Dodaj do ulubionych

Operacja Boguskiego

06.06.09, 02:57
3maj się Dziki. Szybko wracaj, Liga Mistrzów czeka.

A tego drania, Borysiuka, który Ci to zrobił spotka, mam nadzieję, zasłużona
kara. Oby mu w najbliższym czasie ktoś złamał nogę.

Być może bym się tak nie rzucał, gdyby zagranie ległonisty nie było bezczelne,
chamskie, bez żadnego zainteresowania piłką, obliczone jedynie na odebranie
jakiejkolwiek chęci do gry i jak się uda, niegroźnej kontuzji.

Tam na tej łazienkowskiej, to wszystkich uczą grać po chamsku? nie uczą
odróżniać celowego ścinania z murawą od walki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiślaczka Re: Operacja Boguskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 12:22
      Dziki wracaj do zdrowia bo Cię potrzebujemy ;))
    • Gość: krawat Re: Operacja Boguskiego IP: *.centertel.pl 06.06.09, 22:38
      ale ty posrany jesteś... w takim razie może ktoś niedługo boguskiemu
      w ryj walnie tak jak to niedawno on zrobił.
    • Gość: lukanioo_wwa Operacja Boguskiego IP: 94.254.185.* 07.06.09, 01:09
      a może jak nie Boguskiemu, to tobie (celowo) nogi połamie, zastanów się co piszesz i idź leczys kompleksy do lasu...
      • slonx Re: Operacja Boguskiego 07.06.09, 03:41
        chyba ty masz jakieś kompleksy. jak ktoś się opędza od zawodnika, który go
        obłapi po chamsku, to nie ma mowy o celowym trafieniu, bo stoi się do niego
        tyłem. żal ci dupę ściska, że twoi ległoniści tylko tak jak Borysiuk mogli
        powstrzymywać Wiślaków.wstyd, że jeszcze coś piszesz.
        • Gość: lukanioo_wwa Re: Operacja Boguskiego IP: 89.108.208.* 07.06.09, 12:57
          I tu pojawia się tzw. Kompleks Stolicy, hahaha.. Sory urodzilem się i mieszkam w Wawie, a czy Legia czy Polonia to nie wiesz i sie nie dowiesz.. Może poprostu nie ta dziedzina, tylko martwi mnie poziom wypowiedzi niektórych ludzi.. Pograj profesjonalnie to sie dowiesz jakie są realia i co czasem trener Ci karze.. PS. Kraków zajebiste miasto na weekendowe wypady z kumplami..
    • Gość: Łkaesiak Operacja Boguskiego IP: *.nwrknj.east.verizon.net 07.06.09, 04:26
      Bacznie obserwuję rozwój kariery Rafała niemalże od początku (właściwie to od
      niejakiego turnieju polonijnego im. Kazimierza Deyny w niejakim Sommerville,NJ,
      kilka dobrych lat temu) i ten gość ciągle mnie zaskakuje coraz to lepszą postawą
      – obojętnie czy to drużyna ŁKS Łomża, GKS, Wisła, lub nawet reprezentacja kraju.
      I mimo jakiegoś tam ‘kiksa’ (każdemu to może się przydarzyć), to zawodnik
      szczególnie skromny, pracowity i śmiało może być wzorem dla mas.
      Mam nadzieję i trzymam mocno kciuki za pomyślną rekonwalescencję – żeby (broń
      Boże!) nie skończyło się jak kiedyś z Lubańskiego kolanem :(.
      Ale to całkiem inny uraz, a także inne czasy, technika i ... inni chirurdzy,
      więc jest nadzieja. Głowa do góry, Rafale!
      • Gość: billy Re: Operacja Boguskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 07:40
        w trych liścikacj najsmieszniejsze jest to LIGA MISTRZÓW CZEKA.
        dawno się tak nie usmiałem.
    • idasierpniowa28 Rafał Boguski operowany, uraz poważniejszy niż ... 07.06.09, 09:14
      Trzymaj się Rafał!!!
      Swoją drogą zabrakło w kadrze obecnych i byłych Wiślaków ( Rafała, Pawła,
      Kuby) i o d razu wynik mamy jaki mamy. I znowu bramkarz nas ratował... Ech, to
      się już nigdy chyba nie zmieni...
      • Gość: lyco Re: Rafał Boguski operowany, uraz poważniejszy ni IP: 77.252.18.* 08.06.09, 11:47
        dopij wodke i idz spac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka