Dodaj do ulubionych

Warszawa-Wola

IP: *.* 16.12.01, 00:33
11.11.2001 urodziłam córkę Majkę. Szukam towarzyszki, która nie boi się mrozów na spacery w parku Sowińskiego i okolicach. Mam 33 lata, jeśli to kogoś interesuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Warszawa-Wola IP: *.* 17.12.01, 13:39
      Może nie kwalifikuję się na mamę do wspólnego spacerowania, ale już niedługo (Dla mnie niedługo)to się zmieni. W lipcu rodzę moje drugie dziecko. Mój starszy syn ma pięć i pół roku. Mieszkamy na Woli na Wolskiej. Jeśli chcesz się odezwać i czasem pogadać, zapraszam. Mam 30 lat.Aha jeśli urodzi się córeczka też planuję dać jej na imię Majka. Pozdrawiam.
      • Gość: guest Re: Warszawa-Wola IP: *.* 17.12.01, 17:09
        Dzięki za odpowiedź. Wygląda na to, że jak ja rodziłam to Ty robiłaś swoje drugie. Ja też mam starsze dziecko (Asia 6 lat) i myślę, że fajnie by było popisać do siebie. Jeśli nie masz nic przeciwko podaj swój bezpośredni kontakt. Mój to: tramper@alpinus.com. Trzymaj się. Anka
        • Gość: karmel Re: Warszawa-Wola IP: *.* 08.04.02, 10:30
          Mieszkam również na woli w rejonie ul Płockiej.mam 36 lat15-letnią córkę i 13-miwsięcznego urwisa Michała. Jeżeliszukasz jeszcze kolezanki,To będzie mi szalenie miło.Pozdrawiam ewa
    • Gość: xaniax Re: Warszawa-Wola IP: *.* 10.04.02, 23:39
      cześć ja urodziałam swoją Patrynie 19 11 2001 (tylko 5 dni różnicy jest między naszymi dziwczynami). Mieszkam na Bemowie -to niedalek. Chętnie pogadam o naszych maluchach
    • medicorr Re: Warszawa-Wola 14.03.15, 15:41
      Serdecznie zapraszamy wszystkich "Sąsiadów" (i nie tylko wink) na kompleksową pielęgnację twarzy, dłoni, stóp, ciała oraz włosów smile Wszystko to w jednym, wyjątkowym miejscu smile
      Odwiedź nas już dziś! Jesteśmy dla Ciebie pn-sob 9.00 - 21.00

Medicorr
      Centrum Fryzjerstwa, Kosmetyki i Medycyny Estetycznej
      Sokołowska 7 (Warszawa-Wola)
      22/ 881 85 51 mobile 602 860 290

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka