Dodaj do ulubionych

SAUNA - gdzie???

27.12.03, 15:21
Gdzie w Krakowie można pójść do fajnej sauny?
Pomijam Spartakus na Alejach, bo to sauna gejowska, pomijam park wodny.
Chodzi o coś fajnego, przytulnego, kameralnego, takiego żeby sobie można raz w
tygodniu pójść i wygrzać się porządnie.
--
Loga, dzwonki, polifonia, tapety, java
Obserwuj wątek
    • Gość: Piter vel PIOR Re: SAUNA - gdzie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 15:31
      Propnuje saune w hotelu Ruczaj bardzo przyjemnie 2 do wyboru, ceny normalne i
      w zasadzie nikogo tam nie ma
      www.ruczajhotel.com.pl
      • sabbina Re: SAUNA - gdzie??? 27.12.03, 15:58
        publiczne sauny ? - tfu - nigdy bym nie weszła...
        mam własną w domu
        • foof Re: SAUNA - gdzie??? 27.12.03, 17:23
          Od pewnego czasu spotykam sabb twoje posty, w ktorych nie omieszkasz informowac
          wszystkich forumowiczow o stanie swojego posiadania- ze masz merola, ze
          zarabiasz kupe kasy, ze mieszkasz na woli justwoskiej ... no i dzis ze masz
          saune w domu... powiedz mi co nas to wszystko obchodzi- czy ktos sie do ciebie
          zwraca z prosba o opisanie swojego majatku, przeciez tego typu wypwoiedzi nic
          nie wnosza sa pozbawione tresci - takie pustoslowie.. bez pokrycia, nawet
          gdybys to wszystko miala czy to jest powod zeby sie tym chwalic na forum ...
          a ja mam dwie sauny i dwa merole .. tylko co z tego wynika ? ze jestem lepszy
          od ciebie? a jesli to twoje przechwalanie to rodzja zarutu? - to fajna z ciebie
          dziewucha
          • peteen foof, na boga... 27.12.03, 17:34
            po pierwsze: sabbin to facet, młody, więc robi sobie nieco szczeniackie jaja,
            nie ma ani merola, ani sauny (gdzie miałaby się znajdowac, skoro nie ma
            własnego domu), jest prawdopodobnie studentem - frustratem i tu, na krakforum,
            próbuje się realizować...
            auto ubezpieczył w link 4, czym sie szczycił na warszawskim forum (na poważne
            firmy go nie stać), a samochodzik miał być wart kilkadziesiąt tysięcy, czyli,
            jeśli jest to merol, to dziesięcioletni spawak po trzech kasacjach...
            z tą sauna to troche przesadziłem, bo przecież każdy może zamknąć okno w kuchni
            i postawić na gazie cztery garnki z wodą, nie ?...
            :c)
    • Gość: debil Re: SAUNA - gdzie??? IP: *.utaonline.at 27.12.03, 16:22
      najblizsza jest w Helsinkach
      • Gość: Piter vel PIOR Re: SAUNA - gdzie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 17:27
        Ona ma chyba kompleksy i to zajebiste skoro sie tak zachowuje.
        To troche żałosne, równie dobrze mieszka w bloku i jezdzi do pracy autobusem.
        W internecie każdy może być kim zechce i mieć co chce, dlatego nie należy się
        nia przejmować, bo może właśnie chodzi o ty by nas wkur...
        • sabbina Re: SAUNA - gdzie??? 27.12.03, 17:34
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=9859652&a=9859742
          • Gość: TGIF Re: SAUNA - gdzie??? IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 28.12.03, 00:19
            sabbin(a) zapomnial dodac basen.
            • mmaly Re: SAUNA - gdzie??? 28.12.03, 21:36
              Ważne, że z tego wszystkiego co nieco się jednak dowiedziałem.
              Dzięki i wszystkim miłego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka