derenka 21.01.10, 21:11 Witam, jako, że wiele z Was ma swoje wątki- zakładam i ja!!! Czekam na porady,podpowiedzi, krytykę, jestem ciekawa Waszego zdania, a z resztą- co ja tu będę dużo pisać wiecie o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derenka Kościół 21.01.10, 21:12 www.klimontow.net/start/olbierzowice.html takie rzeczy tylko w świętokrzyskim Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Przyjęcie 21.01.10, 21:12 www.hotel-lord.com.pl/Galeria/Sala_Kolumnowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
adynka Re: Suknia 12.03.10, 16:01 Suknia jest przecudna!!! Napewno pięknie będziesz wyglądała Ja będę chciała podobną ale bez ramiączek. Mam tylko nadzieję, że będę jakoś w niej wyglądała (czyt. pieknie) Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Przyjęcie 21.01.10, 22:24 musimy jechac popytac o konkrety, ale z tego co wiem jest tam ok 160zl za talerzyk, wstawia sie tylko swoja wodke, w cenie mamy tez limuzyne i dekoracje sali w zywe kwiaty P.S faktycznie te serca nie pasuja z tyłu za PM musimy je zdjac Odpowiedz Link Zgłoś
niedosniona Re: Przyjęcie 27.08.10, 21:09 mój Mateusz powiedział, że Lord wygląda jak barak i nie chciał tam przyjęcia... a mi się podoba, no! Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: derenka- wstępne zestawienie 21.01.10, 21:22 wszystko mi sie podoba, oprócz tych malowidel nasciennych w kosciele (ale ja się chyba nie znam ), dekoracje za pm, wywal ten obrazek jak się da podloga wygląda na śliska ladna suknia, super witraze i kosciol z zewnatrz, sala ładna, ladne krzesla, ladny zyrandol Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: derenka- wstępne zestawienie 21.01.10, 21:24 wiem, nasz kościół jest w stylu neogotyckim i wewnatrz powinna byc cegla, ale niestety jakis proboszcz kiedys sobie umyslal malowanie i jest jak jest choc na zdjeciach nei wyglada to zle-szczegolnie w czarno-bialych. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: derenka- wstępne zestawienie 21.01.10, 21:36 derenka napisała: > niestety jakis proboszcz kiedys sobie umyslal malowanie i jest jak jest choc > na zdjeciach nei wyglada to zle-szczegolnie w czarno-bialych. haha proboszcz z polotem . Hm, mam neogotyk w swoim mieście, ma białe ściany, ale malowideł niet .Ja bym w ogólnie nie wchodziła z dekoracją w tym Twoim kościele - będzie już totalne upstrzenie przy tych malowidłach. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Dodatki 21.01.10, 21:27 bukiet lub piwonie z rozami ecru buty na slub buty do tanca bizuteria- zlote kolczyki i łancuszek Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Dodatki 21.01.10, 21:33 Wszystko mi się podoba, fajna sala, fajny kościół, fajna kiecka, ale storczyki i te buty do tej sukni nie leżą mi zupełnie... Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Dodatki 21.01.10, 21:40 no właśnie suknia już zaklepana, więc pozostaje zmienić dodatki- bardzo mi sie kolorowe podobaja, ale suknia jest już tak bogata, ze chyba nie bede mogla ich miec wstawie zdjecie sukni w realu na innej osobie wiec,co raczej proste dodatki?dodam, ze mysle o gladkim tiulowym dlugim welonie do kosciola i o krotszym do tanca. Aha, ślub w sierpniu, nie wiem jakie kwiaty wtedysa dostepne, bo sie na nich nie znam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Dodatki 21.01.10, 21:45 derenka napisała: > do kosciola i o krotszym do tanca. Aha, ślub w sierpniu, nie wiem jakie kwiaty > wtedysa dostepne, bo sie na nich nie znam hehe yyy,a jak się ogarniesz z taką ilością trenu? A, obrączki masz bardzo ładne . Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Dodatki 21.01.10, 21:50 Może złote buty? Skoro koniecznie kolor. Różowe mi się nie widzą jakoś, no cóż poradzę. Ale nie satynowe. Suknia piękna, faktycznie bardzo bogata, więc bukiet chyba klasyczny, ale z prostych kwiatów. Storczyki mi się wydają zbyt nowoczesne. Najlepiej spytaj kwiaciarkę, bo z tymi kwiatami to różnie bywa - w naturze kwitną krócej przecież niż w szklarniach Odpowiedz Link Zgłoś
