skks 30.12.03, 18:00 javascript:okno('opis.html?pr_tele_id=137',650,500,1); Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skks Re: Peteen!! 30.12.03, 18:01 kuźwa linka mi nie wyszła:(((( Ale zaraz w TVie w I programie Sikor se bedzie śpiewał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Peteen!! 30.12.03, 18:03 a co będzie śpiewał ? ps. a widziałeś mój wczorajszy dla ciebie wątek ? i nic ? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Peteen!! 30.12.03, 18:09 Ballada o losie łaskawym Kiedy poranną sączę kawę rozgrzany po niedawnym śnie przeglądam pierwsze strony gazet i mówiąc szczerze boję się Wokół ruiny i pożogi płyną powodzie spada śnieg i wszędzie twarze pełne trwogi bo zbliża się kolejny wiek Więc ci dziękuję losie choćby tylko za to że nie musiałem się urodzić pod wulkanem że średni u nas klimat i przeciętne lato ale dzieciaki są przeważnie roześmiane i chociaż czasem przyfruwają szare dni a przez mój ogród nie chce płynąć żyła złota to przecież zawsze mogłem robić rzeczy trzy jeść pić kochać Kiedy poranną sączę kawę i topię w niej niedawny sen przeglądam pierwsze strony gazet to jedno wiem naprawdę wiem Gdy dookoła puste słowa i nowa bitwa wciąż u drzwi to trzeba umieć uszanować tę jedną chwilę która lśni Więc ci dziękuję losie... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen skks 30.12.03, 18:15 no, to ładne, ale mnie chodziło o to, że oryginał "w żółtych płomieniach" tak bardzo różni sie od piochy skaldów (prześlicznej)... takie ciekawostkie ci chciałem zapodać... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Peteen!! IP: *.utaonline.at 30.12.03, 22:26 ten peteen to psychol oddaj sie na leczenie pijackie nasienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca debili nastepny zboczeniec IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:54 do szwecji, a nie tu... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen eee tam, zwykły pochodzeniowiec... 30.12.03, 22:56 taka pół austriacka wesz, która w kontakcie oko w oko zesrałaby się ze starchu i dlatego pluje przez net... ale pochodzeniowcy juz tacy są... ja tam czniam gościa, ale co mam z nim ubaw, to moje... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: eee tam, zwykły pochodzeniowiec... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:03 gnido zlodziejsko-pijacka: ile samochodow dzis ukradles??????? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen potrzebujesz hiperwentylacji... 30.12.03, 23:06 oddychaj bardzo bardzo powoli i głęboko, ten dziwny ucisk w czaszce, w miejscu po mózgu, powinien lada chwila ustąpić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: potrzebujesz hiperwentylacji... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:07 no wiec ile??? nie rozumiesz pytan kretynie???? ile samochodow ukradles pytam zlodzieju polski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 rotfl, placze ze smiechu __/nt IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:08 Odpowiedz Link Zgłoś
peteen uwaga, pacjent ma atak... 30.12.03, 23:09 przydałaby się ta lewatywa, oj, przydała... bo na morbital szkoda kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:12 jak masz atak to tam w tym polskim syfie na jeszcze bardziej zasyfionym kazimierzub /ohyda/ masz w poblizu szpitalik bonifratrow-zglos sie. oni polskiemu dziadostwu pomagaja za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
peteen rozpoznaję u ciebie psychozę maniakalną... 30.12.03, 23:14 na tle kazimierza, syfu i kradzieży samochodów... a gdzieżeś ty się wychował (o ileś się w ogóle wychował)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: rozpoznaję u ciebie psychozę maniakalną... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:15 ile ukradles samochodow?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca dwa maluchy, a ty? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:19 pochwal sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: dwa maluchy, a ty? IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:22 wiadomo:zlodziejstwo polskie Odpowiedz Link Zgłoś
peteen atak się pogłębia... 30.12.03, 23:19 trzeba przedsięwziąć kontratak... usiądź w kącie i powtarzaj w kółko: heider-lepper, heider-leppper, to powinno pomóc... na jakiś czas... a potem juz tylko szwarcwald klinike i dłuuugie białe korytarze... Odpowiedz Link Zgłoś
vacare daj spokój za słaba jestes dla Peteena... 30.12.03, 23:21 nerwy puszczają, bo brak argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca debili Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:14 ten syf to chyba z wlasnych doswiadczen wyniosles. to, ze ty sie chowales na smietniku nie znaczy, ze inni tez, buehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:18 jasne ze z doswiadczen: przejazdem bylem na zasyfionym kazimierzu i kila przykleila mi sie do bmw, trzeba bylo skrobac zeby sie nie zarazic polskim syfem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca debili a komu ukradles to bmw?__/nt IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: a komu ukradles to bmw?__/nt IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:27 tobie polski zlodzieju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:13 o boze.. poryczalem sie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:14 ja tez czytajac te skretyniale posty petena psychola z zasyfialego kazimierza /ohyda/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca debili Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:17 ty to pewnie jeszcze pusciles w majty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:20 z dupa wypieta w kierunku pl-kazimierza ale tak zeby dolecialo i pozostawilo trwaly slad tego co sadze o pl syfie i zlodziejstwie. a propos: ile aut ukradl dzis ten zlodziej peten??? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen to ty też to poczułeś ?... 30.12.03, 23:21 a mówia, że sraczka myślowa nie śmierdzi... popatrz, popatrz, niby wiedeńskie a zalatuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: to ty też to poczułeś ?... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:24 ile aut ukradles pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 30.12.03, 23:22 Nie w majty tylko z geby mu to leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:23 jak widze takie indywiduum jak ty leci z kazdej dziury.w kierunku syfu pl oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca debili Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:26 powinienes to leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROTFL Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:24 dawno sie tak nie usmialem :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:25 ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca debili Re: uwaga, pacjent ma atak... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:28 ale ty w kaftanie przed komputerem w gumowej obudowie, to zasadnicza roznica Odpowiedz Link Zgłoś
peteen obiecałem vacare... 30.12.03, 23:26 kończę, bo przez naszego małego adolfika naprawdę popuszczę... dzięki wszystkim za jazdę ! sieg heider ! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: obiecałem vacare... IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:28 koncz ale ze soba kryminalisto i zlodzieju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca debili tez pasuje IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:31 to byl mocny wieczor debil z austrii pewnie sie niezle zmachal, a jakiej dostal kurwicy, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: tez pasuje IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:35 takiej jak ty zlodziejskie nasienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca debili myslisz sie, zboczku IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:38 mialem ubaw, jak nigdy. ostatni raz chyba jak podobnego szalu dostal MICHAL, nawiasem mowiac napisz do niego, polubicie sie, jestescie tej samej orientacji - MICHALGERSON@HOTMAIL.COM hehehe dobranoc normalnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: myslisz sie, zboczku IP: *.utaonline.at 30.12.03, 23:45 nie dosc dokladnie zrobil ci loda?? stad to rozczarowanie??? ni zapomnij jutro kupic se nowego wydania ANAL SEX - beda nowe pozycje,moze nastepnym razem wam wyjdzie. oczywiscie na tylnym siedzeniu kradzionego samochodu.cmok w krok Odpowiedz Link Zgłoś