Dodaj do ulubionych

Pranie dywanu

01.09.06, 09:20
Gdzie w Warszawie mogę uprać dywan ? A może są firmy piorące w domu ? Czy są
opcje prania na sucho (coś mi się kiedyś obiło o uszy ale nie wiem czy nie
mylę) ? Z uwagi na małe dziecko wolę nie mieć przez kilka dni na podłodze
wilgotnego dywanu.
Możecie coś polecić ?
Czy może wiecie jaki jest koszt usługi ?

Pozdrawiam.
Aga.
Obserwuj wątek
    • kasinekg Re: Pranie dywanu 02.09.06, 23:21
      ja korzystam z usług pana, który przyjeżdża do domu, pierze kanapy,
      wykładzieny, dywany. Dzisiaj właśnie nas pilnie odwiedził, bo moja córeczka
      wstała z drzemki, cichutko siedziała w pokoju, trochę się nudziła i postanowiła
      kupą z pieluszki wysmarować pół podłogi. Na szczęście pan miał wolną chwilę i w
      ciągu godziny przyjechał. Pierze bardzo solidnie i moim zdaniem niedrogo. Za
      wykładzinę w 10 metrowym pokoju wziął dzisiaj 24 zł (chyba 4 zł za m2). Pierze
      na mokro, ale wysycha szybciutko. Był u nas o 18.00, teraz jeszcze wykładzina
      jest troszkę wilgotna, ale jutro już będzie sucha.
      Nie pamiętam jak się pan nazywa, ale mam do niego komórkę 0 601 245 992
      • praczix Re: Pranie dywanu 12.09.06, 11:43
        www.pralnia.biz
    • batatman Re: Pranie dywanu 10.07.14, 14:45
      Polecam praniewwa.pl
    • elwira.siudym Re: Pranie dywanu 01.03.15, 12:14
      Nie wiem jak w Warszawie ale w Lublinie najbardziej zadowolona byłam z http:taniepranie.lublin.pl
      Piorą u klienta i robią to naprawdę dobrze, terminy też mają krótkie. Co prawda nie piorą na sucho ale bardzo dokładnie odsysają, dywan po trzech godzinach był suchy.
    • szogun223 Re: Pranie dywanu 26.03.16, 23:23
      Zawsze można wysłać takie dywany do firmy do innego miasta wink Ja osobiście jestem z Wrocka, oddaje swoje do Kliniki Dywanów ale wiem, że przyjmują dywany z całej Polski. Polecam ich, naprawdę znają się na swojej pracy wink
      • wojcio234 Re: Pranie dywanu 31.03.16, 19:32
        Moja żona do nich wysyła, tak mi się wydaje przynajmniej, bo jakoś bardzo się tym nie zajmuję - no powiem szczerze, że dywany wyczyszczone rewelacja, przynajmniej ja nie muszę się tym zajmować, bo czasem się zdarzało big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka