Dodaj do ulubionych

iCar rzuca rękawicę taksówkom

• Gość: taryfiarz Kliencie nie bądź OFIARĄ losu IP: *.fdk.abpl.pl 12.11.09, 14:29
      Drodzy klienci taksówek(i nie tylko), nie bądźcie SIEROTAMI i nie dajcie się
      naciągać. Jeżeli uważacie, że taryfiarz Was oszukał, to po kursie poproście
      go o paragon. Jak powie, że nie może bo: "coś tam" ,"coś tam" to wysiadacie z
      taryfy i koniec, nie ma paragonu = nie było kursu. Jak da paragon, to zgłoście
      oszustwo na centralę, a gościa wypier.... z sieci. Macie paragon - to tam jest
      wszystko wyszczególnione: czas przejazdu, na której taryfie, ile kilometrów, o
      której godzinie, itd. Nie pomoże interwencja w sieci , to jest Urząd Miasta,
      tylko trzeba chcieć ,a nie wypłakiwać się i ośmieszać na forum. Wychodzi na
      to, że przewóz osób, jest idealnym rozwiązaniem dla niedorozwiniętych
      umysłowo, nie potrafiących dbać o swoje racje i ofiar losu , którym nic nigdy
      się nie chce, tylko narzekają, jak to ich wszyscy w koło oszukują, a jedynym
      miejscem w którym się mogą wyżalić jest forum internetowe. Tak w Icarze jak i
      na taksówkach oraz każdej innej branży, zawsze trafi się jakiś „wrzód” psujący
      opinię pozostałym. Obowiązkiem każdego rozgarniętego klienta jest, cwaniactwo
      likwidować, a ” wrzody” wycinać , żeby nie mogli tych mniej rozgarniętych
      więcej oszukać!.Ale my umiemy tylko biadolić….., biadolić…… biadolić….. ŻENADA!!!
    • Gość: misiekkrk iCar rzuca rękawicę taksówkom IP: *.ists.pl 12.11.09, 22:44
      TAK PANOWIE Z TAXI MOWCIE SOBIE CO CHCECIE ALE PRAWDA JEST
      TAKA ZE SAMI NIE WIECIE CO PISZECIE!!!!!PO PIERWSZE KAZDY IKAROWIEC
      POSIADA NORMALNIE KASE FISKALNA I NIE WALCIE TU SCIEMY ZE ICH NIE
      MAJA!!!!!!!!PO DRÓGIE SA DUZO TAŃSI NIŻ WY I ODEBRALI WAM SPORO
      KLIENTÓW SPOZA KRAKOWA Z RACJI TEGO ZE NP. NIE MAJA STREFY!!!!!PO
      TRZECIE JEST ICH CORAZ WIĘCEJ I ZA KILMA MIESIĘCY NIE BĘDZIE JUZ
      PROBLEMU Z ZAMÓWIENIEM ICRA W DOWOLNE MIEJSCE!!!!PO CZWARTE JAK TO
      JEST ZE CORAZ WIEKSZA ILOŚĆ LUDZI PRZYJMUJĄCYCH SIĘ DO ICARA
      PRZENOSI SIE Z TAXI!!!???A PO PIATE TO OD GRUDNIA POWSATJE W
      KRAKOWIE NOWA FIRMA ZAJMUJĄCA SIE PRZEWOZEM OSÓB. I MYŚLĘ TYLKO
      JEDNO..... LEŻYCIE NA ŁOPATKACH PANOWIE!!!!!!!!!WYZYSK SIĘ SKOŃCZYŁ
      I TAKIE JEST MOJE ZDANIE:):):)
      • Gość: taryfiarz do misiekkrk IP: *.fdk.abpl.pl 13.11.09, 08:07
        Ale Ty gościu Icarowiec' propagandowiec jesteś :)
        -"kasę fiskalną mają",ale uruchamia ją i kwotę nabija (lub nie) palec kierowcy
        po kursie.W taryfie masz ją połączoną z taksometrem,więc uruchamia zostaje
        równocześnie z jego włączeniem(taki paragon wycofać można tylko przed
        przejechaniem kilkudziesięciu metrów-piszę to zanim ktoś zacznie doszukiwać się
        patologii).
        -"sporo tańsi" to może byli,bo po nocnych obniżkach taxi, to żadna z was
        konkurencja.
        -"poza miastem" racja,ale dlaczego jadąc na lotnisko doliczacie 10pln?To też
        poza miastem.
        -"coraz więcej"che,che,che,a co o tym świadczy?, naklejki z numerami np.401 w
        miejscu adresu www.-żenada(chyba, że to ilość kierowców jaka się przewinęła
        przez ten wyzysk).Po drugie, do stycznia przyjęcia są wstrzymane(bo w tygodniu
        ci kierowcy co jeszcze nie umieją liczyć- nie mają co robić).
        -nie znam taryfiarza będącego na własnej działalności(poza właścicielami)który
        zostawiłby taryfę i poszedł do Icara.
        -"nowa firma" rzeczywiście powstaje,ale to konkurencja głównie dla Was.
        -a wyzysk to Icar.Dobrze o tym wiesz i albo liczyć nie umiesz, albo jesteś
        właścicielem tego wyzysku naiwnych.
        Ps.
        I nie pisz dużymi literami,jak nie wiesz co to oznacza,a jak wiesz to nie krzycz
        proszę.
      • Gość: były kierowca taxi Re: iCar rzuca rękawicę taksówkom IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.11, 20:01
        tak tylko każdy taksówkarz ma nadany NR URZĘDOWY który jest na PARAGONIE na LICENCJI na IDENTYFIKATORZE (obowiązkowo w widocznym miejscu) na DRZWIACH PRZEDNICH PRAWYCH i LEWYCH oraz na NALEPCE LICENCYJNEJ na przedniej szybie. taksówki nie są anonimowe kierowca przewozu dziś jest jutro do nie ma. udowodnione oszustwo wiąże się z zabraniem licencji na okres trzech lat. Takiemu delikwentowi zostaje przewóz osób. i tak wiele osób robi. urząd miasta raz na 5 lat obowiązkowo sprawdza badania kierowców ,stan pojazdu , oklejenie pojazdu , nip , regon, przepisy porządkowe, licencje oraz najważniejsze ZAŚWIADCZENIE o NIEKARALNOŚCI. oprócz tego takie kontrole są lotne codziennie.dodatkowo odpowiedni przejazd zgodnie z ze znajomością topografii miasta. dodatkowe kontrole to policja, itd, straż miejska. bardzo często takie akcje. Przykro twierdzić ale przewozy nie. i tak jestem licencjonowanym TAKSÓWKARZEM od 11 lat. płace więcej z ubezpieczenie mam więcej kontroli w tym roku 2razy itd i raz UMK ale jestem dumny ze nie jestem psełdo taksówkarzem (przewoźnikiem). odnośnie opłat taxi barbakan 2,30-20% = 1,84 wejście 7-20%= 5,60 zawsze w dzień w mieście taryfa 1 lub 3, poza miastem 30% rabatu = 1,61 wejście 7-30% 4,90 w nocy. I nie ma dopłaty do VAN KOMBI KLIMY. i jest jeszcze opcja BIZNES KLASA auta nowe ładne i obowiązkowo KLIMATYZACJA bez dopłaty i ze zniżką . w BARBAKANIE czekasz DO PRZYPOMINAM DO 4max 7 min na terenie miasta. DROGI KLIJĘCIE SPRAWDŹ TO I SAM SIĘ PRZEKONAJ. zaś icar 2,5 w dzień i dopłata za miasto i van kombi klima pozdrawiam były kierowca taxi
    • Gość: jacektaxi iCar rzuca rękawicę taksówkom IP: 89.174.106.* 17.11.09, 05:06
      programowo icar nie przyjmuje w swoje szeregi taksowkarzy lub byłych taksowkarzy.doskonale wie ze taksowkarze wiedza o co chodzi w tym biznesie i nie daliby sie tak skubac wlascicielom icara jak ci mlodzi co w icarze jezdza,ten co jest na wlasnej dzialalnosci płaci 2 zlote od zlecenia wiec jak ma 20 kursów to ma 40 do sieci.w skali miesiaca daje to 1000 do 1200 miesiecznie.najdrozszy abonament ma barbakan - 450 zł.
      poza tym juz coraz czesciej sie zdarza ze co cwansi z ikara zabieraja klienta z ulicy na tzw"łapke" co zgodnie z ustawao przewozie osób nie wolno im czynic i próbują skubac pasazera nie wbijajac trasy najkrotszej w gps albo z gps-a wybierajac trase dluzszą.na moim malym osiedlu mieszka taki jeden icarowiec-0d 15 do 5 nad ranem w sobote mial 450 zł utargu.z tego 100 paliwo bo zrobił prawie 300 kilometrów.jest na starej umowie zleceniu wiec do tego 35 procent do sieci czyli 157 zł i za tyle godzin zostalo mu 200 zł.
      60 dych kosztowała go myjnia po zazyganym kliencie.naprawde zycze mu powodzenia.kazdy ma prawo zarabiac pieniadze.
      a do tych co maja pretensje ze wnocy stawka w taryfach jest wieksza mam jedno zdanie: w swoich zakladach pracy lub miejscach gdze pracujecie pracujcie po godzinach lub w nocy lub w swieta za tą sama stawkę co w normalnych godzinach.zrobcie "dobrze" swoim kierownikom i wlascicielom.
      pozdrowienia
    • Gość: jacek taxi iCar rzuca rękawicę taksówkom IP: 89.174.106.* 17.11.09, 05:22
      i jeszcze jedno:
      jesli jest tak dobrze w icarze to dlaczego icar wprowadził tzw kursy łaczone?
      jedziesz icarem do domu a tu nagle icarowiec odbiera zlecenie i skreca na trasie i z okolicy zabiera i doklada innego klienta ,potem zawozi pierwszego do domu a drugiego nastepnie po adres docelowy.moze sie zdarzyc ze jadac z tym drugim znowu dostanie zlecenie i pojedzie po kolejnego...
      zycze powodzenia tym ktorym sie w nocy spieszy.
    • Gość: annieoki iCar rzuca rękawicę taksówkom IP: 87.105.164.* 20.11.09, 20:25
      Sporo widzę negatywnych komentarzy, z iCara korzystałam dotychczas raz, rzeczywiście próbowaliśmy dodzwonić się przez 5 minut (akurat tyle zajęła droga spod knajpy pod Barbakan), samochód podjechał na czas, miły kierowca, trasa zwykła (a nie na około), zapłaciłam 19 zł zawożąc po drodze koleżankę (czyli jakieś 5 km więcej), zwykle za taki kurs bez tych dodatkowych 5 km płacę 23 zł więc jest taniej (przynajmniej w sobotnią noc)

Na razie bardzo pozytywny odbiór nowej możliwości.
      • Gość: taryfiarz Re: iCar rzuca rękawicę taksówkom IP: *.fdk.abpl.pl 20.11.09, 23:47
        -"trasa zwykła (a nie na około)"
        Czyli Ty kolejna niedorozwinięta jesteś, która daje się taryfiarzom robić w
        konia,ale załatwić szmaciarza się boi(czytaj-pozbawić licencji za
        oszustwo).Wystarczyło zabrać po kursie paragon i albo zgłosić to w korporacji
        ,albo Urzędzie Miasta.Tylko Ty "annieoki" albo sierota jesteś,albo Icarowiec
        propagandowiec ,bo obecnie (od 5 października)ceny kursów taxówką,nie różnią się
        wiele od "taxi dla ubogich" czyli Icara.
        • basiakrk Re: iCar rzuca rękawicę taksówkom 04.01.10, 22:36
          dawno nie wchodziłam na ten wątek, ale widzę niewiele się zmieniło; dalej te
          same nic nie wnoszące wymiany za i przeciw; a pan taryfiarz nadal obraża i
          ubliża - nie tylko icarowcom, ale widzę i swoim potencjalnym klientom... smutne;
          czytałam różne Pana wpisy, Panie taryfiarzu i - naprawdę bez złośliwości -
          szczerze Panu współczuję, bo ta nienawiść, złość, żal, które widać w Pana
          wypowiedziach muszą Pana strasznie niszczyć, a trwa to już tyle miesięcy; odpuść
          Pan sobie, będzie się Panu lepiej żyło :)życzę zadowolenia z pracy, dobrych
          kursów i sympatycznych klientów :) pozdrawiam
          • Gość: taryfiarz Do basiakrk IP: *.fdk.abpl.pl 06.01.10, 00:49
            Oczywiście jak zwykle jest Pani przygotowana do dyskusji byle tylko nikt nie
            chciał z Panią dyskutować.Ja mogę dyskutować na każdy temat na którym się znam i
            mam o nim jakieś pojęcie.Pani zabiera głos w sprawach o których brak Pani
            wiedzy podstawowej,co niejednokrotnie już udowadniałem.Kobieto(to chyba nie jest
            obraźliwe)Czy Twój obiektywizm pozwolił Ci przeczytać również posty kierowców
            Icara(w ich wpisach króluje wyłącznie miłość i pokój), czy jesteś zafascynowana
            wyłącznie moimi wypocinami?
            Jeżeli w którymkolwiek z moich wpisów komuś ubliżyłem(złamałem regulamin forum)
            to przypominam, że w prawym górnym rogu znajduje się znaczek: kosz na śmieci
            "skasujcie" i należy go użyć.Jeżeli nie ,to proszę nie sugerować kłamliwie
            innym, czegoś czego nie zrobiłem,chyba ,że stwierdzenie "Drodzy klienci taksówek
            nie bądźcie SIEROTAMI i nie dajcie się naciągać" uznaje Pani za obrażanie
            klientów!!?(jeżeli tak to .....szkoda słów)
            Ja wiem,że najlepiej byłoby bezkarnie wypisywać kłamstwa o taryfiarzach i
            znajdywać jedynie poklask sobie podobnych.To jednak jest forum i chyba mam prawo
            się bronić i reagować na kłamstwa tutaj wypisywane,czy to się Pani podoba czy nie!
            Nienawiść jest mi uczuciem zupełnie obcym,a żyje mi się całkiem nieźle,ponieważ
            (i to pewnie Panią zdziwi)mam wielu klientów,którzy mimo iż nie udzielam żadnych
            dodatkowych rabatów, lubią ze mną jeździć i dzwonią bezpośrednio do mnie.Za
            życzenia dziękuję i wzajemnie,a klienci w większości są sympatyczni i o dziwo,
            ilekroć zapytam o nieprzyjemne historie z taksówkami, to złe doświadczenia miał
            może jeden na stu.
    • Gość: Klient iCara Re: iCar rzuca rękawicę taksówkom IP: *.mynet.com.pl 23.11.09, 19:26
      witam

