Dodaj do ulubionych

mamy dzieciaczków 2,5-5 lat

IP: *.* 16.01.03, 18:14
Moja dwójeczka jest właśnie w takim wieku: Bartek skończył w listopadzie 5 lat, Madzia w kwietniu skończy 3. Mieszkamy na Bielanach. Bartek chodzi do przedszkola już 3 rok i bardzo sobie je chwali, Madzia na próbę poszła od grudnia na 5 godzin ale nie dużo chodziła, teraz przechodzi ospę i znów jest w domu. Tata dużo pracuje i żadko bywa w domu, siedzimy więc sami. Chętnie poznamy koleżanki i kolegów i oczywiście ich mamy (to głónie moja potrzeba)Pozdrawiam Sylwia z Bartkiem i Madzią
Obserwuj wątek
    • Gość: Dagum Re: mamy dzieciaczków 2,5-5 lat IP: *.* 17.01.03, 11:05
      A gdzie dokładnie mieszkasz? Ja na Młocinach na Heroldów (nowe bloki)PozdrawiamDAgmara
      • Gość: miczka Re: mamy dzieciaczków 2,5-5 lat IP: *.* 21.01.03, 08:00
        My mieszkamy na Podleśnej. Lenka ma 2latka i 10 m-cy i jest bardzo spragniona towarzystwa. W grę wchodzą jednak tylko wieczory albo weekendy bo ja pracuję. Chętnie was poznamy
        • Gość: Dagum Re: mamy dzieciaczków 2,5-5 lat IP: *.* 21.01.03, 20:09
          Miczka a gdzie dokładniej ta ulica? Daleko od Heroldów?PozdrawiamDagmara i gromadka :-)))
    • Gość: miczka Re: mamy dzieciaczków 2,5-5 lat IP: *.* 22.01.03, 08:06
      Nie wiem jak to się stało, ale chcąc odpowiedzieć Dagum, utworzyłam nowy post (Spotkanie). Tak czy siak Podleśna jest przystanek przed AWF-em, a ja z Lenką chętne do spotkania z innymi mamami z Bielan (najchętniej z dzieciakami w przedziale 2-5 lat, zeby mogły się wspólnie pobawić)
      • Gość: Dagum Re: mamy dzieciaczków 2,5-5 lat IP: *.* 22.01.03, 21:54
        Dzięki za wyjaśnienie, bo na Młocinach mieszkam dopiero od roku.Chętnie się spotkam z Tobą i Twoją pociechą niech no tylko poprawi sie pogoda.Pozdrawiam Dagmara
    • Gość: 21081970 Re: mamy dzieciaczków 2,5-5 lat IP: *.* 23.01.03, 17:30
      Hej Przygoda,A my to się znamy - z Łazienek :bounce: tylko myślałam, że pracujesz?Ja i moje dziewczyny co prawda nie z Bielan tylko z Łomianek ale od czego są samochody/autobusy?A zresztą zaraz napiszę do Ciebie na priv.Gośka mama Marianny 3 i Majeczki 7 m-cy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka