Gość: Krakus IP: *.chello.pl 20.06.09, 10:43 I tak nikt nie przyjdzie bo deszcz pada i zimno. 4 mln wyrzucone w błoto. Mogli by w telewizji puscić chociaż to by ludzie w domu obejrzeli i była by kasa z reklam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jamjest Re: Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.chello.pl 20.06.09, 11:16 Nie wiem czy wiesz, ale wynaleziono już parasole i kurtki (nawet z kapturem), więc może jednak ktoś przyjdzie (np. ja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 11:25 Co za klasyczny Krakus :D Mielić paszczęką ile to milionów wyrzucone w błoto, że pada, że źle, że brzydko, że głupi Lenny, blablabla. Zaręczam, że na Lennym będzie pełno - chociażby przez ludzi, którzy przyjechali z różnych miast Polski zobaczyć ten koncert. Krakusom w sumie może być za zimno i mokro, żeby ruszyć zadek na ten szatanistyczny koncert. Wiem, bo chociażby moi znajomi wpadną - z Łodzi, Warszawy, Olsztyna. Na poise rite czy jak im tam może faktycznie nie być frekwencji... ;> A co do transmisji - myślę, że ktoś pomyślał o czymś tak podstawowym jak wyciągnięcie kasy z reklam. WIELKIEJ kasy z reklam. Ale jeśli transmisji nie ma, to logika nakazuje stwierdzić, że pewnie ge-wiazda pt. Lenny Kravitz nie chce puścić dwugodzinnego koncertu w jakimś dziadowskim tvp czy polsacie. Po co mu takie szarganie wizerunku. Lokalny, mały, nic nie znaczący, darmowy koncercik. To nie jest coś, czym może się chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.chello.pl 20.06.09, 15:51 Pomyśl to nie boli. Nie twierdze że Lenny to satanista ani nic z tych rzeczy. Po prostu miałem iść posłuchać, ale pogoda jest taka do nieczego, że w domu zostane albo pójde na piwo ze znajomymi do ciepłej knajpy. Pewnie więcej osób zrobi to samo, a to że kilku gości przyjedzie z innych miast nic nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 15:21 I co, nie zmieniło? ponad 100 tyś ludzi przyszło. Koncert był świetny. poza tym jak mozesz się określać mianem dumnym "Krakus" twierdząc że Lenny to nie szatanista? :D Rock to szatan, zło i potępienie. Pamiętaj. Miłego piwa w jakiejś szajsowni w ten deszczowy weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.06.09, 16:23 Bardzo słabe ognie sztuczne, coś chyba nie do kóńca wyszło. Barki pełne pijanych znajomków prezydenta... Takie balety się pamięta. Widać dla kogo to jest zrobione, pewnie dlatego brak transmisji w TV. Szkoda że Berkowicz i piękna Sroka nie ma pojęcia o tym jak za takie pieniądze promować miasto! A nie wiele trzeba było... Wrocław jest przykładem profesjonalnego działania i świetnej współpracy z mediami. A tu byle upchać swoich. KBF to schronisko dzieci prominentów z UM i ludzi powiązanych... Takie wydarzenie mogło by żyć w mediach jeszcze lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 11:27 A czy wogóle wszystko się odbędzie? Bo ten deszcz nie nastraja optymistycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty nie-bó-ty-sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 11:33 Wszysko zapuacone, kasiora ukrencona, bydełko boże MUSI przyjść. kici-kici bydełko: chodź, chodź, wydawaj kaskę, bo musi się obrócić. Chodź chodź bydełko, mamy tu dla Ciebie deszczyk, parasole i KURTKI Z KAPTUREM. Byndzie zuper Bydom kamery na żurawiach, byndzie można pomachać DO CIOCI ("widzielimyKrycheftelewizorze!!) Chodźcie już, chodźcie do tatusia, wydawać swoje ciężko pożyczone pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamjest Re: nie-bó-ty-sie IP: *.chello.pl 20.06.09, 13:21 ech, znów Kobierzynie dali im dostęp do neta - powinni ostrzegać o takich dniach wcześniej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista "Gwiazdą będzie gwiazdor" IP: *.fdk.airbites.pl 20.06.09, 13:30 "Gwiazdą tegorocznych koncertów będzie amerykański gwiazdor Lenny Kravitz". To w końcu gwiazda czy gwiazdor, hę? Masło maślane, masłem smarowane. Brawa dla redaktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nht CZY TO PRAWDA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 16:57 czy to prawda że ta gwiazda wianków wzięła za 2 godzinny koncert ...2 mln. złotych ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balusz Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.kolornet.pl 20.06.09, 14:02 Czy w Krakowie nie mamy zespołów które przy tej okazji można promować ?? The Poise Rite PODKARPACIE, Wilki WARSZAWA, reagge'owy zespół Vavamuffin WARSZAWA i Patrycja Markowska WARSZAWA. Prowadzący Olivier Janiak WARSZAWA !! Czy podczas występu Madonny w Warszawie, będzie promowany zaspól z KRAKOWA ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nht 2 MLN ZłOTYCH ZA 2 godziny grania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 16:59 czy to prawda że ta gwiazda wianków wzięła za 2 godzinny koncert ...2 mln. złotych ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: 2 MLN ZłOTYCH ZA 2 godziny grania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 18:13 cholera zaczęło się, hałasuja na całość, a ja próbuję się czegoś nauczyć jeszcze przed egzaminem :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nht Re: 2 MLN ZłOTYCH ZA 2 godziny grania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 19:58 HAłASUJą ZA 2 MNL. ZłOTYCH... AHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mefisto Re: 2 MLN ZłOTYCH ZA 2 godziny grania... IP: *.chello.pl 20.06.09, 20:41 A kto za to płaci? Pan płaci, pani płaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwaq Wianki - kamera on-line IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 20:42 www.dipol.com.pl/kamera_ulticam_on-line_-_wawel_krakow_video_wawel.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.chello.pl 20.06.09, 21:08 Wiecie dlaczego pada? Bo to jest LANY Kravitz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.zax.pl 20.06.09, 23:24 koncert rewelacja - nawet telebimu nie widać ,tylko czarny płot, który zastawia scenę, parasole i głowy ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parasol Re: Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.zax.pl 21.06.09, 00:14 parasola to nie można było rozłożyć, bo życzliwa współpubliczność groziła, że dźgnie nożem ach, jakież to wspaniałe śmierdzące, pijane towarzycho a szkoda, bo koncert fajny, jego oprawa też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: link Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.multi-play.net.pl 21.06.09, 00:30 Dzieki za linka do kamerki. Bardzo dobry obraz :) fonię mam przez okno :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuulllaaa Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: 80.48.47.* 21.06.09, 01:57 a te chłopaki z rzeszowa to zagrali czy nie? :) koncert fajny, lenny boski - prowadzacy denerwujacy, problemy z dzwiekiem, troche neizorganizowane to im wyszlo. ale tłumy byly. Odpowiedz Link Zgłoś
podpantoflem Re: Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa 21.06.09, 02:06 Mam prośbę: jeśli wybierasz się na jakiś koncert, a pada deszcz, to załóż z łaski swojej kurtkę z kapturem albo pelerynę, a nie bierz parasola. Pomyśl, że ci stojący za tobą też mają prawo coś zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek11111 Re: Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.compower.pl 21.06.09, 02:49 dokładnie, poza tym takie hamstwo się złazi na takie koncerty, że nie wiedziałem, że ich aż tylu w Krakowie!!! Podczas 2h leniego chyba byłem świadkiem 4 ostrych bójek, a w tramwajach nawet szybę wybili jak wracałem, żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parasol Re: Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.zax.pl 21.06.09, 12:26 Podpantoflem, NA KONCERT złożyłam parasol, ale moknąć przez 45 minut dlatego, że pan za mną chce popatrzeć na pustą scenę nie będę :P Nie każdy ma profesjonalną nieprzemakalną kurtkę z kapturem pod ręką w pełni czerwca :P PS ciekawe, że jakoś nikt nie wyrzucał ludzi wysokich, trzymających dziewczyny na baranach i tych z bujną czupryną:> PPS ale koncert spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.chello.pl 21.06.09, 03:03 Lenny zmiótł krk z powierzchnii ziemi!!koncert byl wyczesany po prostu nie bylam wczesniej na takim koncercie co gwiazda to gwiazda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnnnnn Gwiazda w deszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 07:35 Jakby krakowskie wadze pomyślały, to wiedziałyby, że agencje koncertowe nie będą tu ściągac wielkich gwiazd bo nie ma gdzie grać. W Londynie gdybyście zobaczyli halę O2 (ci którzy tam jeszcze nie byli) to zrozumielibyście, dlaczego do Krakowa trzeba przepłacic by ściągnąć kogoś sensownego. Było wg policji 50.000 osób, Wianki kosztowały 4 miliony, więc każdy z podatników zafundował uczestnikom bilet za 80 zł. Fajnie, nie? Po prostu kryzys w wydaniu Krakowskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portalista Re: Gwiazda w deszczu IP: *.chello.pl 21.06.09, 10:34 to glupie myslenie. gdyby krakow mial jak np Poznan wydawac kase na reklamy w tv czy radio to wydalby tyle samo ile organizujac wydarzenia, ktorymi media same sie interesuja. niby proste a jednak nie kazdy to kuma i wypisuje takie brednie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa 21.06.09, 08:28 organizacyjnie - dramat. zamiast bandy idiotów pt. kbf należałoby znaleźć zawodową firmę zajmującą się organizacją takich rzeczy, bo wstyd i skandal! program napisany tak, że dwóch godzin zabrakło, przez co jedna z kapel w ogóle nie wyszła na scenę, multimedia - popsute, dźwięk miał trudności z przepinką, telebimy rodem z trzeciego świata.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: 80.48.47.* 21.06.09, 10:43 co racja, to racja. a dialogi janika z metzem zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.cdma.centertel.pl 21.06.09, 10:21 Ufffff.... to był naprawdę świetny koncert. Krawiec wymiata :) Co do organizacji - nagłośnienie było o niebo lepsze niż w zeszłym roku. Nawet stojąc koło Jubilata ostro dawało po uszach. Rok temu stałem naprzeciwko sceny i ledwo co było słychać. No i sztuczne ognie zdecydowanie najlepsze od wielu, wielu lat. Chyba wzięli którąś z firm, które brały udział w PyroMachinie na Błoniach. Odpowiedz Link Zgłoś
starybuholtz Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa 21.06.09, 10:31 Jak na takie tłumy i fatalną jakość organizacyjną - brak kontroli policji,służby zdrowia, scieżek ewkuacyjnych - brak żadnych ścieżek, wszystko na wyczucie, dobrze,że znam Kraków - to było nieżle. Polacy, jednak mają jakąś zdolność, samoorganizacyją, wszak, organizacyjnie, to było bezhołowie. Widziałem tylko jedną bójkę, zresztą krótka bo dziewcze przerwało zapasy dwóch gó...arzy w gimnazjalnym wieku. Muzycy,świetni. Dali z siebie wszystko.No, dużo...doskonałe solówki gitarzysty i saksofonisty. Pogoda - do kitu.Poza tym, nagłośnienie, chyba, nie najlepsze, ale muzyka, słyszalna.Innych koncertów poza Kravitzem, nie słyszałem, więc się nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goesha Re: Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.fema.krakow.pl 21.06.09, 12:12 koncert Kravitza fantastyczny, bite 2 h przebojów i świetnej muzy! sporo solówek eehhhh to jest profesjonalizm. Stałam w okolicy schodów obok jubilata i dodatkowo miałam ubaw z ludzi rozjeżdżających się na podejściu, ale byli też tacy, co pomagali wejść i zejść bo rzeczywiście innego przejścia nie było. Atmosfera i ludzie stojący wkoło super! Kilku podpitych frajerów zawsze się znajdzie ale ja to ignoruję:) swietny pomysł z tym Kravitzem! Odpowiedz Link Zgłoś
cassiel Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa 21.06.09, 12:56 Lenny super, fajnie było go usłyszeć na żywo, do tego sympatyczny i zabawny :) Ale naglosnienie FATALNE, glosniki momentami nie dawaly rady z wysokimi dzwiękami (wokal, gitary), a kiedy indziej znowu dźwięk był jakby przytłumiony. I szkoda, że telebimy miały parę sekund opóźnienia, tutaj mogli się bardziej postarać... I prosimy o innych prowadzących następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa 21.06.09, 13:00 Koncert super, granie, solóóóówy....no extra... Obok mnie nawet było mało buraków, poza tym wszyscy w błocie po kolana i mokrzy do majtek, w sumie było zabawnie, tak kompletnie mokro - gdyby było cieplej, to byłby woodstock! Odpowiedz Link Zgłoś
foton81 Re: Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa 21.06.09, 13:46 Fajnie fajnie. Zazdroszczę. Co by nie było to gwiazda. A nie jakaś doda. wiejdogdyni.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lennka Re: Zagra Kravitz i chłopaki z Rzeszowa IP: *.zax.pl 21.06.09, 16:26 och My Polacy. Jak się nie podobało to trzeba było na pięcie i do domu. A nie stać, męczyć się. Mokra wróciłam, błoto do kolan. I co? Nadal żyję! Mam pralkę i suszarkę. I cieszę się, że to wszystko mnie nie ominęło, mimo, że nie było idealnie - daleko tak, że mogłam równie dobrze na youtube posłuchać lenny kravitz live, ale przecież nie o to w tym wszystkim, by tylko narzekać. na luzz czasem trzeba wrzucić. bawmy się bawmy Odpowiedz Link Zgłoś