w skrócie opiszę moje doświadczenia z iCarem.
      Korzystałem z ich usług co najmniej kilkanaście razy i jestem bardzo zadowolony.

Kurs do mnie (Kuźnicy Koł.) z centrum (Barbakan, Długa itp) zawsze wychodzi ok
      13-15 zł w weekendową noc - taxi ok 25 zł.

Inne ceny w piątkową/sobotnią noc:
      Kurs do Zabierzowa to ok 35 pln z centrum (taxi - ok 70 pln) - sprawdzone
      kilkukrotnie.

Kurs z głębokiego Ruczaju do Zabierzowa (21 km) - 52 pln (taxi kosztowałoby
      jakąś astronomiczną kwotę...pewnie ok 100 pln).

Fakt, czasem ciężko się dodzwonić (trwa to nawet kilka minut), ale warto,
      szczególnie na dłuższych trasach w nocy, prócz niedzieli, oraz przy kursach poza
      miasto - wtedy już zdecydowanie się opłaca (złodziejska stawka taxi poza miastem
      - 7pln/km).

Do wypowiadających się tu agresywnych taryfiarzy - zniżka na 100% jest TYLKO w
      Barbakanie, w pozostałych korporacjach tylko 'uznianiowo' - na postoju trzeba
      zapytać kierowcą, czy łaskawie udzieli nam zniżki, czy też należy do grupy tych,
      co zniżek nie uznają. I proszę nie chrzanić, że tak nie jest, bo robiłem rozeznanie.

Reasumując - jadąc gdzieś dalej w weekendową noc ( a 90% z nas tylko wtedy
      korzysta z taxi bądź przewozu osób) zdecydowanie bardziej kalkuluje się podróż
      iCarem i nie zmienią tego żadne krzyki pokrzywdzonych bidulek taryfiarzy na tym
      forum:)))
      • Gość: taryfiarz Do Klienta Icara IP: *.fdk.abpl.pl 25.11.09, 19:55
        Kwoty, które tutaj wypisałeś jako ceny kursów taxi są kłamstwem(już od 5
        października)chyba ,że podajesz kwoty taxi niezrzeszonych. Zniżki ma nie tylko
        barbakan (tam jeżdżę).Bidulką nie jestem ,bo z "bieda taxi" czyli Icara
        ,korzystać nie muszę.
        <<"Fakt, czasem ciężko się dodzwonić (trwa to nawet kilka minut)""
        -kilka minut to czeka się na taxi, a na icaera kilkadziesiąt!!!kłamco
        (a raczej kierowco Icara).Kłamco,kłamco,kłamco ,nie ma stawki 7zł za kilometr,
        bo po rabatach(obecnie 20% w nocy )nawet łamanie licznika to 5,60.Trzeba być
        niewidomym, żeby nie dostrzec i nie wybrać odpowiedniej taksówki, która jeździ z
        rabatami,a jeździ większość.Ten Twój wpis to chyba krzyk ,ale rozpaczy ,bo mało
        komu chce się czekać na "bieda taxi" skoro taryfa w podobnej cenie jest za
        4minuty...:)
    • Gość: lEn doswiadczenia - icar vs. taxi IP: *.82-134-23.bkkb.no 20.12.09, 07:05
      doswiadczenia - icar vs. taxi
      na tej samej trasie bralem 2 razy kurs icara i raz taxi. Pierwszy kurs icara -
      kierowca - mily rozmowny auto - kiepskie ogrzewanie zepsute za kurs na wstepie
      powiedzial 12 zeta na koncu skasowal 13, jezdzil normalnie. drugi kurs icara -
      kierowca gbur, auto dobre, powiedzial na poczatku 14 zeta i tyle skasowal,
      jezdzil jak kretyn nie czulem sie jako pasazer bezpieczny. taxi - kierowca gbur,
      auto super, jezdzil normalnie skasowal 16 zeta. Podsumowujac - z icarem zawsze
      cos nie tak ale cena nizsza, dla wiekszosci osob to podstawa. nie jestem
      milosnikiem taxowkarzy ale nastepnym razem wezme taxi.
    • Gość: klient ikara iCar rzuca rękawicę taksówkom IP: *.autocom.pl 31.01.10, 21:11
      witam,

jestem fanem ikara z racji ceny oczywiscie - z ich usług korzystam tylko w
      nocy - jestem studentem i dzień chętnie podjadę busem, w nocy zwłaszcza jak
      wracam z pracy (barman) wolę podjechać ikarem właśnie - taxi do tej pory
      płaciłem 19-22zł ikarem 11-12 zależy skąd sobie zamówię bo pracuję na rynku
      więc muszę wyjść za strefę i czasem wracam z kolegą który mieszka na
      Piłsudskiego i stamtąd biorę auto.

Taxiarze w Krk to skandal - wracalismy z dziewczyną od znajomych - jechalismy
      od bonarki na komandosów ( no złotówy wiecie już jak jechać) i co zrobił
      mistrz kierownicy ? zamiast zawrócić na rondzie i zjechac w prawo skręcił w
      lewo i wiózł nas naokoło ! do świateł nawrót i skręcił za PARK INN w prawo w
      osiedle. pewnie myślał, że jesteśmy tak pijani, że nie zauważymy, ale od razu
      zwróciłem mu uwagę, że chyba się zapędził powiedział "ZAMYŚLIŁEM SIĘ
      PRZEPRASZAM BEDZIE DYSZKA" hehe na taksometze wybiło 17,40 (albo 17,60) więc
      nieźle się wycwanił - poprosiłem o paragon to się zaczął pluć i byłem gotowy
      spisać jego nr i donieść do US bo to było chamstwo! kiedyś też miałem
      sytuację, że padł mi telefon i nie mogłem zadzownić więc wziąłem taxi spod
      prozaka - oczywiście o paragon musiałem się upomnieć! a za kurs zapłaciłem
      22zł ( jedziemy 45km/h zwalniamy przed światłami w nadziei, że będzie czerwone
      i licznik nabije swoje) skandal!

aha co do aut, 4 ostatnie kursy ( piatek sobota do i z domu) ikarem - peżot
      406, skoda superb, peżot 307 i reno senik. Taxi - pamietam tego dziada z 1
      przykadu - passat z lat 88-94 chyba - także nówka funkiel furka ( na telefon
      nie z postoju)

na koniec dodam, że to chore państwo nie potrzebnie wprowadza tyle ograniczeń
      dla pracy taxiarzy - wszyscy powinni mieć zasady jak ikar - prawko i wiek - z
      czasem powstały by tanie przewozy 20letnimi gruchotami i droższe lepszymi
      autami i wolny rynek by zweryfikował co i jak - bo ja wolę oszczędzić za
      weekend 35zł na przejazdach i poczekać 4x 10 min i powiedzieć człowiekowi jak
      ma jechać. wolny rynek - wygrywa konsument!
    • Gość: ale ubaw iCar rzuca rękawicę taksówkom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 01:23
      Ludzie a nie slyszeliscie jak to kierowca icara przylozyl bron
      klientowi na ulicy basztowej? ale gosc mial pecha i policja go
      zatrzymala na 3 miesiace!jak sie okazalo gosc wyszedl z puchy kupil
      bryke i do icara!Nie wymagaja niekaralnosci i zadnych badan sam mam
      sasiada co smiga w icar a ma rente na cukrzyce ludzie co tanie to
      drogie! kierowcy icara to trudni goscie z huty z os uroczego nie
      mogl wyjechac bo gps zwariowal! ja sprubowalem uslug icar i taxi i
      powiem szczerze taxi jade taniej niz z ta pseudo taxi a za icarem
      stoi posel PO RAŚ i to jemu nabjacie kase he he he heheheh nara
      • Gość: klient Re: iCar rzuca rękawicę taksówkom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 11:48
        Jezdze z bonarki na ul komandosów i wychodzi w nocy 14,4 a w icarze 16
    • Gość: golden iCar rzuca rękawicę taksówkom IP: *.chello.pl 01.03.10, 18:26
      "Nie mozna mowic o konkurencji, bo dzialaja na innych zasadach.." Ludzie w
      naszym pieknym kraju naprawde zyja w matrixie..
    • Gość: :) iCar rzuca rękawicę taksówkom IP: 109.243.21.* 04.03.10, 12:14
      No to już po szmatowozach www.tvnwarszawa.pl/-1,1645983,wiadomosc.html
    • Gość: gość iCar rzuca rękawicę taksówkom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 19:42
      Polecam zapoznać się z nowym cennikiem icar. A mieli być tańsi od
      taxi...
    • Gość: gobo2525 iCar rzuca rękawicę taksówkom IP: *.tktelekom.pl 11.03.10, 09:51
      ...........Jestem za firmą iCar, z co do ilości samochodów na pewno zwiększa i
      wykoszą panów taxi w korporacjach co niewiedza ile brac za kurs....
    • Gość: SKOREK ikar IP: *.kni.pl 12.06.10, 13:58
      IKAR jest oki , wsiadam i wiem ile zaplace , kierowcy tez oki no moze poza
      jednym chamem w srebrnym BMW !
    • gazeta_mi_placi Re: iCar rzuca rękawicę taksówkom 26.02.11, 00:25
      Niestety albo Ikar podrożał, albo sieci taksówkę obniżyły stawki.
      Z punktu A do punktu B (z jednego końca miasta na drugi) różnica między taksówką a Ikarem zaledwie 4 zł, niby zawsze coś, ale niedużo.
      • Gość: Ciekawy gazeta_mi_placi napisała: IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.11, 22:33
        > Niestety albo Ikar podrożał, albo sieci taksówkę obniżyły stawki.
        > Z punktu A do punktu B (z jednego końca miasta na drugi) różnica między taksówk
        > ą a Ikarem zaledwie 4 zł, niby zawsze coś, ale niedużo.

Punkt A: to jakie miejsce, tak samo Punkt B, jakie to miejsce????
        Taryfa dzien czy w nocy, w dzien powszedni czy moze w swieta???
        Strefa czy miasto????

Tyle pytan.... a z twojego postu nic nie wynika, ot kolejny forumowy gniot.
        • gazeta_mi_placi Re: gazeta_mi_placi napisała: 13.06.11, 21:38
          Jakie to ma znaczenie? Punkt A to moja ulica, chyba nie uważasz, że podobam na otwartym publicznym forum gdzie to dokładnie jest? Punkt B jedna z ulic na Dąbiu.
          W obydwu przypadkach była to dokładnie ta sama trasa.
          Taryfa była w dzień powszedni (taryfa dzienna) i nie w strefie.
    • Gość: Wtajemniczona Icar? IP: *.81.radiotel.com.pl 20.09.11, 16:14
      Firma Icar to jedna wielka ściema. Właściciele nie szanują pracowników , stosują kary finansowe nie mające potwierdzenia w kodeksie pracy. Bez powodu zawieszają kierowców i uniemożliwiają im zarabianie pieniędzy. Stosuje się tam mobbing , bo nie ''panowie właściciele " myślą,zę kodeks pracy ich nie obowiązuje. Proponuję , aby zajął się nimi Urząd Skarbowyb.
      • Gość: ma Gość portalu: Wtajemniczona napisał(a): IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.11, 10:20
        > Firma Icar to jedna wielka ściema. Właściciele nie szanują pracowników , stosuj
        > ą kary finansowe nie mające potwierdzenia w kodeksie pracy. Bez powodu zawiesza
        > ją kierowców i uniemożliwiają im zarabianie pieniędzy. Stosuje się tam mobbing
        > , bo nie ''panowie właściciele " myślą,zę kodeks pracy ich nie obowiązuje. Prop
        > onuję , aby zajął się nimi Urząd Skarbowyb.

Proponuje, zebys sie nauczyla pisac frustratko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka