30.12.03, 18:00
javascript:okno('opis.html?pr_tele_id=137',650,500,1);
Obserwuj wątek
    • skks Re: Peteen!! 30.12.03, 18:01
      kuźwa linka mi nie wyszła:((((
      Ale zaraz w TVie w I programie Sikor se bedzie śpiewał!!!
      • peteen Re: Peteen!! 30.12.03, 18:03
        a co będzie śpiewał ?

ps. a widziałeś mój wczorajszy dla ciebie wątek ? i nic ?
    • skks Re: Peteen!! 30.12.03, 18:09
      Ballada o losie łaskawym

Kiedy poranną sączę kawę
      rozgrzany po niedawnym śnie
      przeglądam pierwsze strony gazet
      i mówiąc szczerze boję się

Wokół ruiny i pożogi
      płyną powodzie spada śnieg
      i wszędzie twarze pełne trwogi
      bo zbliża się kolejny wiek

Więc ci dziękuję losie choćby tylko za to
      że nie musiałem się urodzić pod wulkanem
      że średni u nas klimat i przeciętne lato
      ale dzieciaki są przeważnie roześmiane

i chociaż czasem przyfruwają szare dni
      a przez mój ogród nie chce płynąć żyła złota
      to przecież zawsze mogłem robić rzeczy trzy
      jeść pić kochać

Kiedy poranną sączę kawę
      i topię w niej niedawny sen
      przeglądam pierwsze strony gazet
      to jedno wiem naprawdę wiem

Gdy dookoła puste słowa
      i nowa bitwa wciąż u drzwi
      to trzeba umieć uszanować
      tę jedną chwilę która lśni

Więc ci dziękuję losie...
      • peteen skks 30.12.03, 18:15
        no, to ładne, ale mnie chodziło o to, że oryginał "w żółtych płomieniach" tak
        bardzo różni sie od piochy skaldów (prześlicznej)...
        takie ciekawostkie ci chciałem zapodać...
        ;c)
    • Gość: debil Re: Peteen!! IP: *.utaonline.at 30.12.03, 22:26
      ten peteen to psychol oddaj sie na leczenie pijackie nasienie
      • Gość: Pogromca debili nastepny zboczeniec IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:54
        do szwecji, a nie tu...
        • peteen eee tam, zwykły pochodzeniowiec... 30.12.03, 22:56
          taka pół austriacka wesz, która w kontakcie oko w oko zesrałaby się ze starchu
          i dlatego pluje przez net...
          ale pochodzeniowcy juz tacy są...
          ja tam czniam gościa, ale co mam z nim ubaw, to moje...
          :c)
          • vacare peteen wróć do :) pliz! 30.12.03, 22:58

• Gość: debil Re: eee tam, zwykły pochodzeniowiec... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:03
            gnido zlodziejsko-pijacka: ile samochodow dzis ukradles???????
            • peteen potrzebujesz hiperwentylacji... 30.12.03, 23:06
              oddychaj bardzo bardzo powoli i głęboko, ten dziwny ucisk w czaszce, w miejscu
              po mózgu, powinien lada chwila ustąpić...
              • Gość: debil Re: potrzebujesz hiperwentylacji... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:07
                no wiec ile??? nie rozumiesz pytan kretynie????
                ile samochodow ukradles pytam zlodzieju polski??
                • Gość: 7 rotfl, placze ze smiechu __/nt IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:08
                • peteen uwaga, pacjent ma atak... 30.12.03, 23:09
                  przydałaby się ta lewatywa, oj, przydała...
                  bo na morbital szkoda kasy...
                  • Gość: debil Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:12
                    jak masz atak to tam w tym polskim syfie na jeszcze bardziej zasyfionym
                    kazimierzub /ohyda/ masz w poblizu szpitalik bonifratrow-zglos sie. oni
                    polskiemu dziadostwu pomagaja za darmo
                    • peteen rozpoznaję u ciebie psychozę maniakalną... 30.12.03, 23:14
                      na tle kazimierza, syfu i kradzieży samochodów...
                      a gdzieżeś ty się wychował (o ileś się w ogóle wychował)...
                      • Gość: debil Re: rozpoznaję u ciebie psychozę maniakalną... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:15
                        ile ukradles samochodow??????????????????????
                        • Gość: Pogromca dwa maluchy, a ty? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:19
                          pochwal sie
                          • Gość: debil Re: dwa maluchy, a ty? IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:22
                            wiadomo:zlodziejstwo polskie
                        • peteen atak się pogłębia... 30.12.03, 23:19
                          trzeba przedsięwziąć kontratak...
                          usiądź w kącie i powtarzaj w kółko: heider-lepper, heider-leppper, to powinno
                          pomóc... na jakiś czas...
                          a potem juz tylko szwarcwald klinike i dłuuugie białe korytarze...
                          • vacare daj spokój za słaba jestes dla Peteena... 30.12.03, 23:21
                            nerwy puszczają, bo brak argumentów.
                    • Gość: Pogromca debili Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:14
                      ten syf to chyba z wlasnych doswiadczen wyniosles. to, ze ty sie chowales
                      na smietniku nie znaczy, ze inni tez, buehehe
                      • Gość: debil Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:18
                        jasne ze z doswiadczen: przejazdem bylem na zasyfionym kazimierzu i kila
                        przykleila mi sie do bmw, trzeba bylo skrobac zeby sie nie zarazic polskim
                        syfem
                        • Gość: Pogromca debili a komu ukradles to bmw?__/nt IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:20
                          • Gość: debil Re: a komu ukradles to bmw?__/nt IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:27
                            tobie polski zlodzieju
                  • Gość: 7 Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:13
                    o boze.. poryczalem sie:D
                    • Gość: debil Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:14
                      ja tez czytajac te skretyniale posty petena psychola z zasyfialego
                      kazimierza /ohyda/
                      • Gość: Pogromca debili Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:17
                        ty to pewnie jeszcze pusciles w majty
                        • Gość: debil Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:20
                          z dupa wypieta w kierunku pl-kazimierza ale tak zeby dolecialo i pozostawilo
                          trwaly slad tego co sadze o pl syfie i zlodziejstwie. a propos: ile aut ukradl
                          dzis ten zlodziej peten???
                        • peteen to ty też to poczułeś ?... 30.12.03, 23:21
                          a mówia, że sraczka myślowa nie śmierdzi...
                          popatrz, popatrz, niby wiedeńskie a zalatuje...
                          • Gość: debil Re: to ty też to poczułeś ?... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:24
                            ile aut ukradles pytam?
                        • Gość: TGIF Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 30.12.03, 23:22
                          Nie w majty tylko z geby mu to leci.
                          • Gość: debil Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:23
                            jak widze takie indywiduum jak ty leci z kazdej dziury.w kierunku syfu pl
                            oczywiscie
                            • Gość: Pogromca debili Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:26
                              powinienes to leczyc
                          • Gość: ROTFL Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:24
                            dawno sie tak nie usmialem :DDD
                            • Gość: debil Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:25
                              ja tez
                              • Gość: Pogromca debili Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:28
                                ale ty w kaftanie przed komputerem w gumowej obudowie, to zasadnicza
                                roznica
                            • peteen obiecałem vacare... 30.12.03, 23:26
                              kończę, bo przez naszego małego adolfika naprawdę popuszczę...
                              dzięki wszystkim za jazdę !
                              sieg heider !
                              :c)
                              • Gość: debil Re: obiecałem vacare... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:28
                                koncz ale ze soba kryminalisto i zlodzieju
                                • Gość: Pogromca debili tez pasuje IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:31
                                  to byl mocny wieczor
                                  debil z austrii pewnie sie niezle zmachal, a jakiej dostal kurwicy, hehehe
                                  • Gość: debil Re: tez pasuje IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:35
                                    takiej jak ty zlodziejskie nasienie
                                    • Gość: Pogromca debili myslisz sie, zboczku IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:38
                                      mialem ubaw, jak nigdy. ostatni raz chyba jak podobnego szalu dostal
                                      MICHAL, nawiasem mowiac napisz do niego, polubicie sie, jestescie tej
                                      samej orientacji - MICHALGERSON@HOTMAIL.COM
                                      hehehe
                                      dobranoc normalnym
                                      • Gość: debil Re: myslisz sie, zboczku IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:45
                                        nie dosc dokladnie zrobil ci loda?? stad to rozczarowanie??? ni zapomnij jutro
                                        kupic se nowego wydania ANAL SEX - beda nowe pozycje,moze nastepnym razem wam
                                        wyjdzie. oczywiscie na tylnym siedzeniu kradzionego samochodu.cmok w krok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka