jerzy1973 26.03.09, 22:59 POpaprańcom gratulujemy wyboru)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tutuś Tiaa, Bogusław Sonik też się cieszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 23:01 Ale słodkie szczebiotanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Re: Tiaa, Bogusław Sonik też się cieszy. IP: 81.219.210.* 26.03.09, 23:08 Boguś trzymaj się! Jedyny prawdziwy kandydat z Krakowa w czołówce tej listy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Bardzo dobry wybór! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 23:31 Ma Pani mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Róża Thun - rewelacyjna kandydatka 26.03.09, 23:20 ocean kompetencji, zwłaszcza w porównaniu z niejakim Ziobrą, który nawet językiem obcym nie włada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith obcym nie włada?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 23:34 zapytaj lalę od topienia laptopów w wannie. Zamiast rozpowszechniać plotki... Kto wie, co Zbyś potrafi. Hoho, jak zdejmie okularki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugcia0 a ja głosuję na Ziobro i wielu ludziom będę zadawa IP: *.chello.pl 27.03.09, 00:09 pytanie: jak polski poseł może się nazywać von Thun und Hohenstein? Tym razem PO postawiła na nie ten język obcy, ten język kojarzy się w Krakowie, szczególnie starszym mieszkańcom, z ...., no, z czym? Ale dobrze PO robi, ułatwi robotę zwolennikom Ziobry, jak ja.Do tego mam zamiar agitować za Ziobrą po wsiach, a tam z tym niemieckim nazwiskiem to raczej cienko,cienko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: a ja głosuję na Ziobro i wielu ludziom będę z IP: *.chello.pl 27.03.09, 04:11 Gratuluję Panu Ziobrze zwolennika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek krakow Re: a ja głosuję na Ziobro i wielu ludziom będę z IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 12:04 ktoś ma nazwisko po mężu Thun (bo potrafi dogadać sie z obcokrajowcem) a inny agituje po wsiach i nazywa się GUGCIA0, hahhaha! wlasnie dzieki takim osobom jak Pani (?), ktore zapewne nie wiedza, co to za wybory wygrywają demagodzy i faryzeusze pokroju Ziobry... Pani Thun, ma Pani również mój głos! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Tyle ze Roza nie chce dzialac dla Polski IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 00:25 Tyle ze Roza nie chce dzialac dla Polski, a dla blizej nie sprecyzowanej "europy". ...aha wazne jest co ma sie do powiedzenia a nie w jakim jezyku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x te jej "jezyki" nie beda sluzyc Polsce zrozumcie:) IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 00:28 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred i całe szczęscie-mają służyć Europie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.03.09, 00:42 a nie temu koszmarnemu zaściankowi, który doi forsę z unii i jednoczesnie na nią wyrzeka. trudno się dziwić, ze nas Niemcy nie lubią za takie zachowanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the bil Re: i całe szczęscie-mają służyć Europie IP: *.ver.airbites.pl 27.03.09, 20:17 Gość portalu: zgred napisał(a): > a nie temu koszmarnemu zaściankowi, który doi forsę z unii i jednoczesnie na ni > ą wyrzeka. trudno się dziwić, ze nas Niemcy nie lubią za takie zachowanie.. my kochamy Niemców, 2 metry pod ziemią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bieżanowiak Jak Róża Thun trafi do Bieżanowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 06:20 Ja będę na Panią głosował, byle Sonik się nie dostał do PE. Jego rządów i skandali mieszkaniowych mam dosyć!!!!!!! A inni mnie już nie interesują bo psują nasz wizerunek, dla pieniędzy i swoich zysków zapominają kto ich wybrał!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawicowiec Moje uznanie dla p.Róży IP: 77.236.0.* 27.03.09, 07:29 A ja myślałem, ze w tym studenckim stowarzyszeniu opozycyjnym działali tylko: Stanisław Pyjas, Liliana Batko, Lesław Maleszka, Bronisław Wildstein i Bogusław Sonik. A tu mamy nową -w przeciwieństwie do w/w - sympatyczną osobę, która jakoś o tym nie przypomina codziennie. Wiem tylko, ze Liliana Batko wraz ze swoją mamusią prowadziła również działalność "uboczną" mająca na celu wyłudzenie medalu Sprawiedliwy Wśród Narodów Świata (skutecznie) i przejęcia mieszkania na Grodzkiej 27(nieskutecznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Sonikowie IP: *.hsd1.mn.comcast.net 27.03.09, 20:05 Dialalnosc Liliany i Boguslawa Sonikow w stosunku do dziecka getta i ofiary Holokaustu budzi protest i kompromituje ludzi,ktorzy ich popieraja.Gazeta Wyborcza,ktora walczy z antysemityzmem i ktora naglasnia prosesy sadowe innych politykow,na temat Sonikow dziwnie milczy.A procesy te ciagna sie od lat 17-tu.Aby nie byc posadzonym o klamstwo podaje numer ostatniej sprawy oraz cytat z uzasadnienia wyroku Sadu Apelacyjnego.Sygn.akt I ACa 1038/08."Nie ulega watpliwosci,ze niektore zachowania powodow wzgledem pozwanych famia obowiazujace standardy i budza uzasadniony sprzeciw". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Jak Róża Thun trafi do Bieżanowa? IP: *.hsd1.mn.comcast.net 28.03.09, 23:59 Pani Rozo zamierza Pani mowic o zasadach porozumiewania sie w P.E. "a takze o koniecznosci kompromisu i dogadywania sie z innymi ludzmi". Uprzejmie Pania prosze o dogadanie sie najpierw ze swoimi przyjaciolmi Sonikami i wyperswadowanie im ,aby przestali wloczyc po sadach i pojednali sie z wlascicielami mieszkania przy ul. Grodzkiej,gdzie zakladano SKS.Do lokalu tego rowniez przychodzila Pani.Czy Pani wie, ze podczas gdy Wy zakladaliscie tam SKS i od tego momentu zaczely sie Wasze kariery,wlasciciele nie mogli powrocic do swojego domu z winy Sonikow przez lat kilkanascie i dalej Pani przyjaciele rujnuja im zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyl Jak Róża Thun trafi do Bieżanowa? IP: *.devs.futuro.pl 27.03.09, 08:51 No cóż... Daliście Ziobrze wygrać zanim się kampania rozpoczęła na dobre. Miała być kampania no i bedzie, ale wrześniowa... z ziobrowym blietzkriegiem w tle. Co w tej Platformie jest takiego, że sobie w Małopolsce samobóje strzela jednego za drugim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Jak Róża Thun trafi do Bieżanowa? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.03.09, 09:04 Komentarze do wczorajszego artykulu na temat Rozy Thun czytalam z rosnacym niesmakiem. Dzisiaj widze wyraznie: przeciwnicy pani Rozy argumentuja nie na poziomie i nieprzyjemnie emocjonalnie. Poplecznicy maja wiecej do powiedzenia i czyta sie to bez obawy, ze padnie jakies ordynarne slowo. Wyjatki od tej reguly przepraszam - to ogolny obraz, ktory uzyskalam po lekturze komentarzy. Zycze nam wszystkiego najlepszego. res Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Kto widzi góry ze złotem, a Polska potem? 27.03.09, 10:48 Kto widzi góry ze złotem, a Polska potem? Europozer PiSiORny. Partii członek zadziorny. Widzi góry ze złotem, a Polska potem. Be lub me wcale. Idzie wbić pale. W unijnego upiora. Na zew deerektora. Zdzisio radio ma ryj. Garnij, pluj i lżyj. Czyste ręce? Na grobach wieńce? Doraźne areszty? Nękanie reszty? Mściwe procesy? I to z naszej kiesy? A przy Thun, jak przy Thun. To po angielsku jak jakiś ćpun!. Aż wstyd mówić wykształcony. Pazerny chłoptaś spocony! A u Wałęsy, jak u Wałęsy. Taki obrazek przykryją rzęsy. Ale w środku, aż się zagotuje. I kopem za mnie go potraktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Jak Róża Thun trafi do Bieżanowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 11:43 Wielu działaczy PO o Róży Thun nie słyszało,czym się zajmuje i jakie ma sukcesy.Tusk przechodząc może potrącił tą panią i w ramach przeprosin zaproponował jej JEDYNKĘ z PO W NASZYM REGIONIE.W proteście wielu działaczy PO zagłosuje na innego kandydata PO lub innej parti kompromitując Tuska i jego sztab. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus_Podgórze Re: Jak Róża Thun trafi do Bieżanowa? IP: 77.236.0.* 27.03.09, 11:45 Ja na tą Panią głosu nie oddam, chociażby ze względu na fakt Jej luźnego związku z Krakowem i tego, że jej poglądy nie są mi dobrze znane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jak Róża Thun trafi do Bieżanowa? IP: *.jetstream.xtra.co.nz 01.04.09, 03:02 cale szczescie ze masz jeszcze czas zeby sie doinformowac. kampania dopiero co rusza, o pogladach sie dowiesz. Roza Thun jest bez watpienia najlepsza kandydatka jaka mozna sobie wyobrazic do PE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosanna Jak Róża Thun trafi do Bieżanowa? IP: *.bj.uj.edu.pl 27.03.09, 11:55 Dzialalnosc p.R. w opozycji ...bez komentarza. Do Brukseli pilno po kase! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Jak Róża Thun trafi do Bieżanowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 12:10 Nie bądż zlośliwa.Herbatkę tatusiowi i opozycjonistom robiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blokers wyborca Jak Róża Thun trafi do Bieżanowa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 12:03 Dlaczego Pani redaktora Kursa nie martwi się o to czy pani europoslanka będzie rozpoznawalna przez mieszkańców domkowisk z Woli Justowskiej czy zaniedbanych kamienic z ul.Józefa? Nie wiem czy pani redaktor zaklada,ze wspomniani mieszkańcy tego typu zabudowy z racji zamieszkania posiadaja wieksze wyrobienie polityczne niz mieszkańcy Krakowa mieszkający z blokach.Po raz kolejny dzienikarz opiniotwórczej gazety pozwala sobie na tego typu sterotypowe postrzeganie rzeczywistości i ocenianie ludzi.Po raz kolejny w niewinnym pytaniu uwidacznia się idiotyczny negatywny stereotyp blokowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greju Jak Róża Thun trafi do Bieżanowa? IP: *.imir.agh.edu.pl 27.03.09, 12:46 Pani Róża ma taki dziwny, kpiący uśmiezsek (pewnie od niej niezależny. Mam wtedy wrażenie, że ja (widz) lub jej rozmówca jest traktowany jako totalny głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Zły wybór. A miałem głosować na PO. IP: *.su.krakow.pl 27.03.09, 13:27 A tak pozostaje chyba tylko PiS. Bo przecież nie przywieziona w teczce Szenyszynowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Jak Róża Thun trafi do Bieżanowa? IP: *.net.autocom.pl 27.03.09, 17:31 Boże przywróć rozum tym którzy gdzieś go zgubili.Osoba światła z pełną kulturą wiedzą obyciem ma przegrać z takim osobnikiem jak były mini minister. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik PO Jak Róża jakaś tam trafiła na listę PO?!!! IP: *.gprs.plus.pl 27.03.09, 21:32 Przepraszam, ale jestem poważnym człowiekiem! Chcę zagłosować na moją ulubioną partię -PO. Proszę mi powiedzieć, kto to jest ta pani?!!! Nigdy w zyciu nie było mi dane zapoznać się z działalnośćią polityczną tej pani. Dlaczego miałbym na nią oddać mój głos? Czy tylko z miłości do premiera Tuska? Czy mogę mu zaufać i nie zmarnować mojego głosu wyborczego? Kogo reprezentuje ta pani? Skąd się nagle wzięła na liście wyborczej PO? Chyba sobie ze mnie zakpiono! Czuję się oszukany przez PO! Niech ta pani wraca skąd przyszła! Nie potrzebujemy takich dziwnych "zagubionych dziewczynek"! Odpowiedz Link Zgłoś
zegareek Re: Jak Róża jakaś tam trafiła na listę PO?!!! 30.03.09, 10:42 To co napisałeś swiadczy o tym, że masz braki w w orientacji - co to znaczy "nie dane mi było" - jaka "zagubiona dziewczynka" ? A gdzie dotąd byłeś, że nie wiesz, kto to jest p. Thun ? Nie wiesz o niej, bo nie tanczy na lodzie i nie robi oszczerczych parad przed kamerami telewizyjnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jak Róża jakaś tam trafiła na listę PO?!!! IP: *.jetstream.xtra.co.nz 01.04.09, 03:07 Ma Pani Internet. Nich sobie Pani wpisze w Google "Roza Thun". Bedzie Pani dane sie zapoznac! Premier Tusk dokonal wspanialego wyboru! Wybrala go Pani na premiera, warto mu teraz zaufac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwe Re: Jak Róża Thun trafi do Bieżanowa? IP: *.chello.pl 27.03.09, 21:40 Naprawdę trudno pojąć czym kierowało się szefostwo PO desygnując takiego kandydata. Oddano miejsce w PE PiS, bo to Zbigniew Ziobro jest kandydatem wyrazistym, rozpoznawalnym i popularnym. Nie sądzę aby mieszkaniec Bieżanowa albo Nowej Huty zagłosował na eurokratę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajschylos Re: Jak Róża Thun trafi do Bieżanowa? IP: *.chello.pl 28.03.09, 02:13 Nie martw się andrusy zwierzynieckie, menele z Kazimierza, emeryci mieszkający w zawłaszczonych kamienicach na Bartorego i innych z pewnością oddadzą na nią głos eurokratkę. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Języki 28.03.09, 06:37 Czy kandydaci mają jakieś oficjalne potwierdzenie swoich umiejętności językowych np zdany egzamin Toefl albo CAE ? Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Re: Języki 30.03.09, 14:58 angrusz1 napisał: > > Czy kandydaci mają jakieś oficjalne potwierdzenie swoich > umiejętności językowych np zdany egzamin Toefl albo CAE ? Kandydaci maja poparcie ...Czytaj "POtrafią się dogadać" i to wystarczy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Języki IP: *.jetstream.xtra.co.nz 01.04.09, 03:12 Pani Thun jest Magistrem Anglistyki Uniwersytetu Jagielonsiego Odpowiedz Link Zgłoś