Gość: wr IP: *.dialup.vol.cz 03.01.04, 14:37 A czemu nie na Rynku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koper Re: Krakowski finał Wielkiej Orkiestry Świąteczne IP: *.pk.edu.pl 05.01.04, 18:50 oby bylo duzo ochrony,bo huta to skupisko drechów i kiboli. ale ja sie nie boje i bede na pewno,jestem z WOŚPem od poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martenS Re: Krakowski finał Wielkiej Orkiestry Świąteczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 15:25 w ogole sie to nie umywa do punkowej orkiestry na dodatek w Hucie jakby tam bylo wygodniej blizej do innych czesci i miasta i ciekawej! i jeszcze gwiazda wieczoru nie kto inny jak De Mono co pozostawie bez komentarza. Na dodatku dolaczyliscie zdjecie z POŚP... Szkoda ze miasto nie dofinansuje ta impreze tylko jakies koparki w Hucie... no coz miasto schodzi na psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Krakowski finał Wielkiej Orkiestry Świąteczne IP: *.blast.pl / *.blast.pl 06.01.04, 19:26 Zastanawia mnie tylko pytanie czym sie rózni NH od innych dzielnic a dryblas w NH od dryblasa w innej dzielnicy. Ludzie co wy jesteście rasistami?? Czy zapomnieliscie juz że NH jest częścią Krakowa. Mieszkam w niej i uważam ze nie jest ona gorsza od innych dzielnic a nawet chyba od innych jest bezpieczniejsza i na dodatek posiada swoj Plac Centralny którego nie posiadają inne dzielnice!!!! I nie prawdą jest, że mieszkają tu sami blokersi gangi młodzieży terrozyjące społeczeństwo i społeczeństwo typowo robotnicze. Mieszkają tu inteligentni wykształceni ludzie.I jeszcze jedno prosba do władz w nawiązaniu do ostatnio emitowanego programu na TVP3Kraków jeżeli chcecie aby młodzież nie nudziła sie pod blokami i żeby nie była nazywana blokersami to do cholery otwórzcie NASZE LODOWISKO W NOWEJ HUCIE I ZRÓBCIE COŚ Z TYM HUTNIKIEM a nie narzekajcie na tą mlodzież.Jak mogliście wylać tyle betonu na nasze piekne łąki to skandal!!!! wydaliscie nasze pieniadze na pieprzony beton ktory nikomu na nic nie jest potrzebny-to bylo jedyne naturalne miejsce. I jeszcze jedno żeby wam czasami nie przyszło do głowy i żebyście czasami nie pozwolili na zbudowanie kolejnego hipermarketu na łąkach !!!!A jeżeli się to stanie to mam nadzieje że bagna znajdujace się tam wciągną ten pieprzony interes.Jestem strasznie zbulwersowana tym, że ciągle sprzedajecie nowohucka ziemie i zamykacie nasz przemysł czyli Polskę, jak mogliście pozwolić zeby w centrum Nowej Huty na miejscu naszej Mody Polskiej wpuscić zagraniczne stare szmaty- ciucholand czy to wygląda estetycznie i Wy chcecie żeby Huta byla zwiedzana czy to ma być naszą wizytówką w Centrum NH. NH to nie są slamsy żeby na coś takiego pozwalać.Mam nadzieje że ludzie z innych dzielnic zmieniom o nas mniemanie a kolejny finał WOŚP spedzimy wszyscy razem bardzo miło bez podziałów na jakieś tam grupy społeczne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vi Re: Krakowski finał Wielkiej Orkiestry Świąteczne IP: 213.17.239.* 10.01.04, 11:20 Ja się cieszę że Finał będzie w NH,bo może wreszcie do ludzi dotrze,że to dzielnica taka jak inne, a może nawet bezpieczniejsza. A Dresiarze są nawet na Rynku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Krakowski finał Wielkiej Orkiestry Świąteczne IP: 62.233.210.* 10.01.04, 15:07 Chyba jestescie slepi i pozbawieni odrobiny krytyceyzmu jezeli twierdzcie ze NH to zle miejsce na WOSP. To dizlenica jak kazda inna. Tak samo idac na Wianki czy na Rynek mozna dostac jak i tu... Skoro wam sie nie podoba nie przychodzcie bedzie nawet lepiej, mniej ludzi. A moze wolicie Rynek bo tam macie lepszy transport bo praktycznie z kazdej czesci maista mozna dostac sie na Rynek? A pomyslcie o ludziach z NH ile z nich zawsze jedzie na koncerty na Rynek i nikt nie puszcza focha. Po za tym a rynku palili by tylko jakis ogien, a tu bedzie pewne widowisko artystyczne z maszynami... A i jeszcze jedno... w NH nie mieszkaja na prawde glupi ludzie. Sa tak samo wyksztalceni jak i ci z Podgorza czy Kaziemierza, gdzie nawiassem mowiac nie wiem czy nie jest wieksza przestepczosc. Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: Krakowski finał Wielkiej Orkiestry Świąteczne 11.01.04, 19:26 Anika kocham Cię <jesteś spoko> :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gicek Re: Krakowski finał Wielkiej Orkiestry Świąteczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 11:55 Znając życie to będzie porzadna zadyma, jak tylko telewizja zejdzie z anteny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hooligan Re: Krakowski finał Wielkiej Orkiestry Świąteczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 11:57 NO to lepiej niech cracovia nie jedzie do HUTY Wisła was zajebie. WISŁA KRAKÓW HOOLIGANS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martens Re: Krakowski finał Wielkiej Orkiestry Świąteczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 20:55 ale porazka z tym finalem w krakowie. w innych miastach bylo duzo lepiej szkoda ze tak to zostalo zorganizowane nawet bez swiatelka do nieba. ludzie dopisali i z huta bylo ok ale ze punkowej nie bedzie... wladzom tak wygodniej bo nie punkow a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś