ignatz 15.07.03, 14:10 muzyka.onet.pl/mr,765594,wiadomosci.html - nasz ukochany Maciej M. w końcu wziął się za prawdziwą robotę, hyhyhy. Po wizycie w domu Michała W. nawrócił się chłopak hłehłehłe. Bez satysfakcji to piszę :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierans Re: ANIELU, coś dla Ciebie :-D 15.07.03, 14:11 to już opłakaliśmy i nie przyjęliśmy do wiadomości jakoś 2 tyg temu Nie rozdrapuj nie zabliźnionych ran ... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ANIELU, coś dla Ciebie :-D 15.07.03, 14:13 ja tylko z kronikarskiego obowiązku :-D Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ANIELU, coś dla Ciebie :-D 15.07.03, 14:12 yhy sup sol na moje swieze jeszcze rany syp ps. odgrzales kotlet po Misiani (z satysfakcja strierdazm yhyhh) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: ANIELU, coś dla Ciebie :-D 15.07.03, 14:16 ja kamieniem nie rzuce! kiedy zarabialam psie pieniadze starczalo na wszystko, od kiedy mi sie potroily siedze w debetach. Potrzeby rosna, kochani. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ANIELU, coś dla Ciebie :-D 15.07.03, 14:18 yhy to jak z apetytem. po obiedzie jest najwiekszy. apetyt na czeresnie Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: ANIELU, coś dla Ciebie :-D 15.07.03, 14:20 Ale za to jaki komentarz słodki: ________________________________________________________________ Ja to widziałam i uważam, że facet [MM] jest bezczelny a poza tym śpiewa beznadziejnie, jest do bani!!! ________________________________________________________________ przy śpiewa beznadziejnie, zaśmiałam się upiornie :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ANIELU, coś dla Ciebie :-D 15.07.03, 14:24 hyhy, wczoraj przypadkiem trafiłam na krótką relację z pierwszych przesłuchań. MM z kamienną twarzą jak Terminator jakiś stwierdził, że mu się nie podobało. chyba występ ochotniczki/ka mu się tak nie spodobał. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ANIELU, coś dla Ciebie :-D 15.07.03, 14:25 a teraz się oddalam, bo ciur jak Terminatrix wytrwała mnie ściga. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: ANIELU, coś dla Ciebie :-D 15.07.03, 14:28 misiania napisała: > hyhy, wczoraj przypadkiem trafiłam na krótką relację z pierwszych przesłuchań. > MM z kamienną twarzą jak Terminator jakiś stwierdził, że mu się nie podobało. > chyba występ ochotniczki/ka mu się tak nie spodobał. a ja słyszałam,że chce idola takiego jak on sam.Szykujcie się więc na klonowanie,na całe armie panów M,którzy będą w tv śpiewać:trąf,trąf,misia bela...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: ANIELU, coś dla Ciebie :-D 15.07.03, 14:31 kwiat_paproci napisała: > na całe armie panów M,którzy będą w tv śpiewać:trąf,trąf,misia > bela...;-) ee. w tiwi ich nie puszczają. cenzura. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: ANIELU, coś dla Ciebie :-D 15.07.03, 14:39 jak nie puszczają,jak przez jaki czas na okrągło to leciało??? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: ANIELU, coś dla Ciebie :-D 15.07.03, 14:43 ja nie widziałam w tiwi. tylko w internecie. mówili, że to przez cenzurę Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: ANIELU, coś dla Ciebie :-D 15.07.03, 14:25 groźnie łyskając białkami oczu Odpowiedz Link Zgłoś