zia86 10.12.09, 12:24 Urodził(dzięki Emi ) nam się w zestawieniu pomysł loga/herbu itd. Co myślicie o czymś takim? Czy nie będzie to za drobny szczegół? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emily_valentine Re: Logo 10.12.09, 12:40 Ja myślę, że wątek zaraz zostanie skasowany Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Logo 10.12.09, 12:42 Nie popadajmy w przesade. Przecież ten pomysł może być inspiracją dla innych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
foczkaka Re: Logo 10.12.09, 12:45 ja myślę że jak ktoś bedzie chciał się zainspirowac to zajrzy do Twojego watku głównego. Poza ym emi miała logo, więc już było o tym na forum niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
bettyann Re: Logo 10.12.09, 12:44 przepraszam za pytanie, ale czy Ty nie masz co robic w zyciu? czy Twoim jedynym zajeciem jest pisaniem na tym forum. Czytam to forum od jakiegos czasu i odnosze wrazenie ze to forum jest podporzadkowane tylko i wylacznie Twojej osobie. Jak zagladalam tutaj pol roku temu planujac swoj slub mozna bylo wymienic sie ciekawymi informacjami nt slubow, sukienek, dodatkow. Byly to informacje praktyczne a nie informacje nt babeczke i kolorow przewodnich wesela. Zadnych porad, wymiany informacji tylko jeden temat - ZIA i jej wesele za 1,5 roku. moze powinnas zostac konsultatka slubna wtedy bys mogla sie "wyrzyc" arystycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Logo 10.12.09, 12:46 Mój ślub jest omawiany w moim zestawieniu, a na główną dodaje pomysły i nowinki które mi wpadną w ręce. Przecież to jest pomysł ogólny, nie tylko dla mnie i każda dziewczyna może z niego skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
azx12 Re: Logo 10.12.09, 13:10 nie skorzystają, bo nie każda ma narąbane w główce. Weź ty się dziewczyno zajmij w koncu swoimi studiami, zamiast planować wesele za sto lat, bo siedząc na forum w końcu ich nie skończysz. A żyć z czegoś trzeba, rodzice nie będą cię utrzymywać do końca życia. i narzeczony z tego co pamiętam jakiś mało oblatany i zarabiać mu się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Strona 10.12.09, 13:09 Jak można z czegoś zrobić interes amerykanie go zrobią. Znalazłam firmę która zajmuje się tworzeniem takiego loga. Myślę, że mogę podać linka, bo z Polski nie jest to osiągalne i tak. Logo Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Strona 10.12.09, 13:17 Ale takiego jak ja chce nie ma. Natomiast jest kilka fajnych pomysłów, gdzie takie logo można umieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Strona 10.12.09, 13:27 Miałam kiedyś taką kokardę ze wstążką w formie wieńca, ale mąż porobił porządki na kompie i nic teraz nie mogę znaleźć, a nie pamiętam gdzie to było w necie. A miałam na pewno, bo to by jeden z moich typów. I dlatego też od razu wiedziałam o co Ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: Strona 10.12.09, 13:33 ''Ale takiego jak ja chce nie ma. Natomiast jest kilka fajnych pomysłów, gdzie takie logo można umieścić.'' jeszcze ci do tego całego cyrku loga brakuje......Boże po co jej poddaliście ten pomysł, ona gotowa kupić sobie herb rodzinny, aby dostojniej wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
bettyann Re: Strona 10.12.09, 13:36 BRAWo.komentarz strzalem w dziesiatke to moze bedziemy jej podrzucaly rozne "genialne" pomysly" a za 1,5 roku sie przekonamy ze wezmie skromny slub w malym kosciolku z weselem dla najblizszej rodziny i ze to wszystko tutaj to byl tylko cyrk, zabicie czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Logo 10.12.09, 13:10 Logo jest nieodmienne. Ja osobiście nie lubię "brandowania" ślubu, kojarzy mi się to z korporacjami. Ale jeśli ktoś chce... Proszę bardzo. Tylko trudno jest nie przesadzić - wybranie kolorów powtarzających się w dekoracjach plus logo to jak dla mnie za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Logo 10.12.09, 13:15 No jasne, może się skojarzyć z korporacją, ale myśle, że też od logo zależy. Czyli rozumiem, że kolory w dekoracjach mają się miksować? Chyba to będzie za duży misz masz. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Logo 10.12.09, 13:29 zia86 napisała: > No jasne, może się skojarzyć z korporacją, ale myśle, że też od logo > zależy. Czyli rozumiem, że kolory w dekoracjach mają się miksować? > Chyba to będzie za duży misz masz. A w którym miejscu napisałam, że mają się miksować? Chodzi o to, że jak wybierasz kolory przewodnie (a zwykle to jest jakiś intensywny kolor plus biel lub dwa kolory plus biel), to dodatkowo udekorowanie wszystkiego logo... będzie wyglądało jak impreza branżowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bettyann Re: Logo 10.12.09, 13:21 chyba powinnas sie dowiedziec czy na wawelu udziela ci slubu i moze wesele urzadza na dziedzincu. Skoro masz tyle wolnego czasu i pieniedzy to napewno jest to do zalatwienia. I wtedy bedziesz miala iscie krolewski slub, z herbem i calymi tymi dodatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
liberatorka28 Re: Logo 10.12.09, 14:44 Bettyann, spokojnie. Wiele osób już to sugerowało i się denerwowało Efekt- jaki jest- każdy widzi(czyta). Dla Twojego spokoju, po prostu omijaj wątki zia. Nie komentuj ich skoro uważasz, że zaśmiecają forum. Po co przykładać do tego paluchy Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: Logo 10.12.09, 14:44 Zia, wszystko jest możliwe, jak masz czas, chęć i pieniądze to sobie zrób logo w wersji rozbudowanej, średniej i minimalistycznej. Myślę, że jeśli nie uprzedzisz gości, iż mają zwrócić uwagę na logo, to 90% tego nie zauważy, chyba, że okleisz nim wszystko. Czemu właściwie nie chcesz sobie sama zaprojektować sukienki? albo butów? Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Logo 10.12.09, 15:28 Ale w senie rozmiaru, czy dodatków? Bo nie umiem rysować ani projektować. Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: Logo 11.12.09, 08:42 W sensie projektu całej sukni, jej kroju, dodatków itp. Po prostu mam wrażenie, ze roznosi Cię energia, to mogłabyś ją zużyć na zaprojektowane kiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
nuell Re: Logo 11.12.09, 22:18 Nasze logo jst na ksztalt herbu, ale sa zawarte w nim symbole z pięciu lat naszeg zwiazku. Logo dajemy tylko na poligrafię i na strone ślubna, w inne miejsca mi nie pasuje. P.S. Logo robił narzeczony, jest grafikiem. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Logo 11.12.09, 23:45 Można zapytać, co to za symbole pięciu lat związku? Odpowiedz Link Zgłoś
nuell Re: Logo 11.12.09, 23:58 każdy rok wiaze sie z jakim wydarzeniem, np 5 rok to zareczyny i symbol diament- calość łączy sie w fajna calość, logo nie jest mocno przez na eksponowane. Narzeczony je sobie wymyslil z racji swojego zboczenia zawodowego. Chcial niech ma Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Logo 12.12.09, 00:12 nuell napisała: > każdy rok wiaze sie z jakim wydarzeniem, np 5 rok to zareczyny i > symbol diament Tego byłam w stanie się domyślić, ale jakie symbole mają pozostałe lata? Ja nie jestem w stanie znaleźć symboli określających kolejne lata mojego związku, a mam ich prawie osiem za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
nuell Re: Logo 13.12.09, 19:11 zia86 napisała: > Ja też jestem ciekawa, jakie to symbole. tulipany - dostalam od narzeczonego na 1 randce póżniej czesto bez powodu kupował mi tulipany, teraz juz dawno nie dostalam kwiatów, hehe mostek i rzeczka - symbol Wrocławia, "nasze" miasto, jak jestesmy mocno zabiegani i czujemy ze oddalilismy sie od siebie to rezerwujemy pokoj w hotelu i robimy sobie wypad do Wrocławia. To rowiez miasto w którym ukochany sie oswiadczyl itp... Odpowiedz Link Zgłoś