Gość: Srulek Kara za antysemickie wyzwiska IP: *.31.radom.pilicka.pl 20.07.09, 11:41 Które okrzyki były obelżywe?Śmierdzący czy Żyd?Chciałbym wiedzieć żeby uważać aby w mojej POLSKIEJ ojczyźnie sądy nie preferowały wyroków pod swoich ziomków.Powraca sadownictwo Wolińskiej i skazania generała nila którego "sędziowie" narodowości żydowskiej uznali winnym za... PATRIOTYZM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamietliwy Ojciec Michnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 11:45 Czy ktoś mógłby mi przypomnieć jakie nazwisko nosił ojciec Michnika i o co był oskarżany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmund Kara za antysemickie wyzwiska IP: *.124.218.204.dyn.user.ono.com 20.07.09, 11:46 Normalny człowiek, wychowany prawidłowo nie może bezkarnie obrażać kogokolwiek czy to żyd czy goj.Element narodowości to pewna odmiana tej samej nienawiści do innego CZŁOWIEKA Wracałem z Chin a w samolocie siedziały wyemancypowane baby ze wsi i mówią tak te: żydy to.. te żydy tamto mając na myśli chińczyków, coś takiego w mowie słyszałem pierwszy raz, co za ciemny naród, ile to lat trzeba wychowywać Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Czy skazano za "śmierdzący" czy za "żyda" ? 20.07.09, 11:54 Ciekawe jak argumentował sąd swój wyrok. Czy w trakcie przewodu udowodniono pozwanej, że podała nieprawdziwą informację dotyczacą zapachu wydzielanego przez powoda ? No bo chyba nie uznano za obelgę słowa "żyd" !? No tak, na drugi raz skazana powinna wobec swego antagonisty użyć określenia "cham", takie okreslanie drugiej osoby, jak wykazał to inny sąd wobec pana PaliChama, nie jest uznawane za obelgę. Może też okreslić go "starym alkocholikiem", to też jest dozwolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raff Przeprosiny i zaplata IP: *.onlink.net 20.07.09, 14:41 i o zaplate wylacznie chodzilo. Zydow zawsze trzeba przepraszac a pozniej idzia za tym odszkodowania i to nienalezne. Daj Zydowi palec a on weznie cala reke. Ciekawe ,ze zawsze bezkarnie mozna opluwac, szkalowa, wyzywac Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Czy skazano za "śmierdzący" czy za "żyda" ? 20.07.09, 16:11 talking_head ciekawe jak bys okreslil sam siebie ,????cham? smierdziel? czy poprostu idiota? a moze wszystko razem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Kara za antysemickie wyzwiska IP: 62.48.72.* 20.07.09, 11:55 a jak zyd faktycznie smierdzi to co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
rlena Kara za antysemickie wyzwiska 20.07.09, 12:00 Popieram wyrok krakowskiego sadu. Poki choc jedna osoba jest przesladowana z powodu pochodzenia lub koloru skory, nikt nie jest bezpieczny. Jako Polka, przepraszam za takie haniebne zachowanie mojej rodaczki. Mam nadzieje,ze bedzie Pan czesto odwiedzal swoja pierwsza ojczyzne. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Kara za antysemickie wyzwiska 20.07.09, 13:07 powinno ich sie nazywac mordercami: www.youtube.com/watch?v=pMl7QEgGgJg Odpowiedz Link Zgłoś
rlena Nie mieszaj dwoch spraw 20.07.09, 13:41 teraz mowimy o sniewazaniu slownym ze wzgledu na pochodzenie. W konflikcie zydowsko-palestynskim jestem calym sercem z Palestynczykami. Mozna dlugo dyskutowac o sytuacji na bliskim wschodzie, tak jest zagmatwana. Skad wiesz,jaki jest poglad p. Eliezera B. na te sprawe? Czy ty solidaryzujesz sie z kazda decyzja naszego rzadu, czy prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: Kara za antysemickie wyzwiska 20.07.09, 15:44 i druga i trzecia i czwarta i piata i szosta i siodma - wszedzie jak w domu (tylko matka jest jedna ojczyzn moze byc miliony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heldbaum Kara za antysemickie wyzwiska IP: *.acn.waw.pl 20.07.09, 13:31 Zastanawiam się, co tu było wyzwiskiem; śmierdzący czy Żyd? Bo przecież gościu jest Żydem, wstydzi się czy co? A ile razy ktoś powiedział na sąsiada, śmierdzący pijaku, Polaczku z koziej wólki etc? Co oni wyprawiają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLM Kara za antysemickie wyzwiska IP: *.chello.pl 20.07.09, 14:04 ale jaki był właściwie ten wyrok? bo napisali tylko, że w zawieszeniu na 3 lata... zacietrzewiają się wszyscy w sporze czy sąd miał rację, czy nie, ale nikt nie zauważył, że nie wiadomo ile dostała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heldbaum Kara za antysemickie wyzwiska IP: *.acn.waw.pl 20.07.09, 14:10 Walczył w obronie Polski w Armii zdrajców. Pod Berlingiem pewnie katował Polaków którzy nie przeszli stalinowskiej "weryfikacji". Jego generał był zdrajcą i zdrajcami dowodził. Później, po wojnie był aparatczykiem komunistycznym. W doupie mam jego zasługi dla wyzwolenia Polski. Tacy jak on zabili mi dziadka za to, że walczył pod sztandarami Armii Krajowej, nie LWP. Ja bym sprawdził czy ma jeszcze polskie obywatelstwo. Jeśli tak, powinien zapłacić zaległe podatki, jak około 60% Żydów zamieszkujących dzisiejszy Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reganm Kara za antysemickie wyzwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 14:26 Jak zawsze poirytowało mnie, że kolejny wyrok jest w zawiasach. Poczytałam komentarze i okazało się, że większość jest po stronie właścicielki kamienicy. Zaściankowość, umysłowe ograniczenie i uprzedzenia. Ktoś bardzo "błyskotliwie" zauważył, że może ten Żyd naprawdę śmierdział. A czy Polak polskiemu żulowi powie, że śmierdzi? Nie. A Żydowi już można? Eh. Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: Kara za antysemickie wyzwiska 20.07.09, 15:42 jak ktos mi smierdzi to mu powiem - czy Polak czy Zyd czy Niemiec czy Rosjanin - nie wazne czy zul czy nie zul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Kara za antysemickie wyzwiska IP: 212.191.130.* 20.07.09, 15:25 Takich spraw będzie coraz więcej bo kolejne rządy i tacy jak łódzki prezydent wynoszą ich na pieredestał a nam każą się ciągle korzyć za cholokałst,nie wiem czemu? A oni wracają jak do siebie i wyrzucają ludzi z mieszkań,domów itp.albo każą sobie słono płacić.W czasie II wojny to nie tylko oni gineli,siedzieli biernie i czekali aż ktoś ich obroni czy ukryje za kase bo ją mieli,a polacy na nich tyrali.I nie ma co się dziwić takiemu zachowaniu,skoro wiecznie ktoś nas wykorzystywał,a teraz mamy "wolność i demokrację" Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Kara za antysemickie wyzwiska 20.07.09, 16:07 Gość portalu: Łodzianka napisał(a): > Takich spraw będzie coraz więcej bo kolejne rządy i tacy jak łódzki prezydent > wynoszą ich na pieredestał a nam każą się ciągle korzyć za cholokałst,nie wiem > czemu? A oni wracają jak do siebie i wyrzucają ludzi z mieszkań,domów itp.albo > każą sobie słono płacić.W czasie II wojny to nie tylko oni gineli,siedzieli > biernie i czekali aż ktoś ich obroni czy ukryje za kase bo ją mieli,a polacy > na nich tyrali.I nie ma co się dziwić takiemu zachowaniu,skoro wiecznie ktoś > nas wykorzystywał,a teraz mamy "wolność i demokrację" Takiego steku idiotyzmow, klamstw i takiej nienawisci do blizniego mozna sie spodziewac tylko od tych spod znaku Rydzyka. Prawdopodobnie w zyciu z Zydem nie miala do czynienia, ale nauczona, ze Zydem nalezy gardzic Nie potrafi toto nawet napisac poprawnie po polsku, ale zabiera glos, jako rasistka. Czasami wstyd byc Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Kara za antysemickie wyzwiska 20.07.09, 16:19 Łodzianka napisał(a): I nie ma co się dziwić takiemu zachowaniu,skoro wiecznie ktoś > nas wykorzystywał,a teraz mamy "wolność i demokrację" DEMOKRACJIA nie oznacza tolerowania CHAMSTWA.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Kara za antysemickie wyzwiska IP: 217.98.235.* 20.07.09, 15:26 Szkoda mi tej skazanej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk Kara za antysemickie wyzwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 15:44 Dowodzi to nie obiektywizmowi sądu. Jakby Kowalski to Nowaka powiedział śmierdzący Polaku to by nie został skazany. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Kara za antysemickie wyzwiska 20.07.09, 16:09 WOOOW no to czas teraz chyba na "swietego" Rydzyka za wolanie o NIE UMYTYM MURZYNIE,,,,to tez rasizm,,i to w "koscielnym wydaniu' Odpowiedz Link Zgłoś