Dodaj do ulubionych

Sperma na witrynie.....

IP: *.looz.com.pl 29.01.02, 21:03
Chcialbym niniejszym zainaugurowac transcendentalny poczatek noweli
autobiograficzno-robotniczo-chlopskiej o tolerancyjnym przekazie pt. "Sperma na
witrynie"... Kazdy mniej lub bardziej tworczy proszony jest o dopisanie paru
wersow... Here we go...

"...poczul, ze zaczyna zjadac go strach. ale nie taki, do jakiego zawsze byl
przyzwyczajony. lek przed ojcem chamem i matka neurotyczka, przed
niespelnieniem we wlasnych oczach, przed niespelnieniem w oczach kaczorka...
ten lek oswoil... oswoil jak narowistego mustanga z prerii, ktory w swej
naiwnosci, ale i ambicji sadzi, ze nie da sie okielznac... a jednak...
okielznal strach ktory przepelnial trzydziesci cztery i pol wiosny jego
zycia... udalo mu sie cos, co wielu jego pacjentom z kozetki na oddziale
psychiatrii nie uda sie nigdy...
ocknal sie z zadumy... Ja pierdole, ale sie boje!!!!!!!!"
.....
.....

Obserwuj wątek
    • Gość: Farba Re: Sperma na witrynie..... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 22:42
      ...az sam sie zdziwil, ze zaklal. "o kurwa, ja zaklalem!" Bleeeeeeeee, ale
      dno... tak mocno skrywane chamstwo, wylazi ze mnie, jak kupa.
      • Gość: eeeeee Re: Sperma na witrynie..... IP: *.gw.ip.pl 30.01.02, 10:35
        Nie! Nie wytrzymam tego więcej! Mam ochotę to wszystko rozpierdolić, wyjebać,
        wyrzucić gdzieś daleko od siebie. Ta cała eugenika...komu to potrzebne? Czy
        tylko dlatego, że wyglądam inaczej niż reszta na tym pierdolonym oddziale mam
        być gorszy?
        • Gość: Szyma Re: Sperma na witrynie..... IP: 192.168.5.* 30.01.02, 12:20
          widok taki poruszył go wymownie. Poczół jak zbiera w nim niewyrażone
          obrzydzenie. Ciepła fala kwaskowatej żygowiny zagościła w jego przełyku.
          Zacisnął usta-nie moge tracić kalorycznego śniadania-pomyślał! Coś jdnak trzeba
          z tym zrobić, czuję organiczną wewnętrzną potrzebę zrobienia czegoś! Z tą myślą
          bezwiednie kierowany mrocznym zagadkowym dla niego samego odruchem wyjął z
          portek członka i dodał swoje 5 groszy lub 5ml do tego tak dogłębnie
          poruszającego go widoku.
        • Gość: Farba Re: Sperma na witrynie..... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 18:33
          Gość portalu: eeeeee napisał(a):

> Nie! Nie wytrzymam tego więcej! Mam ochotę to wszystko rozpierdolić, wyjebać,
          > wyrzucić gdzieś daleko od siebie. Ta cała eugenika...komu to potrzebne? Czy
          > tylko dlatego, że wyglądam inaczej niż reszta na tym pierdolonym oddziale mam
          > być gorszy?

Nagle zdal sobie sprawe, ze przyglada mu sie sprzataczka z oddzialu... Taka
          dziewoja z ociekajacym tuszem na rzesach i spracwanych rekach. Mogla miec jakies
          28 - 30 lat... Patrzyla sie na niego, jakby umiala czytac w jego myslach. "Z
          Panem dzieje sie cos niedobrego" - powiedziala...
          • Gość: Jojo Re: Sperma na witrynie..... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 09:49
            > > Nie! Nie wytrzymam tego więcej! Mam ochotę to wszystko rozpierdolić, wyjeb
            > ać,
            > wyrzucić gdzieś daleko od siebie. Ta cała eugenika...komu to potrzebne? Czy
            > tylko dlatego, że wyglądam inaczej niż reszta na tym pierdolonym oddziale
            > mam być gorszy?
            >
            > Nagle zdal sobie sprawe, ze przyglada mu sie sprzataczka z oddzialu... Taka
            > dziewoja z ociekajacym tuszem na rzesach i spracwanych rekach. Mogla miec jakie
            > s 28 - 30 lat... Patrzyla sie na niego, jakby umiala czytac w jego myslach. "Z
            > Panem dzieje sie cos niedobrego" - powiedziala...

"Delirium tremens" - powiedziala z ledwie skrywana litością Ona... "De mortuis
            nil nisi bene" - odpowiedzial z sarkazmem On...
            • Gość: FERMON Re: Sperma na witrynie..... IP: 212.14.10.* 31.01.02, 15:06
              UWALIŁ SZTOSA I PODAŁ JEJ...NIE BYLA ZACHWYCONA. pOWIEDZIAŁA JEDNAK ZE
              POSMARUJE SOBIE NIM RANY...
            • Gość: Farba Re: Sperma na witrynie..... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 18:15
              > > > Nie! Nie wytrzymam tego więcej! Mam ochotę to wszystko rozpierdolić,
              > wyjeb
              > > ać,
              > > wyrzucić gdzieś daleko od siebie. Ta cała eugenika...komu to potrzebne? Cz
              > y
              > > tylko dlatego, że wyglądam inaczej niż reszta na tym pierdolonym oddziale
              > > mam być gorszy?
              > >
              > > Nagle zdal sobie sprawe, ze przyglada mu sie sprzataczka z oddzialu... Tak
              > a
              > > dziewoja z ociekajacym tuszem na rzesach i spracwanych rekach. Mogla miec
              > jakie
              > > s 28 - 30 lat... Patrzyla sie na niego, jakby umiala czytac w jego myslach
              > . "Z
              > > Panem dzieje sie cos niedobrego" - powiedziala...
              >
              > "Delirium tremens" - powiedziala z ledwie skrywana litością Ona... "De mortuis
              > nil nisi bene" - odpowiedzial z sarkazmem On...

"Delirium moja droga to mogl miec Galczynski, albo Witkacy... Ja jestem po prostu
              pieprzonym alkoholikiem..."
              "Jeszcze nie umarles, wiec po co ta gadka..."
              • Gość: Gitane Re: Sperma na witrynie..... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 11:42
                >Nie! Nie wytrzymam tego więcej! Mam ochotę to wszystko rozpierdolić,
                >wyjebać, wyrzucić gdzieś daleko od siebie. Ta cała eugenika...komu to potrzebne?
                >Czy tylko dlatego, że wyglądam inaczej niż reszta na tym pierdolonym oddziale
                >mam być gorszy?
                >Nagle zdal sobie sprawe, ze przyglada mu sie sprzataczka z oddzialu... Taka
                >dziewoja z ociekajacym tuszem na rzesach i spracwanych rekach. Mogla
                >miec jakies 28 - 30 lat... Patrzyla sie na niego, jakby umiala czytac w jego my
                >slach. "Z Panem dzieje sie cos niedobrego" - powiedziala...
                >
                > "Delirium tremens" - powiedziala z ledwie skrywana litością Ona... "De mortuis
                > nil nisi bene" - odpowiedzial z sarkazmem On...
                >
                > "Delirium moja droga to mogl miec Galczynski, albo Witkacy... Ja jestem po
                > prostu pieprzonym alkoholikiem..."
                > "Jeszcze nie umarles, wiec po co ta gadka..."

Jak patrze na Was, psychiatrow, to widze, ze czasem sami bardziej od swych
                pacjentow potrzebujecie pomocy... Aaaaa poza tym, ma Pan dar do komplikowania
                sobie zycia.
                Skad Ciebie, prosta sprzataczke, stac na takie obserwacje?
                Uprzedzenia, klisze... Robie to co robie i nic ci do tego doktorku. Studiow nie
                skonczylam, ale mam pare zwojow w mozgu.
    • Gość: :-) Re: Sperma na witrynie..... IP: *.avamex.krakow.pl 06.02.02, 16:20
      LOL! widzac temat, myslalem, ze to bedzie skarga wlasciciela jakiegos sklepu na nieprzyzwoite zachowanie klienta :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka