Dodaj do ulubionych

gdzie nie robić wesela?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 12:30
czy są miejsca a Warszawie i okolicy, których kategorycznie odradzacie na
wesele? nie wiem, może ktoś was oszukał, jedzenie było niedobre, niemiła
obsługa? uratujcie przed błędami przyszłych młodożeńców!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: panna młoda Re: gdzie nie robić wesela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 22:35
      gdzie nie robić?! w żadnym wypadku nie róbcie wesela w Mozarcie w Mrokowie pod
      Warszawą. Wlasciciele to straszni naciągacze. wszystko trzeba mieć na piśmie,
      bo potem się wypierają... omijać to miejsce z daleka...
      • zzzytkaaa mroków 02.03.04, 11:25
        a nie śmierdzaiło tłuszczem??? byłam tam na weselu i z kuchni strasznie
        śmierdziało tłuszczem. wczesniej myslałam o tym miejscu na swoje wesele, bo
        całkiem sympatycznie, ale po tamtej imprezie.... feeee
        poza tym jedzenie wcale nie było takie dobre. wyglądało znacznie lepiej niż
        smakowało!
      • Gość: ???? Re: gdzie nie robić wesela? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.04, 18:42
        ???????????????
    • Gość: kasiara ogrom odpowiedzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 16:33
      no tak... nikt się nie przyzna, ze na jego weselu coś było nie tak, a potem
      inni trafiają w to niby nieskazitelne miejsce. Gdyby było wiadomo co, gdzie i
      jak, to nieuczciwi/niestaranni właściciele musieliby zmienić swoje
      postępowanie, bo konkurencja jest ogromna. a tu.. nikt nic nie pisze i wszystko
      jest w kwiatach. SUPER!!! przynajmniej wiem, że w Mozarcie nie ma co ryzykować.
      LUDZIE, mając taki super środek ułatwiający komunikację, WY nie chcecie ustrzec
      innych przed swoimi błędami, przykre...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka