cheeringup 09.11.09, 16:03 czy macie pomysł na jakieś niebanalne podziękowania dla rodziców?? coś oprócz kwiatów, bo to oczywiste że im sie należy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.milia Re: podziekowania 09.11.09, 16:14 Właśnie. Co oprócz kwiatów i co zamiast "cudownych rodziów mam" Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: podziekowania 09.11.09, 16:54 Na stronie About.com: Weddings znalazłam kilka pomysłów. 1) Weekend we dwoje 2) Film z podziękowaniem - zdjęcia z dzieciństwa przeplatane podziękowaniami, w tle jakaś miła muzyka (film najlepiej zrobić samemu, jest dużo programów do tego). 3) Prezent, który mogą założyć na Wasz ślub - np. naszyjnik dla mamy i eleganckie spinki do mankietów czy szpilka do krawata dla taty. Inne strony podpowiadają jeszcze: - kieliszki z monogramami - tableau ze zdjęć obu rodzin - niespodzianka w postaci samochodu, który następnego dnia rano odbierze rodziców i zawiezie na specjalne śniadanie w jakiejś eleganckiej restauracji (opcja dla tych, które nie mają poprawin i wesela do późna) Odpowiedz Link Zgłoś
alligatorka Re: podziekowania 09.11.09, 21:42 misself, chodzi chyba raczej o forme podziekowania rodzicom jeszcze na weselu, przy gosciach. Bylam na weselu gdzie Pan mlody spiewal piosenke "we are family" (a jego zdolnosci wokalne nie wychodzily ponad przecietna ), natomiast Panna mloda grala na perkusji przy akompaniamencie zespolu weselnego. Byl niezly ubaw Znacie podobne przypadki, albo macie jakies ciekawe pomysly, zamiast oklepanego "Cudownych Rodzicow mam" i tanczenia za raczi w kolku?? Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: podziekowania 09.11.09, 23:48 My oprócz kwiatów pomyśleliśmy,żeby na pamiątkę wręczyć im takie ładne obrazy z ich podobiznami. Odpowiedz Link Zgłoś
klaczek2004 Re: podziekowania 10.11.09, 08:14 My planujemy zrobienie fotoksiązki Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: podziekowania 10.11.09, 11:07 Planujemy wyswietlic podczas wesela krotki film (w ktorym znajda sie zdjecia rodzicow i kilka waznych dat)przygotowany przez nas osobiscie.Teraz zastanawiamy sie nad upominkiem... Odpowiedz Link Zgłoś