caprichito Re: Dodatki 22.01.10, 15:14 rzeczywiscie suknia duzo zyskuje w realu. Bardzo mi sie podoba. Moim zdaniem nie pasuja do niej nakrecone, rozpuszczone loki - bedzie przeladowane. Najlepiej jedna z fryzur, ktore zaprezentowala misself. Mi sie podobaja te rozowe buciki, sa na tyle delikatne ze i do koronki pasuja. Poza tym widzialam duzo zdjec koronkowych sukien z kolorowymi butami i moim zdaniem wygladalo to bardzo ladnie. Kiedy masz pierwsza przymiarke? Wez buty i wtedy sama ocenisz czy pasuja czy nie. Ja bym zostala przy nich i juz nie zamieniala na te do tanczenia (nie podobaja mi sie), do tego ladny rozowiutki bukiecik. Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Dodatki 21.01.10, 22:01 derenka, gdzie nabyłaś buty ? suknia piękna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Dodatki 21.01.10, 23:03 Kolor na tak, różnorodność na nie. Może raczej taki? Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Dodatki 22.01.10, 21:39 biżuteria tak jak pisałam- złote kolczyki- ażurowe, takie jak te mniej wiecej, tylko złote i złota kolia- prezent od babci Odpowiedz Link Zgłoś
yeenna Re: Dodatki - buty 19.04.10, 08:47 derenka , gdzie mozna kupic takie buciki? ( na ślub) są śliczne! Odpowiedz Link Zgłoś
bs12 Re: Dodatki 19.04.10, 20:32 piękne buciki!!! szukam właśne butów w tym kolorze, czy mogłabyś napisać co to za firma i gdzie je kupiłaś, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Dodatki 19.04.10, 20:41 dziękuję kupiłam na allegro, podaj maila, to prześlę Ci aukcje tego sprzedającego Odpowiedz Link Zgłoś
derenka fryzura 21.01.10, 21:32 lub upięte mam ciezkie, dlugie proste wlosy i brak dobrego fryzjera w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: fryzura 21.01.10, 21:53 Ciężkie, długie, proste... i podatne? Bo inaczej loków nie zrobisz. A co powiesz na to? Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: fryzura 21.01.10, 21:59 hmm...podobaja mi sie, ale ja mi gladkie nie podchodza- mam okragłą twarz, wlosy sa dlugie, ciezkie i malo podatne, ale na studniowke pamieram, ze taka starsza fryzjerka robila mi loki francuskie i zawijala wlosy poprzedniego dnia na.....zuzute szpulki od nici efekt- suuuuuper loczki, na dlugich wlosach wygladalo to swietnie i trzymalo sie cala noc. Musze sie zorientowac czy ta pani jeszcze przyjmuje, moze do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: fryzura 21.01.10, 22:16 A, jeśli okrągła buzia i podatne włosy, to w ogóle nie ma o czym mówić Ale to upięcie bym raczej sugerowała, te rozpuszczone to trochę za dużo się dzieje: świecidełka, loki. Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: derenka- wstępne zestawienie 21.01.10, 21:50 Podoba mi się suknia, dobrze, że wstawiłaś zdjęcie na relnej osobie, bo na tych wyfotoszopowanych modelkach to wszystko inaczej wygląda. Różowe buty też mi się podobają i IMO pasują do kiecki. A te taneczne w jakim będziesz miała kolorze? Bukiet w miarę ok, chociaż wydaje się za duży i taki trochę przytłaczający. Fryzura druga - ale to zależy w jakiej lepiej wyglądasz. A co planujesz mieć na głowie, welon, kwiat? Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: derenka- wstępne zestawienie 21.01.10, 21:53 wstepnie- dlugi welon w kosciele- taki baaaardzo delikatny, potem na 1szy taniec zmienie do na krotszy- taki do pupy, a po oczepinach to chyba juz nic Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: derenka- wstępne zestawienie 21.01.10, 21:54 Suknia jest cudowna i w realu dużo ładniejsza niż na modelce. Będziesz wyglądała olśniewająco. Fryzury obydwie ciekawe, ale ja chyba wybrałabym tą drugą opcje, wygodniejsza i chyba bardziej pasuje do sukni. Co do kwiatów to trochę za "ciężka" wydaje mi się ta wiązanka, wybrałabym coś mniejszego i delikatniejszego. Sala ogólnie bardzo ładna, tylko nie podobają mi się dekoracje na ścianie za młodymi i na krzesła ubrałabym pokrowce, ale mi rzadko kiedy podobają się bez. Obrączki w moim typie, bo ja nie lubię udziwnień i jestem za tym aby młodzi mieli takie same. Czekam na dalsze relacje Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje jeszcze o sukni 21.01.10, 22:05 no i? niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego suknie nie mogą być prezentowana w taki sposób jak na dziewczynie, której foto wstawiła autorka wątku. Na modelce wygląda kiecka beznadziejnie, a sama modelka: strach się bać w biały dzień. Tona programu graficznego. Mnie do zakupu ubrania taki "okaz" zniechęca, nie pokazuje ubrania tylko jakąś zniekształconą osobę. Na realnej dziewczynie bardzo ładnie się prezentuje, ba nawet ładniej widać co się świeci na sukni . Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: jeszcze o sukni 21.01.10, 22:19 dokładnie!!! żadnej urody nie widać na takim zdjeciu katalogowym. A suknia jest, ech...nie bede skromna- jak dla mnie przecudna ;P wrzuce jeszcze w realu jak sie uklada a tancu Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: jeszcze o sukni 21.01.10, 22:23 derenka napisała: > e > uklada a tancu ha na filmie jak to ekstra wychodzi - jak kiecka nie ma koła i tak fruwa! przy odpowiednim czasie! .Miałam okazje takowe kroje nagrywać - ekstra widok . Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: jeszcze o sukni 21.01.10, 22:29 Kościół mi się podoba, nawet z tymi malunkami na ścianach ( mój też jest dość wymalowany). Sala bardzo fajna, jasna...dobrze,że ma posadzkę do tańczenia A na sukienkę nie mogę się napatrzeć(chyba dlatego,ze taka podobna do mojej) Te buty do tańczenia są super, różowe średnio mi się podobają do Twojej sukienki(jestem z tych,którym kolorowe buty nie pasują do koronki). Ja osobiście wybrałabym inne kwiaty Odpowiedz Link Zgłoś
kiz-ia Re: jeszcze o sukni 01.03.10, 08:45 mam pytanie do autorki tego wątku, jak pózniej widzi ci sie chodzenia z takim " ogonem przy sukni" upinasz go jakoś? Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: jeszcze o sukni 01.03.10, 09:54 no jasne tren jest podpinany i tworzy takie cuś images01.olx.pl/ui/4/65/77/66995877_5-SPRZEDAM-PIeKN-SUKNIE-sLUBN-LA-SPOSA-SALA-Malopolskie.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: i jeszcze parę fotek podpiętego ogona :) 01.03.10, 12:37 Piekna ta sukienka. Derenka masz @ Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: i jeszcze parę fotek podpiętego ogona :) 01.03.10, 12:40 Dzięki kiss Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: i jeszcze parę fotek podpiętego ogona :) 01.03.10, 12:41 kurcze, znów mi nie wyszło w każdym razie chodziło o buziak Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: i jeszcze parę fotek podpiętego ogona :) 01.03.10, 13:06 Derenko uwielbiam patrzeć na Twoją sukienkę Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: i jeszcze parę fotek podpiętego ogona :) 01.03.10, 13:32 ha ha, dziękuję a jedna moja koleżanka jak ją zobaczyła stwierdziła,że jak firanka miałam ochotę ją zabić wtedy jeszcze nie wiedziala, że ja zamowilam, ale chciaż mowila szczerze jak mysli, bo gdyby wiedziala, moze nie powiedzialaby tak. A mi się i tak podoba Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: derenka- wstępne zestawienie 21.01.10, 22:11 obrączki sama takie chce, więc nie będę obiektywna te różowe buty-pewnie ze pasuja!-kroj kolor material; te drugie troche mniej, ale jak będą białe to na upartego mogą byc bukiet mi sie nie widzi sam w sobie i do sukni w ogole nie pasuje, do sukni wybralabym chyba jeden rodzaj kwiatów, może w takim kolorze i przynajmniej zblizonym odcieniu jak buty? wlosy podobaja mi sie pierwsze, te rozpuszczone, ale jak maja nie przetrwac, to lepiej cos innego Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Makijaż 21.01.10, 22:11 cos w tym stylu na pewno,bo lubie podkreślone oczy Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: Makijaż 21.01.10, 22:24 Slicznie! Wszystko mi sie podoba procz bukietu - storczyki sa same w sobie takie strojne, ze zrobia przesyt w zestawieniu z juz i tak bardzo strojna sukienka. Moze jakas prostsza kompozycja? Co do sukni, to faktycznie lepiej wyglada na normalnej dziewczynie. Denerwuje mnie to, ze te sukienki zupelnie inaczej wygladaja w rzeczywistosci niz na zdjeciach. Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: Makijaż 22.01.10, 00:35 Makijaż boski, a będzie pasował do twojego koloru oczu? Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Makijaż 22.01.10, 08:01 mam nieokreslony kolor pomiedzy niebieskim a zielonym Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: derenka- wstępne zestawienie 21.01.10, 22:42 Video i foto z Tarnobrzega- nie maja swojej strony, robią ładne, normalnie zdjęcia i film, bez żadnych udziwnień zespół 4 facetów- za nic w świecie nie chcieliśmy kobiety grają dużo disco polo-czyli do zabawy i sporo jak na dawnych zabawach mozna tak powiedziec, czyli akordeon, saksofon, trabka i fajnie, bo tanio nam powiedzieli 2100- ufff..chociaz to Odpowiedz Link Zgłoś
derenka pierwszy taniec 21.01.10, 22:44 nie chcemy raczej oklepanych walców i kroków do nich na pamięć, lecz coś zwykłego- może "słowo jedyne ty" czerwonych gitar, lub "każdy swoje dziesięć minut ma" krajewskiego- miłe melodie dla ucha Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: pierwszy taniec 21.01.10, 22:45 dopiero teraz zauważyłam, że ślubujemy dokładnie za 7m-cy "Oj będzie bal" heh Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: derenka- bukiet 21.01.10, 23:30 Albo taki. ja dopasowałabym bukiet pod kolor butów Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: derenka- bukiet 24.01.10, 23:49 kitka20061 napisała: > Albo taki. ja dopasowałabym bukiet pod kolor butów Propozycja kitki jest świetna moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: inne propozycje bukietów 16.03.10, 23:36 lub całkiem prosty- same różowe róże w kolorze identycznym jak buty co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: inne propozycje bukietów 16.03.10, 23:40 jestem za samymi różami, ale jestem nieobiektywna,bo sama wybrałam bukiet z samych róż Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: inne propozycje bukietów 18.03.10, 13:07 Bardzo mi się podobają te różę. Poprzednie 3 nie do końca mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: inne propozycje bukietów 18.03.10, 13:31 Ja jestem zdecydowanie za samymi różami. Wyglądają bardzo elegancko a jeśli jeszcze będą pasowały do butów.... Odpowiedz Link Zgłoś
derenka właśnie tego szukałam 16.03.10, 23:49 mniej więcej tak miałby wygladać mój bukiet w środku róże ecru a naokoło różowe storczyki, albo róże leciutko różowe,a storczyki w fiolet. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: właśnie tego szukałam 18.03.10, 13:07 Śliczny!! I kolory i kwiaty, wszystko mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: właśnie tego szukałam 18.03.10, 12:52 chyba przestanę wpisywać swoje pomysły na forum foch! z wszystkich dziewczyn tylko dorotka wyraziła swoje zdanie co do moich nowych pomyslów na bukiet, a reszta co? ;P czekam na Wasze zdanie w tej sprawie- tylko szczere Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: właśnie tego szukałam 18.03.10, 16:30 Derenko należy mi się nagroda - niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
bortula Re: derenka- wstępne zestawienie 22.01.10, 14:29 Byałm w tej sali na weselu, rzeczywiscie bardzo ładna parkiet śliskawypamiętam, ze tort był baaaaardzo niesmaczny, przypuszczam, że dlatego, że w tym miejscu jest kilka sal i w tym samym czasie były trzy inne imprezy i tort był robiony wczesniej (ohydna masa), więc polecam to Twojej uwadze Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: derenka- wstępne zestawienie 22.01.10, 17:11 serio? to podaj więcej szczegółów- jak jedzenie, obsługa? Ja byłam tam 6 lat temu, jak wlasciciel mial tylko 1 sale a nie 3, teraz chodza rozne zdania na temat tego lokalu(ze sie popul) a Ty jak oceniasz? Bo boje sie, zeby kichy nei bylo. A z tortem to ponoc mozna sobie zamawiac skad sie chce, samemu znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bortula Re: derenka- wstępne zestawienie 22.01.10, 20:52 Niewątpliwym atutem tego miejsca jest naprawdę ładna sala, która wygląda chyba jeszcze lepiej na żywo niz na zdjeciach Nie podobało nam się to, że w tym miejscu jest mega kombinat ślubno-weselny, kilka wesel na raz. Jedzenie było w porządku. Ładne pokoje hotelowe. Niedaleko jest internat, w którym można zarezerwować noclegi. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Dekoracja Kościoła 22.01.10, 21:49 No właśnie...zastanawiam się czy w ogóle coś dekorować, bo same widzicie jaki jest w środku no ale jeśli już, to myślalam o świecach przez długość kościoła w świecznikach, a tylko na ołtarzu jakiś duży bukiet z 2 rodzajów kwiatów i przystroic nasze krzesla. Fajne są też stylizacje ze slonecznikami, ale raczej nie beda pasowały. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Dekoracja Kościoła 23.01.10, 10:53 Świece - bardzo dobry pomysł. Kwiaty poza tymi na ołtarzu bym sobie odpuściła, bo malowidła są kolorowe i przyciągają wzrok. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Dekoracja Kościoła 18.02.10, 21:29 proboszcz u nas nie zgadza się na świece- chyba boi się pożaru jak go przekonać? Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Uparta mama i babcia 23.01.10, 19:39 mam z nimi mały kłopot, ponieważ są one zabobonne i staroświeckie- inaczej nie umiem tego wytłumaczyć. Nie chcą za żadne skabry świata aby moją świadkową była mężatka jest to moja najlepsza koleżanka, już ją o to poprosiłam i się zgodziła, a ona bierze ślub miesiąc przed nami.Chcą mi wcisnąć jakąś młodą kuzynkę, 7 wodę po kisielu, którą widziałam ze 2 razy na oczy w dzieciństwie. A ja chcę, aby świadkowa była mi bliska. Specjalnie zagadnęłam znajomego księdza, gdy był u nas jak to jest, jakie są wymogi i on powiedział, że jedynym warunkiem aby ktoś był świadkiem jest aby osoba ta byłą widząca i słysząca.Jednak to im nie wystarcza...będę musiała im wprost powiedzieć, że to mój ślub i zrobię jak zechcę!! Mówią: "to niech już ona podpisze, ale niech stoi za tobą panienka". Żaaaal... Druga rzecz dotyczy również mamy i babci, bo ojciec się generalnie nie wtrąca i chwała mu za to ślub jest 21 sierpnia i mama była zapisywać to u proboszcza, gdyż ja studiuję i nie ma mnie w domu raczej. Wstępnei wpisali godz 15, jakoś wcześniej nie zwracałąm na to uwagi, ale teraz wydaje się to nam za wcześnie.Chcemy przesunąć to tylko o godzinkę- na 16 i tu znów zonk!! "A po co?! Ludzie będą wtedy jeść o 18, nie zmieniajcie" Po prostu ręce opadają nie pomagają argumenty, że będzie jeszcze upał, nie pomagają żadne, więc pozostaje nam iść po proboszcza, zmienić godzinę i nic im nie mówić oby tylko jeszcze nie zajęta była Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Uparta mama i babcia 23.01.10, 19:48 Myślę, że powinniście zrobić jak chcecie Wy,to wasz ślub i wasze wesele. Mz w oby dwóch przypadkach Ty masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Uparta mama i babcia 23.01.10, 20:20 Zgadzam się, to drobne szczegóły, ważniejsze dla Ciebie niż dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: Uparta mama i babcia 24.01.10, 12:22 Postaw na swoim - to Twoj slub! Odpowiedz Link Zgłoś
1luna1 Re: Uparta mama i babcia 24.01.10, 15:52 derenka napisała: > mam z nimi mały kłopot, ponieważ są one zabobonne i staroświeckie- inaczej nie > umiem tego wytłumaczyć. Współczuję. Spróbuj przekonać Mamę. Byłam zamężną - świadkową na ślubie przyjaciółki. Mało tego świadkowaliśmy jej razem z moim mężem. Małżeństwo to, do dzisiaj jest bardzo szczęśliwe. Nie rozumiem tych przesądów, a jestem w wieku Twojej Mamy. Porozmawiaj z nią. Trzymam kciuki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Uparta mama i babcia 24.01.10, 17:06 Powiedz mamie i babci, że nie możesz przesądów brać pod uwagę przy ślubie kościelnym Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Uparta mama i babcia 24.01.10, 17:38 Mówię, cały czas im to wszystko mówię, że wierzę w Boga a nie zabobony, ale mało pomaga, one twierdzą, że się sprawdzają takie rzeczy. Ręce opadają, nie chcę się z nimi kłócić no ale nic to, bo i tak będzie jak ja chcę Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Uparta mama i babcia 24.01.10, 17:40 Jak się mogą sprawdzać? Bóg do tego nie dopuści! Trzymam kciuki za Twoją wytrwałość Odpowiedz Link Zgłoś
mkw98 Re: Uparta mama i babcia 20.08.10, 10:21 > jedynym warunkiem > aby ktoś był świadkiem jest aby osoba ta byłą widząca i słysząca A nawet i to nie. Byłam na ślubie, gdzie świadkiem była niewidoma dziewczyna. Świadek musi być tylko pełnoletni (jeśli ślub jest konkordatowy). Odpowiedz Link Zgłoś
derenka zaproszenia 01.02.10, 15:33 wcześniej myślałam o klasycznych, ecru, bez ozdób, ale te mnie urzekły chyba się zdecydujemy na nie lub z kolorem Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: zaproszenia 01.02.10, 16:59 to ta firma, co moja ale ja bym wybrała inny wzór: a z różą te Odpowiedz Link Zgłoś
rewelka86 Re: zaproszenia 13.03.10, 14:48 a cóż to za firma? bo zaproszenia bardzo ładne Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: zaproszenia 13.02.10, 16:28 śliczne te z napisem Karina i Marcin! o wiele lepsze niz te kolorowe,które za bardzo mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: zaproszenia 13.02.10, 16:37 hehe, mojemu narzeczonemu też się te rzuciły w oczy od razu no i mnie również. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka bukiet 13.02.10, 15:44 buty te różowe wcale się z suknią nie gryzą, bo to taki subtelny róż i myślę, że pójdę w nich na sam ślub, więc do niech może taki bukiet? katalogdekoracji.blox.pl/resource/ko6.jpg buty są w postach o dodatkach, chyba nawet w pierwszym Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: bukiet 13.02.10, 16:29 Bukiet też bardzo mi się podoba! Zdecydowanie mamy podobny styl Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: bukiet 13.02.10, 18:40 Piekny bukiet - az sobie zapisalam na kompie w moim folderze z bukietami mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: bukiet 13.02.10, 21:54 Śliczny bukiet i zdecydowanie będzie pasował do całości. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: bukiet 13.02.10, 23:26 spoko, od tego m.in jest to forum ciesze sie, ze Ci sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
derenka pomysł na fryz i makijaż 24.02.10, 15:29 www.youtube.com/watch?v=G0Ls9cL7SPI bardzo mi sie spodobałą fryzurka i makijaż, wszystko inne wrecz odwrotnie- ech...te tipsy, cekiny na ciele i te suknie mi sie nie podobaja, ale nie wazne. Co sadzicie o takiej fryzurce do okraglej twarzy, mam tez duze niebieskie oczy no i czy ten fryz do sukni pasuje? Wg mnie tak, ale moze sie myle Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: pomysł na fryz i makijaż 24.02.10, 15:34 Derenko też mi się podoba taki czub na głowie i też mam okrągłą twarz,ale właśnie nie jestem pewna czy z moimi puckami takie coś będzie mi pasować. Do tego moja fryzura musi zasłaniać uszy Będę podglądać,co wybrałaś Oh śliczna ta Twoja sukienka już nie mogę się doczekać, aż pokażesz jak Ty w niej wyglądasz Swoją drogą nie wiem czemu,ale zawsze myślałam,że masz dość krótkie włosy Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: pomysł na fryz i makijaż 24.02.10, 15:36 hehe, niee, mam długie. Napiszę Ci coś na maila, tego co wtedy mogę, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: pomysł na fryz i makijaż 24.02.10, 15:38 Fryzurka i makijaz faktycznie bardzo, ale to bardzo ladne Do buzi okraglej moze pasowac, bo wydaje sie, ze optycznie wydluza twarz. Az sobie zapisalam tez w ulubionych (tez mam raczej okragla ). Ja bym jednak wpiela zywe kwiaty. Co do sukni, butow i tych naklejek na dekolt to totalne bleee, no ale wiadomo, ze nie o tym byla mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: pomysł na fryz i makijaż 24.02.10, 15:40 Pewnie chodziło mi tylko o te 2 elementy ciesze sie, ze sie Wam podoba, mojej siostrze i przyjaciolkom tez wiec chyba cos w tym jest, ze bedzie do mnie pasowalo Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: derenka- wstępne zestawienie 01.03.10, 12:32 co to za kwiat? jakaś dzika orchidea, czy co? Przyznaję, że nie znam sie na kwiatach, a ten mi się taaal spodobał Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: samochód do ślubu 11.03.10, 11:35 derenka napisała: > tamto za duze bylo Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Nasze zaproszenia :) 12.03.10, 15:18 zarówno auto jak i zaproszenia bardzo mi się podobają. Są eleganckie i nieprzesadzone. Jak ja lubię ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Nasze zaproszenia :) 22.03.10, 22:28 A dziękuję właśnie na nie czekamy z niecierpliwością, tzn. ja z niecierpliwością- moj N jest opanowany- póki co Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Właśnie przyszły zaproszenia 24.03.10, 13:41 Jesteśmy zadowoleni- są takie jak w ofercie Możemy zapraszać, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
derenka kochane, a co Wy na takie bukiety-storczyki? 22.03.10, 19:48 tylko z różowych storczyków albo bardziej kulkowy oczywiście bez tych muszli i malych kwiatków taki, ale w ecru i rozu Odpowiedz Link Zgłoś
derenka zobaczcie co znalazłam :) 22.03.10, 20:03 oczywiście żarcik z mojej strony aczkolwiek, może się któraś skusi hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: zobaczcie co znalazłam :) 22.03.10, 22:11 Idealny na ślub na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: zobaczcie co znalazłam :) 24.03.10, 15:15 Podoba mi się ten drugi, kulkowy i ostatni. Ogólnie bardzo lubię storczyki choć trochę się przejadają mi. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: kochane, a co Wy na takie bukiety-storczyki? 22.03.10, 22:24 Ostatni ja kupuje w całosci, ale ja zakochana w wiazankach plynach jestem IMO do sukienki bedzie fajnie wygladał Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: kochane, a co Wy na takie bukiety-storczyki? 24.03.10, 14:22 ale który ostatni? Chyba nie ten z muszli ;> Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: kochane, a co Wy na takie bukiety-storczyki? 26.03.10, 11:05 ten ostatni pokazalam tylko tak o jako ciekawostke, takiego sobie nie wezme ale do bardzo skromnej sukni moglby byc ok Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Biżuteria 28.03.10, 15:45 na szyję będę mieć taką kolię w koncu znalazłam foto Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Biżuteria 28.03.10, 15:51 może nawet ciut gęstszy splot mam u siebie, no i nie wiem, obawiam sie, ze jak dam jeszcze kolczyki(sa spore) to bedzie sie za duzo dzialo przy glowe, wiec moze lepiej te kolie 2 razy przelozyc i dac na reke jako bransoletke a tu tylko kolczyki?co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Biżuteria 28.03.10, 16:01 ta kolia ma 0,5cm i nie będę już na niej mieć żądnej zawieszki, no chyba, że medalik z MB, ale wtedy musi być odpowiednio duży do niej. Muszę to wszystko pomierzyć i zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Zmiany w dodatkach 16.04.10, 12:34 nie będę mieć tych różowych butów na początek.Zmieniłam zdanie, bo zważąjac na to, ze bedzie upalnie, noga mi jeszcze troszke spuchnie- wiec za jakie grzechy mam sie sama karac a nich? Są za wysokie i za twarde jakby to byla skora w srodku to ok, ale tak...szkoda, bo mi sie podobaly i juz sie na nie nastawilam, ale nie bede ryzykowac, bo nie myslalabym o wlasnym slubie, tylko o nogach tak wiec, jesli nie bede w nich, to zmienia sie tez sprawa bukietu- nie koniecznie musi byc z rozem, choc mi sie nadal podobaja jednak to zalezy od butow wlasnie- jesli kupie taneczne, to moze w takim odcieniu troche miodowym? sama nie wiem...a wtedy do nich jakies herbaciane roze? Chyba pasowaloby to wszystko, bo suknia jest smietanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Zmiany w dodatkach 16.04.10, 12:42 no i do tego złota biżuiteria, co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Zmiany w dodatkach 16.04.10, 13:06 aha, oczywiście te buty to juz na sale tylko, do kosciola musze sobie jakies znalezc inne, eleganckie bardziej Odpowiedz Link Zgłoś