Dodaj do ulubionych

Cierpliwy dentysta z Warszawy poszukiwany

12.04.05, 13:37
Drogie mamy,
jeżeli ktoś mógłby polcić ciepliwego, łagodnego, mającego podejście do dzieci
dentystę dla 2 latki, która panicznie boi się lekarzy. Szukałam w
wyszukiwarce, ale nie udało mi się nic znaleść.
Bardzo proszę o pomoc.
Kasia
Obserwuj wątek
    • elizas2 Re: Cierpliwy dentysta z Warszawy poszukiwany 12.04.05, 15:50
      A pasuje ci Tarchomin? Ja chodze tam z dwójką maluchów synek 16 miesiecy, a
      córka 5lat. A jak miała 3 latka, to dała sobie załozyc trzy plomby, i nie było
      zadnego placzu. Mysle, ze to dzieki Pani doktórsmile Jak chcesz to moge ci dac
      namiary.
      Ela
      • karolcia111 Re: Cierpliwy dentysta z Warszawy poszukiwany 12.04.05, 15:58
        ja też mieszkam na tarchominiesmile) kogo polecasz??
        • elizas2 Re: Cierpliwy dentysta z Warszawy poszukiwany 12.04.05, 16:15
          W tym centrum medycznym Dagis, taka Pani doktór przyjmuje, niepamietam
          nazwiska, ale bardzo miła, czasem chyba do przesady, ale mojej córce to
          pasowało, bo była bardzo dzielnasmile
          • karolcia111 Re: Cierpliwy dentysta z Warszawy poszukiwany 12.04.05, 16:29
            ja sama chodzę do dentysty do super dental (koło sklepu indyjskiego na
            książkowej) do dr Wojtyńskiej. bardzo miła .
    • moje-cudo Re: Cierpliwy dentysta z Warszawy poszukiwany 12.04.05, 16:19
      a ja polecam na pradze,
      bardzo mila i cierpliwa młoda pani, bardzo dobrze leczy zęby, naprawdę gorąco
      polecam
      www.violadent.3.pl/
      • pisanka3 Re: Cierpliwy dentysta z Warszawy poszukiwany 12.04.05, 16:46
        Dziewczyny, dziękuję za odzew. Potrzebuje naprawdę super cierpliwego i mającego
        hiper zdolności dentystę. Będę próbować.
        Moje-cudo - niestety podana strona się nie otwiera.
        Pozdrawiam
        Kasia
    • blamblam Re: Cierpliwy dentysta z Warszawy poszukiwany 13.04.05, 13:55
      Ja chodze z synkiem do Elefanta i jestem b zadowolona ale wiem że niektóre mamy
      narzekały
    • dentysta56146 Re: Cierpliwy dentysta z Warszawy poszukiwany 05.11.15, 11:52
      www.ccsludna.pl/ - stomatolog Warszawa
      Przykre dolegliwości związane z chorobami uzębienia wymagają szybkiej interwencji. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Pacjentów, centrum stomatologiczne w Warszawie pracuje 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu. Dzięki temu o każdej porze mogą Państwo liczyć na pomoc najlepszych stomatologów w Warszawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka