gazeta_mi_placi 15.04.10, 12:26 Jakiego koloru babeczki miałyście/będzie mieć na swoim ślubie? Jak na swoim ślubie nie miałam babeczek,więc nie odpowiem,ale jestem ciekawa jak to było u Was... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szampanna Re: Kolor babeczek. 15.04.10, 12:31 A wiesz gazeto, że nie miałam, ale jakbym mogła to nadrobić, to bym sobie strzeliła babeczki, a co! Czarne i białe, ewentualnie z czerwoną wisienką, bo to moje kolory przewodnie były Odpowiedz Link Zgłoś
mja-15 Re: Kolor babeczek. 15.04.10, 12:36 Ja uważam babeczki za rzecz absolutnie zbędną i ich mieć nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: Kolor babeczek. 15.04.10, 12:48 każda z babeczek ubrała się na swój własny, ulubiony kolor jedna była w czerwieni, druga w łososiu, inna w 'miedzi' Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Kolor babeczek. 15.04.10, 12:55 To chociaż powiedz jaki motyw przewodni miałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: Kolor babeczek. 15.04.10, 13:00 Przecież tabakierka się nabija i pisząc o babeczkach ma na myśli kobitki Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: Kolor babeczek. 15.04.10, 13:02 gazeta_mi_placi napisała: > To chociaż powiedz jaki motyw przewodni miałaś? yyy...tego....nooo.... bardzo powinnam się wstydzić, że nie miałam motywu przewodniego? Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Kolor babeczek. 15.04.10, 14:23 bardzo, chyba bana dostaniesz, co nie dorothy? Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: Kolor babeczek. 16.04.10, 07:14 tomelanka napisała: > bardzo, chyba bana dostaniesz, co nie dorothy? > > ło matko jak to przełknę? Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Kolor babeczek. 15.04.10, 12:59 Wiekszosc opalona na zloto-brazowo, bo to w lecie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Motyw przewodni 15.04.10, 13:06 A moze oglosimy konkurs na najlepszy motyw przewodni? Moja propozycja: "Nikt glodny ani trzezwy nie wyjdzie" Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Motyw przewodni 15.04.10, 13:11 Przy naszym stoliku jedna była na czerwono, druga na różowo. Reszta też kolorowa. I na weselu była jeszcze jedna beza - w kolorze śmietankowym Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Motyw przewodni 15.04.10, 13:57 Moja skromna propozycja: "Wesele po którym nawet Zii oko zbieleje..." Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Motyw przewodni 15.04.10, 14:03 Zia nie zna uczucia zazdrości więc chyba się nie da. Nie biorę też udziału w żadnym wyścigu ani rankingu. Jeśli ktoś będzie miał fajniejsze/ładniejsze wesele ode mnie to będę się cieszyć razem z nim i gratulować ciekawych pomysłów i rozwiązań. Co do koloru babeczek to oczywiście wszystkie ubrane muszą być pod kolory przewodnie, są aż trzy do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: Motyw przewodni 15.04.10, 14:11 zia86 napisała: > > Co do koloru babeczek to oczywiście wszystkie ubrane muszą być pod > kolory przewodnie, są aż trzy do wyboru. poważnie mówisz??? masz na myśli gości czy druhny??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya no bo trudno aby zia znała uczucie zazdrości 16.04.10, 11:12 skoro emocjonalne jest na poziomie plus minus pierwszokomunijnym czyli barbie, ksiaze i gry planszowe... chociaż i tam jest zazdrość, kiedy jedna dziewczynka ma nowego konika, a inna nowe wdzinako dla lalki... Odpowiedz Link Zgłoś
odsrodkowa Re: Motyw przewodni 15.04.10, 14:40 Oooo, to o ten motyw przewodni dbają nasi ojcowie i bracia Co tam moje kolorki, żarcie się liczy i zimna wódka! Odpowiedz Link Zgłoś