Gość: churchill Re: Młodzież Wszechpolska protestowała przeciwko IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.12.03, 11:52 Jak dla mnie to za duzo komentarzy na temat religii. Szyszkowska nie proponuje "nowelizacji religii" tylko zmiane w prawodastwie. Szkoda tylko ze my jeszcze nie oddzielilismy ich od siebie. I tak wszedzie miesza sie kosciol i wszyscy sie nim zaslaniaja jak parawanem. Chcialabym wiec przypomniec ze "tradycja chrzescijanska" zakazywala rowniez wspolzycia bez slubu i np. naduzywania alkoholu. Ale o tym juz nie pamietamy, to juz sie tak zakorzenilo, ze przeciwko temu juz nikt nie zaprotestuje. A trzeba pamietac, ze Biblia stawia znak rownosci miedzy homoseksualizmem i wspolzyciem bez slubu. A Szyszkowska proponuje ustawe majaca bronic praw miniejszosci. I jak na razie nikt nie mowi o adoptowaniu dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iksiński Re: Młodzież Wszechpolska protestowała przeciwko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 11:52 He, he ... Bardzo dobrze. Szkoda że jej nie obili tą miotłą. Natomiast jak dla mnie to powinno pójść zawiadomienie do prokuratury o tym, że uczelnia użycza jakimś przybłędom sal uczelnianych na propedalskie wiece. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Młodzież Wszechpolska protestowała przeciwko 12.12.03, 12:14 myślisz debilku,że jest to karalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Wszechpolski Re: Młodzież Wszechpolska protestowała przeciwko IP: *.adsl.hansenet.de 12.12.03, 12:20 venus99 napisał: > myślisz debilku,że jest to karalne? Debilków do gazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brocha LPR i MW do afganistaniu WON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 11:57 wstyd mi za moje miasto studiowalem w warszawie i chodzilem na wyklady z filozofii prawa do pani prof. Szyszkowskiej, rewelacyjny wyklad. Rewelacyjny naukowiec i czlowiek. A te gnojki z lpr bo inaczej nie mozna ich nazwac to banda nieukow i debili, ktorzy nie uznaja dyskusji, zachowuja sie jak talibowie i wlasnie dla nich powinna sie utworzyc jakies panstow na ksztalt afganistanu rzadzonego przez talibow, gdzie mogli by w spokoju od nas normalnych prowadzic swoja chora egzystencje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: LPR i MW do afganistaniu WON IP: *.tnt17.chi15.da.uu.net 12.12.03, 12:05 Od razu widac, ze pedal konczyl "pedalski" kierunek pod okiem pani lesbijki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brocha Re: LPR i MW do afganistaniu WON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:20 a jak sie nazywala zawodowka ktora konczyles jelopie? bo mysle ze straszna krzywde wyrzadzili ci rodzice ze cie tam poslali jakbys poszedl na studia to moze bys sobie zdawal sprawe z tego co piszesz. ps. nie jestem gejem i nie podejrzewam o to prof. szyszkowskiej, a wydzial prawa i administracji UW nie jest pedalski kierunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiaczek Młodzież Wszechpolska protestowała przeciwko IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 11:58 Nareszcie ktoś zabrał się za to pedalstwo ! Tak trzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2 ----KRAKOW SEMPER FIDELIS---- IP: 213.241.90.* 12.12.03, 12:08 Brawo Krakow- jest jeszcze w Polsce mlodziez nieskazona lewactwem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: ----KRAKOW SEMPER FIDELIS---- 12.12.03, 12:16 ani lewctwem ani rozumem.jak to zawsze u meneli bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Wszechpolski Re: ----KRAKOW SEMPER FIDELIS---- IP: *.adsl.hansenet.de 12.12.03, 12:18 Kraków do gazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x JEST JESZCZE MLODZIEZ NIESKAZONA LEWACTWEM IP: 213.241.90.* 12.12.03, 12:09 Brawo Krakow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Wszechpolski Re: JEST JESZCZE MLODZIEZ NIESKAZONA LEWACTWEM IP: *.adsl.hansenet.de 12.12.03, 12:19 Gość portalu: x napisał(a): > Brawo Krakow!!! Wiwat Teheran !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiramolski napisał teheran? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:32 byles kiedys w iranie? tam pedalstwo odchodzi na niewyobrazalna skale, poniewaz kobiety do zamazpojscia sa zupelnie nieosiagalne, pewnie z 90% mezczyzn zabawia do slubu ze soba...nie zartuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Wszechpolski Re: teheran? IP: *.adsl.hansenet.de 12.12.03, 13:11 Gość portalu: kiramolski napisał napisał(a): > byles kiedys w iranie? > > tam pedalstwo odchodzi na niewyobrazalna skale, poniewaz kobiety do > zamazpojscia sa zupelnie nieosiagalne, pewnie z 90% mezczyzn zabawia do slubu > ze soba...nie zartuje... > To tak jak w KRAKOWIE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: JEST JESZCZE MLODZIEZ NIESKAZONA LEWACTWEM IP: *.telepac.pt 12.12.03, 12:24 Nieskazona mózgem, chciales chyba powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V2 MYSLI SIE GLOWA A NIE PENISEM IP: 213.241.90.* 12.12.03, 12:47 Pani senator, prosze nie robic ludziom wody z mozgu. Mlodziez nie jest nietolerancyjna! Czy ktos przesladuje homoseksualistow ze wzgledu na swoje orientacje. NIE! Natomiast NIE moze zwiazek dwoch osob podobnej plci byc stanowionym prawem quasi-malzenstwem. Abstrachujac od spraw swiatopogladowych instytucja panstwa po to pomaga ludziom decydujacym sie na zawarcie MALZENSTWA i ewentualny trud wychowania dzieci by miec z tego korzysc. Np. przyrost naturalny w celu zapenienia ciaglosci systemu emerytalnego. Zwiazki homoseksualne sa prywatna sprawa wchodzacych w nie osob. Ale czy np. ja mam miec jakas pomoc od panstwa tylko dlatego, ze zamiast na naogach chodze na glowie. A "chodzeniem na glowie" mozna nazwac pragnienia adopcji dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: URBAN Re: MYSLI SIE GLOWA A NIE PENISEM IP: 213.241.90.* 12.12.03, 12:48 Pani senator, prosze nie robic ludziom wody z mozgu. Mlodziez nie jest nietolerancyjna! Czy ktos przesladuje homoseksualistow ze wzgledu na swoje orientacje. NIE! Natomiast NIE moze zwiazek dwoch osob podobnej plci byc stanowionym prawem quasi-malzenstwem. Abstrachujac od spraw swiatopogladowych instytucja panstwa po to pomaga ludziom decydujacym sie na zawarcie MALZENSTWA i ewentualny trud wychowania dzieci by miec z tego korzysc. Np. przyrost naturalny w celu zapenienia ciaglosci systemu emerytalnego. Zwiazki homoseksualne sa prywatna sprawa wchodzacych w nie osob. Ale czy np. ja mam miec jakas pomoc od panstwa tylko dlatego, ze zamiast na naogach chodze na glowie. A "chodzeniem na glowie" mozna nazwac pragnienia adopcji dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . NIESKAZONA LEWACTWEM? A NAZIZM to niby PRAWICA? IP: *.nott.cable.ntl.com 12.12.03, 12:54 Nie kpij, czlowieku! Religijne haselka ZADNEJ prawicy same przez sie nie stanowia. A SOCJALIZM jest LEWICOWY, bez wzgledu na to, czy jest NARODOWY, czy kremlowski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Wszechpolski Gaz do zapalniczek !!! IP: *.adsl.hansenet.de 12.12.03, 12:23 Ale tu fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom jak ja nienawidzę SLD i LPR tak samo bleee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2 --TU NIE CHODZI O NIETOLERANCJE LECZ PRAWO IP: 213.241.90.* 12.12.03, 12:39 Pani senator, prosze nie robic ludziom wody z mozgu. Mlodziez nie jest nietolerancyjna! Czy ktos przesladuje homoseksualistow ze wzgledu na swoje orientacje. NIE! Natomiast NIE moze zwiazek dwoch osob podobnej plci byc stanowionym prawem quasi-malzenstwem. Abstrachujac od spraw swiatopogladowych instytucja panstwa po to pomaga ludziom decydujacym sie na zawarcie MALZENSTWA i ewentualny trud wychowania dzieci by miec z tego korzysc. Np. przyrost naturalny w celu zapenienia ciaglosci systemu emerytalnego. Zwiazki homoseksualne sa prywatna sprawa wchodzacych w nie osob. Ale czy np. ja mam miec jakas pomoc od panstwa tylko dlatego, ze zamiast na naogach chodze na glowie. A "chodzeniem na glowie" mozna nazwac pragnienia adopcji dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X p. SENATOR DOSC DEMAGOGII!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.241.90.* 12.12.03, 12:40 Pani senator, prosze nie robic ludziom wody z mozgu. Mlodziez nie jest nietolerancyjna! Czy ktos przesladuje homoseksualistow ze wzgledu na swoje orientacje. NIE! Natomiast NIE moze zwiazek dwoch osob podobnej plci byc stanowionym prawem quasi-malzenstwem. Abstrachujac od spraw swiatopogladowych instytucja panstwa po to pomaga ludziom decydujacym sie na zawarcie MALZENSTWA i ewentualny trud wychowania dzieci by miec z tego korzysc. Np. przyrost naturalny w celu zapenienia ciaglosci systemu emerytalnego. Zwiazki homoseksualne sa prywatna sprawa wchodzacych w nie osob. Ale czy np. ja mam miec jakas pomoc od panstwa tylko dlatego, ze zamiast na naogach chodze na glowie. A "chodzeniem na glowie" mozna nazwac pragnienia adopcji dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V2 ...ADOPCJI PRZEZ HOMOSEKSUALISTOW IP: 213.241.90.* 12.12.03, 12:52 ...A "chodzeniem na glowie" mozna nazwac pragnienia adopcji dzieci przez pary homoseksualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Milosc blizniego? TAK WYGLADA NAZIZM. I najwyzszy IP: *.nott.cable.ntl.com 12.12.03, 12:51 czas zaczac tych "patryjotow" nazywac po imieniu... Zanim nie jest za pozno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V2 O CZYM TY MOWISZ CZLOWIEKU IP: 213.241.90.* 12.12.03, 12:59 Czlowieku o czym Ty mowisz. Nikt nikomu nie wchodzi do lozka i nie pokazuje jak ma zyc. Chodzi tylko o to by pewne zachowania( do ktorych kazdy ma prawo) nie stanowily podstawy do upominania sie o prawne przywileje. A prawnym przywilejem jest wlasnie instytucja malzenstwa i.... Pani senator, prosze nie robic ludziom wody z mozgu. Mlodziez nie jest nietolerancyjna! Czy ktos przesladuje homoseksualistow ze wzgledu na swoje orientacje. NIE! Natomiast NIE moze zwiazek dwoch osob podobnej plci byc stanowionym prawem quasi-malzenstwem. Abstrachujac od spraw swiatopogladowych instytucja panstwa po to pomaga ludziom decydujacym sie na zawarcie MALZENSTWA i ewentualny trud wychowania dzieci by miec z tego korzysc. Np. przyrost naturalny w celu zapenienia ciaglosci systemu emerytalnego. Zwiazki homoseksualne sa prywatna sprawa wchodzacych w nie osob. Ale czy np. ja mam miec jakas pomoc od panstwa tylko dlatego, ze zamiast na naogach chodze na glowie. A "chodzeniem na glowie" mozna nazwac pragnienia adopcji dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREG Re: Młodzież Wszechpolska protestowała przeciwko IP: *.fortisbank.com.pl 12.12.03, 12:59 JAKO GAY - CZY PEDAL JAK WOLI LPR! RZUCAM KLATWE (JAK SIE BAWIC W SREDNIOWIECZE TO NA CALEGO) "ZYCZE ABY KAZDE DZIECKO URODZONE ZE ZWIAZKOW WSZECHPOLSKICH BYLO HOMOSEKSUALNE! PRZYNAJMNIEJ ONE BEDA MADRZEJSZE OD RODZICOW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K O N I K Re: Młodzież Wszechpolska protestowała przeciwko IP: *.veranet.pl / 62.89.111.* 12.12.03, 13:07 JAK CIĘ SERKU NIE LUBIE TAK POMYSL Z MIOTŁA UWAŻAM ZA REWELACJĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: card. Biggles A Nasz Dziennik kłamstewka klepie IP: *.revers.nsm.pl 12.12.03, 13:11 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20031212&id=po22.txt "Wyraźny sprzeciw mieszkańców Krakowa" - a tu raptem garstka oszołomów z MW. Odpowiedz Link Zgłoś
hugon Re: Młodzież Wszechpolska protestowała przeciwko 12.12.03, 13:21 Nie podzielam zapatrywań LPR na sprawy ekonomiczne i wizje Polski w europie ale jakieś pryncypia powinny obowiązywać a związek faceta z facetem przekracza takowe i tyle to nic innego jak zboczenie czy też beztroskie hedonistyczne pojmowanie życia .Jakie małżeństwo jakie adopcje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magmax Re: Młodzież Wszechpolska protestowała przeciwko IP: 217.153.87.* 12.12.03, 13:43 Taaaa - strasznie agresywni - wręczyli miotłę. Istni terroryści. Stosują tak brutalne metody że śmiało można powiedzieć, że to faszystowskie bojówki. Jak można propagować małżeństwa homoseksulane?!!! A może zoofilom też pozwólmy na małżeństwa. Schroniska na tym zyskają i miłość do zwierząt będzie większa. Lista sukcesów Wybiórczej się wydłuży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzypek Wyborcza potrafi tylko kłamać- do Olgi Szpunar IP: *.pl / 213.134.165.* 12.12.03, 13:46 - Zasłońcie ich naszymi transparentami! - krzyczał Twaróg do kolegów z Młodzieży Wszechpolskiej. Poli Olgo, wiem, że bezrobobocie, trudno o pracę, ale to co pani napisała to zwyczajne kłamstwo. Akurat widziałem to zdarzenie i nic takiego nie miało miejsca, jedna z osób powiedziała, a nie krzyczała, aby zasłonić osoby, które na bezczelnego weszli na nie swoją demonstrację z wyraźnym zamiarem prowokacji, próbując się przedstawiać jako ofiary, rzekomo napastowane przez pikietujących. Dostała pani prikaz, aby oczernić demonstrantów i udało się pani. Człowiek honoru, jeżeli jest zmuszany do łamstwa rezygnuje z takiego pracodawcy i szuka uczciwego zajęcia. Jeżeli ma pani honor, to tak właśnie uczyni. Kłamstwa i manipulacja w Wyborczej to reguła. Oczernia się zawsze ludzi o poglądach antykomunistycznych, a wybiela wszelkiej maści lewaków. Tak było w wypadku milczenia na temat skandalicznego zachowania prezydenta w Katyniu, to samo w sprawie pobicia przez Frasyniuka posła, milczenie gdy wyszła na jaw antysemicka przeszłość Tadeusz Iwińskiego, czy wyzywanie od Żydów Krzaklewskiego przez Urbana. Wszysy to lewacy, więc nawet najbardziej kompromitujące ich zdarzenia się przemilcza. Pani tekst dobrze się w to wkomponowuje. Nie liczy się prawda, ale liczy się "sprawa" w imię której można kłamać. Mam nadzieję, że żałuje pani swej postawy i wyciągnie wnioski i odejdzie z redakcji, która zmusza do takich zachowań i nie ma nic przeciw nim. Jeśli słowo honor i prawda coś dla pani znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wyborcza potrafi tylko kłamać- do Olgi Szpuna IP: 212.182.117.* 12.12.03, 14:20 Fakt, faktem, że Młodzież Wszechpolska rozbiła LEGALNE spotkanie pani senator. O ile MW ma prawo demonstrować za lub przeciw, to bezprawnym było uniemozliwoienie przeprowadzenia spotkania. W końcu mamy demokrację i Konstytucja RP gwarantuje każdemu wolność posiadania poglądów, wolność wypowiedzi i prezentowania swoich poglądów. Malo tego! - ta sama Konstytucja gwarantuje każdemu prawo do poszukiwania poglądów oraz dowolnego kstałtowania swojego światopoglądu. ROZBIJAJĄC spotkanie senator Szyszkowskiej, MW zszargała publicznie te prawa. Zarówno Pani senator, która miała prawo do wygłoszenia swojej prelekcji jak i wszystkich zainteresowanych tą tematyką, którzy przybyli na spotkanie by zapoznać się z jej poglądami, doświadczeniami, przemyśleniami etc. A to już nosi cechy przestępstwa, popełnionego przez działaczy MW (a które to Twaróg zarzucał kontrdemonstrantom). Takie praktyki są charakterystyczne dla NSDAP z lat dwudziestych i trzydziestych ub. stulecia. A czy Gazeta kłamie? Nie sądze! Najważniejsze przesłanie zostało opublikowane: MW rozbiła LEGALNE spotkanie. A to czy ktos krzyczał czy powiedział - na jedno wychodzi. Kontrdemonstranci zostali zaslonieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux Re: Wyborcza potrafi tylko kłamać- do Olgi Szpuna IP: 205.200.189.* 12.12.03, 15:41 Jak to dobrze ze jeszcze ktos mysli..., dzieki > - Zasłońcie ich naszymi transparentami! - krzyczał Twaróg do kolegów z > Młodzieży Wszechpolskiej. > > Poli Olgo, wiem, że bezrobobocie, trudno o pracę, ale to co pani napisała to > zwyczajne kłamstwo. Akurat widziałem to zdarzenie i nic takiego nie miało > miejsca, jedna z osób powiedziała, a nie krzyczała, aby zasłonić osoby, które > na bezczelnego weszli na nie swoją demonstrację z wyraźnym zamiarem > prowokacji, próbując się przedstawiać jako ofiary, rzekomo napastowane przez > pikietujących. > > Dostała pani prikaz, aby oczernić demonstrantów i udało się pani. Człowiek > honoru, jeżeli jest zmuszany do łamstwa rezygnuje z takiego pracodawcy i szuka > uczciwego zajęcia. Jeżeli ma pani honor, to tak właśnie uczyni. > Kłamstwa i manipulacja w Wyborczej to reguła. Oczernia się zawsze ludzi o > poglądach antykomunistycznych, a wybiela wszelkiej maści lewaków. Tak było w > wypadku milczenia na temat skandalicznego zachowania prezydenta w Katyniu, to > samo w sprawie pobicia przez Frasyniuka posła, milczenie gdy wyszła na jaw > antysemicka przeszłość Tadeusz Iwińskiego, czy wyzywanie od Żydów > Krzaklewskiego przez Urbana. Wszysy to lewacy, więc nawet najbardziej > kompromitujące ich zdarzenia się przemilcza. > Pani tekst dobrze się w to wkomponowuje. Nie liczy się prawda, ale liczy > się "sprawa" w imię której można kłamać. Mam nadzieję, że żałuje pani swej > postawy i wyciągnie wnioski i odejdzie z redakcji, która zmusza do takich > zachowań i nie ma nic przeciw nim. Jeśli słowo honor i prawda coś dla pani > znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka A arcybiskup-ciota byl ok? IP: *.webgmac.adsl.gxn.net 12.12.03, 14:42 A gdzie byla liga jak wyszlo na jaw pedalstwo arcybiskupa z Poznania ktory jeszcze wykorzystywal swoja pozycje zeby miec niezaklocony dostep do dziurek mlodych klerykow? Jakos nie widzialem plakatow ubolewajacych niewyszukanym jezykiem liguskow. Na dyskusje o projekcie ustawy to przyjda powrzeszczec a do Poznania jakos bylo im za daleko. Panowie z Ligi maja podwojne standardy. A co do pani Senator to miotla sie jej przyda. Ma takie cienkie galazki idealne zeby spuscic lanie niegrzecznym liguskom. Na goly tylek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Szczyle! Paciorek i spać! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 14:48 I rączki na kołdrę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vers Re: Młodzież Wszechpolska protestowała przeciwko IP: *.p.lodz.pl 12.12.03, 15:20 Ach ta Szyszkowska .. od niej bardziej zaciekła jest tylko Środa, podobno filozof. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glizdek Hitlerjugen w nataciu. IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.12.03, 15:26 Bedą decydować co jest grzechem a co nie, kto ma prawo do zycia i szczęścia a kto nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Młodzieży Wszechfaszystowska pod Kurię poznańską marsz IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.12.03, 15:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Tylko dla krakowianina! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.5.* 12.12.03, 18:44 Zawsze Kraków był miejscem ludzi tolerancyjnych (nie licząc Żydów) wobec tych, którzy im nie szkodzili. Przechodził sobie ulicą dziad, Wietnamczyk, murzyn, kaleka, dziwak i nikt za nim się masowo nie oglądał. Nie dziwi prawdziwego krakowianina przechodzień mówiący po japońsku, angielsku, włosku, francusku. Też nie patrzy na niego jak na gościa z innej planety. Niestety w Krakowie (chłopo-robotnicy, wiocha) zmieszała się z tzw. inteligentną częścią społeczeństwa i swoje chamstwo niniejszym obnaża - ale anonimoiwo OCZYWIŚCIE. No chamy podajcie swoje nazwiska i telefony! Ci co szastaja, słowami "sperma, posuwanie, falluys, etc" No napływowa hołoto! Odezwijcie się skąd was tu jest tylu - chyba przywieźli was z tymi świniami kozami do np. Nowej Huty, a może to taka emigracja po naukę. Coś wam powiem cham ze wsi wyjdzie, ale nie na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aver67 Re: Młodzież Wszechpolska protestowała przeciwko IP: *.hewitt.com 12.12.03, 19:34 A ja proponuje wszystkich innych: homoseksualistow, leworecznych, albinosow, karlow, za-wysokich, za-niskich, lysych, za-szczuplych, za-grubych, z za-jasna karnacja, z za- ciemna karnacja do gazu. Zostawic tylko tych normalnych, niech sie rozmnazaja i zaludnia ziemie. Cos Wam to przypomina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archangel Re: Młodzież Wszechpolska protestowała przeciwko IP: 5.5D* / *.wp.shawcable.net 12.12.03, 20:05 A co,mam pedalowi podac reke,usmiechnac sie i przytulic do niego?Moze jeszcze pogratulowac mu za to, ze lubi meska dupe? Na Madagaskar z pedalami.Boje sie o swoj anus!!! Odpowiedz Link Zgłoś