agatina11 22.04.10, 14:17 Cześć! Co sądzicie o połączeniu białej sukni Tekst linka z zielenią butów,wiązanki Tekst linka lub Tekst linka i makijażu? Too green? Pozdrawiam! a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stworzenje Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 22.04.10, 14:20 super . marina111 miała zieleń jako ich kolor, bukiet miała super,szarfę. U Ciebie dojdą buty i makijaż - też rewelacja. Sama mając niebieski jako nasz kolor też miałam i makijaż takowy . Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 22.04.10, 14:24 Bardzo na tak! Tylko bukiet w stylu 1, ten drugi mi się bardzo nie podoba. I wstążka zielona do sukni, super będzie. Makijaż też może mieć akcenty zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
agatina11 Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 22.04.10, 14:49 Przejrzałam wątek Mariny 111 i widziałam,że rozważała dobranie zielonego krawata N do jej zielonej szarfy. Nie zdecydowała się jednak. A co Wy myslicie o kolorowych krawatach N jeżeli sa jakieś kolorowe akcenty w sukni/butach? Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 22.04.10, 15:01 Moim zdaniem jak najbardziej tak! Do czarnego garnitury i białej koszuli tak naprawdę pasuje każdy kolor krawata myślę, że zielony się będzie super komponował. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 22.04.10, 15:12 agatina11 napisała: > jednak. A co Wy myslicie o kolorowych krawatach N jeżeli sa jakieś > kolorowe akcenty w sukni/butach? nie,nie zdecydowała się,ale kwiatek jej N miał zielony . Ja osobiście jestem jak najbardziej na tak,żeby N też miał kolor, mój miał kwiatek niebieski oraz niebieską kamizelkę. Także szukaj zielonej kamizelki lub krawata . Odpowiedz Link Zgłoś
donacarmen Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 22.04.10, 14:57 ehh takie właśnie połączenie sobie wymyśliłam - a do tego jeszcze młody z zielonym krawatem. Coś pięknego jak dla mnie. niestety nie ma dla mnie zielonych butów(rozmiar), ale i tak będę się chciała zatrzymać w takiej kolorystyce. Jestem na TAK Odpowiedz Link Zgłoś
agatina11 Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 22.04.10, 15:06 i mogłabym za radą Zia dodać do kiecy pod biustem cieniutką zieloną tasiemkę z kokardką Wtedy z zieleni: moje buty,tasiemka,bukiet,krawat,mejkap Poszukam na forum,może już tak ktoś zaszalał Odpowiedz Link Zgłoś
agatina11 Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 22.04.10, 15:08 Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do donacarmen 22.04.10, 15:13 donacarmen napisała: > butów(rozmiar), ale i tak będę się chciała zatrzymać w takiej kolorystyce. > Jestem na TAK to może zamów buty, wysyłasz tkaninę i robią w takim kolorze - białebuty odwiedź stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
donacarmen Re: do donacarmen 22.04.10, 15:42 Kurcze a to sprawdzona strona? Co prawda buty już mam zamówione- kremowe... ale zawsze można zwrócić nie? Oni wybór mają całkiem niezły, w porównaniu do tego co jest- a raczej nie ma- na naszym rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
milou_milou Re: do donacarmen 22.04.10, 16:23 Bardzo fajne polaczenie, bukiet ze stokrotek sliczny ja mialam srebrne buty do perlowej sukienki i fioletowe dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: do donacarmen 22.04.10, 16:38 donacarmen napisała: > Kurcze a to sprawdzona strona? > Oni wybór mają całkiem niezły, w porównaniu do tego co jest- a raczej nie ma- n > a > naszym rynku. sprawdzona przez mnie. Fakt nie zamawiałam tam butów z wysłaniem tkaniny,ale zamówiłam po prostu białe z atlasu do ślubu. Miałam duży problem ze znalezieniem butów dla siebie w sklepie-duży rozmiar i niestety w sklepach były obcasy i czuby. A chciałam niskie i zaokrąglone noski. buty wytrzymałe, bo weselu uprałam w pralce i są zafarbowane obecnie .A zamawiać zrobienie butów z powierzonej tkaniny już na inne okazje chciałam, ale chwilowo nie mam potrzeby.Buty które od nich mam ślubne to Growikar. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do agatina11 22.04.10, 16:41 o z linku poniżej, proszę niebieski krawat czyli u Ciebie zielony: picasaweb.google.ru/dimalozz/VioletaTaras#5266384805448315666 Odpowiedz Link Zgłoś
agatina11 Re: 22.04.10, 16:55 Krawat prezentuje się naprawdę fajnie! Dzięki dziewczyny,jak mi starczy odwagi to się zazieleni Odpowiedz Link Zgłoś
super_konwalia Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 22.04.10, 18:23 Hej, super pomysł z połączeniem zieleni Ja też planuję mieć zielony/seledynowy bukiecik i jakieś akcenty w tym kolorze. To tak pod kolor moich oczu i mój N też bardzo lubi ten kolor Tutaj znalazłam trochę bukietów w tych odcieniach: ZIELONE BUKIETY Z twoich zdecydowanie bardziej podoba mi się pierwszy - śliczne te stokrotki Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 22.04.10, 22:55 Skoro przeglądałas moj wątek to zdjęcia tez sobie obejrzałaś. Napisze tylko dlaczego nie zdecydowałam się na zielony krawat męża. Moze i fajnie by to wyglądało ale uznałam ze kazdy pierwszy lepszy gośc na slubie moze miec zielony krawat (bo kolorowe krawaty sa dość popularne) a czarnego nie miał nikt. Niebieski krawat który pokazała Stworzenieje to troche co innego bo jesli pan młody ma granatowy garnitur to niebieski krawat jest tu bardziej naturalny niz zielony do czarnego garnituru. Tzn ja to tak widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 23.04.10, 09:45 marina111 napisała: > młody ma granatowy garnitur to niebieski krawat jest tu bardziej naturalny niz > zielony do czarnego garnituru. Tzn ja to tak widziałam znaczy do czerni też by uszedł bo zależy jaka zieleń, a do brązu to już w ogóle git . Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 23.04.10, 10:53 hehe w temacie,weź kliknij i na ich stronie głównej zobacz jakie zastawienie jest z zielenią właśnie fotki w kwadracikach, tort itd.: www.bialebuty.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
agatina11 do Mariny 23.04.10, 11:40 I jak wyszły u Ciebie te akcenty zielone? Byłaś zadowolona z efektu? Nie doczytałam czy miałaś też buty w tym kolorze? Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: do Mariny 25.04.10, 16:22 agatina11 napisała: > I jak wyszły u Ciebie te akcenty zielone? Byłaś zadowolona z efektu? > Nie doczytałam czy miałaś też buty w tym kolorze? mi się u niej podobało z tą zielenią, a widziałam to wszystko na żywo. Nie,buty miała białe. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: do Mariny 26.04.10, 23:05 Byłam zadowolona, goście tez chwalili ze tak oryginalnie. Buty miałam białe ale to dlatego ze nie byłam do konca przekonana do zielonych. Znalazłąm białe które pasowały były nie drogie i z idealna wysokoscia obcasa wiec dalej nie szukałam. Na zdjęciach tez fajnie to wygląda. Kolorystyka była podyktowana kolorystyką sali i to ona mnie zainspirowała zeby całe wesela było z zielonym motywem Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: do Mariny 27.04.10, 15:11 marina111 napisała: > Na zdjęciach tez fajnie to wygląda. Kolorystyka była podyktowana kolorystyką > sali i to ona mnie zainspirowała zeby całe wesela było z zielonym motywem ciekawe co siostra wymyśli . Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: do Mariny 27.04.10, 16:00 nie upieraj się tylko przy makijażu oka w odcieniu zielonym. Niebezpieczne rozwiązanie jeśli chodzi o ślub, nie wspominając o tym, że niewiele osób wygląda w nim korzystnie! Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: do Mariny 27.04.10, 17:29 azjab napisała: > rozwiązanie jeśli chodzi o ślub, nie wspominając o tym, że niewiele osób wygląd > a > w nim korzystnie! to dlatego musiałaby zrobić próbę przed, a odcieni zieleni masa, może coś w szmaragd np. kreski tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: do Mariny 27.04.10, 18:50 ...to zależy od kształtu oka... jeśli fajne to może być piękna kreska zielona. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: do Mariny 27.04.10, 23:57 Ja miałam zielen na oczach ale to była taka zgniła i przytułumiona, trudno właściwie opisac jak to wyglądało. Generalnie za bardzo nie było tego widac Stworzenieje moja siostra coś przebąkuje o kolorze szafirowym to chyba cos dla ciebie Odpisałas jej na maila?? Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: do Mariny 28.04.10, 00:00 marina111 napisała: > Stworzenieje moja siostra coś przebąkuje o kolorze szafirowym to chyba cos > dla ciebie Odpisałas jej na maila?? tak,już parę dni temu. Oo to z szafirem niech się zgłosi do mnie po poradę hehe . Odpowiedz Link Zgłoś
slonko_w_gazecie Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 28.04.10, 10:16 Miałam zieloną biżuterię (naszyjnik i kolczyki) i biało-zielony bukiet (białe róże z bluszczem) przewiązany zieloną wstążką. M. miał krawat taki sam jak ta wstążka. Biało-zielone były też dekoracje w restauracji (bukiety kwiatów, serwetki), a tort był biały i przewiązany zielonymi wstążkami. Z zielonych butów zrezygnowałam, białe jednak lepiej mi się komponowały. Nikt z gości nie miał zielonego krawata, to jednak nie jest popularny kolor. Zresztą pamiętam, że zjeździłam pół Warszawy zanim znalazłam naprawdę dobrej jakości jedwabny zielony krawat (gładki, co innego zielony w ciapki - tych jest pełno). Zatem bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agatina11 Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 28.04.10, 14:35 Hej Słonko, a jaki kolor gajerka miał PM? Bardzo chętnie zobaczyłabym ten zielony krawat, nie udałoby Ci się go wkleić? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko_w_gazecie Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 28.04.10, 16:27 Gajerek grafitowa czerń, koszula śmietankowa (tak jak i moja sukienka). Niestety mam tylko parę amatorskich zdjęć na tym kompie, ale kolor widac Wrzuciłam je tu: fotoforum.gazeta.pl/u/slonko_w_gazecie.html Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 28.04.10, 17:24 pięknie wyglądałaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje agatina coś dla: 29.04.10, 10:34 Twojego narzeczonego: www.dessy.com/accessories/dupioni-bow-ties/ Odpowiedz Link Zgłoś
agatina11 Re: agatina coś dla: 11.05.10, 16:36 Hej, super ta stronka, wielkie dzięki!! a Odpowiedz Link Zgłoś
agatina11 Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 11.05.10, 16:37 Hej Słonko, cudnie wyglądaliście!Chyba dzięki Tobie zdecyduję się na welon! a co to za naszyjnik taki ładny? a Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 11.05.10, 12:17 A ktoś ma pomysł, gdzie można kupić zielone buty? Może ktoś gdzieś widział? Odpowiedz Link Zgłoś
czupi81 Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 11.05.10, 22:29 agatina cos dla ciebie: Odpowiedz Link Zgłoś
czupi81 Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 11.05.10, 22:40 i bukiety Odpowiedz Link Zgłoś
agatina11 Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 12.05.10, 14:54 Te buty sa cudne! dziękuję, ciekawe gdzie takie można wyszperać! Ja natomiast dostałam od świadkowej fajna książkę z bukietami i tam jest super zielony bukiet z ziół, a butonierka to np. z rozmarynu. Przesyłam skany, co myslicie?: Odpowiedz Link Zgłoś
agatina11 Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 12.05.10, 14:55 Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
agatina11 Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 12.05.10, 14:56 Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 12.05.10, 15:26 agatina11 napisała: > Tekst > linka fajnie, oczywiście do tego koniecznie sielska,lekka suknia, nadęta beza w połączeniu z propozycją wyjdzie kiczowato . Odpowiedz Link Zgłoś
super_konwalia Re: biała suknia + zielone buty, wiązanka i makij 14.05.10, 22:26 mi się te buciki podobają i kolorek Odpowiedz Link Zgłoś