Dodaj do ulubionych

Oddam - Wrocław!

IP: *.* 07.01.03, 00:10
Drogie mamy - może któraś z Was zna jakąś naprawdę potrzebujacą rodzinkę z Wroclawia. Mam w domu starego Implasta. dostaliśmy go w spadku po znajomych, ale syn ma już nową "furkę" no i staruszek jest do oddania.Nie jest bardzo nowoczesny, ani piękny, ale... może komuś się przyda. tylko nie chciałabym, żeby trafił od razu na śmietnik - więc piszę szczerze, pierwszą mlodość wózek ma już za sobą.Mam też do oddania torbę do wózka jasną (błękitno -białą) ładny becik (taki właściwie śpiworek z zamkami po bokach. Kto chetny?
Obserwuj wątek
    • Gość: vision Re: Oddam - Wrocław! IP: *.* 13.01.03, 19:52
      cześć!co prawda nie jestem z wrocławia ale z zamościa i szczeże mówiąc przydałaby mi się torba i becik. wózek mam stary i w kiepskim stanie ale jeszcze jakoś da radę. jeżeli możliwa byłaby wysyłka pocztą (pokryję koszty) to proszę o kontakt.pozdrawiam
      • Gość: mysha Re: Oddam - Wrocław!- Wszystko juz oddane! IP: *.* 13.01.03, 20:20
        cześć!co prawda nie jestem z wrocławia ale z zamościa i szczeże mówiąc przydałaby mi się torba i becik. wózek mam stary i w kiepskim stanie ale jeszcze jakoś da radę. jeżeli możliwa byłaby wysyłka pocztą (pokryję koszty) to proszę o kontakt.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka