Dodaj do ulubionych

GORĄCO polecamy basen !!!!

14.04.05, 11:20
W zeszłą niedzielę byliśmy z naszą 4,5 miesieczną Oli pierwszy raz na basenie
(W-wa, Kasprzaka) - zajęcia organizuje centrum mama,tata i ja - było
REWELACYJNIE !!!!!!!! juz nie możemy doczekać się następnych zajęć !!!!!!
Jeżeli któraś z e-mam jeszcze sie waha, aby pójść ze swoja Pociecha na basen -
niech sie zdecyduje - super zabawa - nie tylko dla dziecka ale tez dla
rodziców :o))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • sledziowa Re: GORĄCO polecamy basen !!!! 14.04.05, 11:55
      Ja również polecam basen! Nawet dla młodszych dzieciaszków to duża frajda i
      szybki sposób na oswajanie z wodą. Moja córeczka ma 20 miesięcy, a pierwszy raz
      z nią byłam jak miała zaledwie 8 miesięcy...
      Pozdrwia Karolina
      • jenny755 Re: GORĄCO polecamy basen !!!! 14.04.05, 12:33
        ja tam idę dzisiaj po raz pierwszy. Przekaże swoje spostrzeżenia bo będę miała
        porównanie z basenem SGGW.
        Pozdr
        asia
        • sebmama Re: GORĄCO polecamy basen !!!! 14.04.05, 15:43
          w miescie, w ktorym mieszkam jest niestety tylko jeden basen..i to dla użytku
          wspólnego dla wszystkich chętnych, nie ma niestety basenu tylko z
          przeznaczeniem dla małych dzieci i nic nie zapowiada, że w najbliższej
          przyszłości będziesad co myślicie o zabraniu 3-latka na takowy właśnie basen, w
          którym woda jest dezynfekowana chlorem (nie ozonem, co dla małych dzieci jest
          właściwsze) a jej temperatura wynosi chyba coś lekko powyżej 20 st. (chyba w
          ogóle nie jest podgrzewana), czy poszłybyście z dzieckiem na taki basen czy
          lepiej dać sobie spokój?? no i wreszcie kwestia złapania jakiejś "cholery" typu
          grzybica czy inne paskudztwo na takim basenie...proszę o poradę, bo jednak mam
          ochotę zabrać synka na ten basen..
          • mama007 Re: GORĄCO polecamy basen !!!! 14.04.05, 16:41
            jak jestem u rodziców to chodzę z małą (ma teraz 20 mies prawie) na normalny
            basen do mojego byłego liceum. mimo tego, że ma delikatny azs nic się jej nie
            dzieje. pierwszy raz tam poszliśmy jak nie miała jeszcze roku chyba. jak
            dziecko porządnie umyjesz po basenie to nic mu się nie stanie.
            miłego pływania
            pozdrawiam
    • nefretete11 Re: GORĄCO polecamy basen !!!! 14.04.05, 16:48
      Fajnie macie!!Tylko pozazdrościć. Jestem z Tarnowa i u nas niestety nie ma
      odpowiedniego basenu dla maluszków sad....
      • magzak Re: GORĄCO polecamy basen !!!! 14.04.05, 21:49
        droga Nefretete! Możecie się wybrać do Jasła. tam jest basen ozonowany i
        polecany dla małych dzieci. Drogą nr98 (skręcając na Skrzyszów) do Jasła jest 60
        km. Jestem z Gorlic i też się wybieram.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka