edzia_28 03.08.04, 10:32 Cześć, Jestem mamą 5-miesięcznego Bartoszka. Mieszkamy w Warszawie (na Mokotowie). Chętnie pokoresponduję z mamą dziecka w podobnym wieku ale również z przyszłymi mamami. Czekam na odzew. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megi81 Re: Szukam przyjaciółki ! 03.08.04, 10:42 Witam!!! jestem mamą Szymonka, mały ma 7 miesięcy. Jesteśmy z Łodzi. Wykorzystuję chwilę snu małego żebysobie pobuszować w necie. Chętnie popiszę, wymienię się doświadczeniem. Chybajuż koniec spania. Jakoś się odezwę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slonko12345 Re: Szukam przyjaciółki ! 03.08.04, 11:01 Cześć, chętnie do Was dołączę! Mam na imię Marta, jestem mamą niespełna 7-miesięcznej Patrycji. Mieszkam w Łodzi. Jesli macie ochotę, piszcie na priva gazetowego. Pozdrawiam serdecznie Matra. Odpowiedz Link Zgłoś
kczajnik Re: Szukam przyjaciółki ! 05.08.04, 11:57 Witaj, mój synek ma prawie 6 miesięcy (13 sierpnia skończy!!!) też jestem z Warszawy no i również mieszkam na Mokotowie (okolice metra Wierzbno) a Ty? Dokąd chodzisz na spacerki - my często bywamy na KRólikarni czy np w parku Dreszera... daj znać jak masz ochotę...najlepiej na klewandowska@o2.pl pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
alo76 Re: Szukam przyjaciółki ! 09.08.04, 16:30 Witajcie, mojMikołaj 11 sierpnia skończy 6 m-cy. Mieszkałam na Mokotowie, ale teraz przeprowadziłam się na Jelonki. pozdrawiam. ola Odpowiedz Link Zgłoś