tifa_lockhart 12.09.19, 08:28 Wczoraj wieczorem religia została usunięta z planu bombelka. Jest widoczne puste okienko co odpowiada smutnej rzeczywistości jaką jest religia w środku planu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makurokurosek Re: Religia. Plan. Epilog. 12.09.19, 08:46 U córki religia na pierwszej i ostatniej lekcji, efekt połowa klasy z niej zrezygnowała. U młodego podobnie, ale ze względu na to że to 1 SP więc oprócz młodego i jednej dziewczynki wszyscy chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Religia. Plan. Epilog. 12.09.19, 09:30 U mojego dziecka religia na końcu lekcji lub na początku. Nie chodzi tylko jedno dziecko. 3 kl SP. Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Religia. Plan. Epilog. 12.09.19, 12:20 Pisałam w tamtym wątku, lekcje usunięte z planu dzieci, nie wiem nawet kiedy ich klasy mają religię czy etykę bo zaplanowane były na skrajnych lekcjach. Dodatkowo w tym roku po raz pierwszy rodzice sami wnioskowali o zorganizowanie lekcji etyki i religii, szkoła nie podsuwała gotowców. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Religia. Plan. Epilog. 12.09.19, 12:49 U nas jest okno w czasie tej cholernej religii. Odpowiedz Link Zgłoś