vertigo5 14.04.09, 12:25 "Bardzo cenię Jarosława Kaczyńskiego, świetnego polityka gabinetowego, bardzo skutecznego. Jest świetny w zakulisowej gabinetowej polityce. Nie ma w sobie nic z demagoga" Dobra charakterystyka ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabbina Re: Jarosław Kaczyński 14.04.09, 12:32 vertigo5 napisał: > "Bardzo cenię Jarosława Kaczyńskiego, świetnego polityka > gabinetowego, bardzo skutecznego. Jest świetny w zakulisowej > gabinetowej polityce. Nie ma w sobie nic z demagoga" > > Dobra charakterystyka ?? > zwróć się do sztabu PO, oni są profesjonalistami w szkalowaniu Polaków, pewnie nabluzgali coś na Jarka, weź ich tekst, napisz odwrotnie, i będzie git. > Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo5 Re: jarka? 14.04.09, 13:08 Eeee, Niesiołowski chyba z nim na łyżwach nie jeździł... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nie tylko... 14.04.09, 13:10 profesor niesiołowski pewnie też pił z nim wódkę - no i co? myślisz, że będzie wystarczająco dobry dla intelektualisty sabbina? Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo5 Re: nie tylko... 14.04.09, 13:15 wiem tylko tyle, że czytanie wywiadów z Niesiołem czy czytanie jego tekstów sprzed decyzji Kaczora odmawiającego mu startu w wyborach roku 2001 z listy PiS jest czynnością frapującą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: Jarosław Kaczyński 19.04.09, 00:20 oczywiście szanuję Twoje zdanie. Nie będę jednak ukrywać że mam krańcowo różne. Nie cenię nie jest świetnym politykiem gabinetowo- to może dobry, rządowo- nie skutecznie, to tylko kombinuje na swoją / i braciszka/ korzyść nie ma w sobie nic- to prawda, a demagogia- to jego specjalność a oprócz tego - pozdrawiam wielbicieli Jarosława . Odpowiedz Link Zgłoś
tow.mittal Re: Jarosław Kaczyński 19.04.09, 02:12 dzieki oporowi Kaczynskich, Polska wyrobila sobie jaka taka pozycje w EU - bo Donald to by carycy Merkelowej oddal wspanialomyslnie wszystko niczym S.A. Poniatowski Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Jarosław Kaczyński 19.04.09, 10:27 dzięki kaczyńskim Polska została wielokrotnie tak dalece osmieszona, że teraz nas już tylko olewaja. Odpowiedz Link Zgłoś