paj80 01.06.10, 14:37 czy ktos byl na weselu w Oycowiznie? Jak wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penne83 Re: wesele w gościncu Oycowizna 01.06.10, 20:16 Ja co prawda nie byłam na weselu, ale brałam tą salę pod uwagę na swoje własne wesele. Odpadła w przedbiegach ze względu na sposób przyjęcia nas jako potencjalnych Klientów. Stosunek osoby która z nami rozmawiała - olewczy, oferta niezbyt tania, moim zdaniem nieadekwatna do ceny. Restauracja normalnie otwarta podczas wesela. Nie zachwyciła mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
paj80 Re: wesele w gościncu Oycowizna 02.06.10, 08:44 mnie sie podoba wystroj bardzo. jakies opinie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: wesele w gościncu Oycowizna 02.06.10, 10:57 ja bralam pod uwage oycowizne bardzo powaznie jedzenie kapitalne, wystroj boski..marzenie po obiedzie nasunely nam sie reflekcje nastepujace- tam jest non stop jeden wielki mlyn- to ze jest wesele to nie znaczy ze jest zamknieta restauracja- jest wyizolowany jakis czesc- ktoras z sal, a reszta- młyn- no chyba ze masz tak duze wesele ze zajmiesz całą potem poprosilismy o rozmowe z kierownikiem o sali, detalach pan byl bardzo miły, ale menu przykladowego sie nie doczekalismy mimo usilnych prosb ceny powiedział od do i ogolnie co tam bedzie. chcielismy obiad weselny wiec interesowaly nas menu komunijne, chrzciny itd maja 3 czy 4 menu na takie okazje i koniec kropka, zero elastycznosci a ceny powalajace do tego tlumaczylam panu, ze moja rodzina nie zje na obiad przystawki zupy i dwoch dan obiadowych + tort etc i chce jeden obiad NIE bo tak sie nie robi- to tlumacze, ze bywam na zorganizowanych uroczystosciach w rodzinie i tak sie u nas robi- a nie cierpie wywalania jedzenia i jak wszystko pietrzy sie na stolach a nikt juz nie moze zjesc Nie ma dyskusji i ten straszny mlyn w soboty w rezultacie znalezlismy w podobnym stylu Wielka Lipę jedzenie tez przepyszne, ceny o ponad polowe tansze i wiekszy spokoj w restauracji i pelna elastycznosc co do menu itd ocene wystawie 19 czerwca- ale opinie maja bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
paj80 Re: wesele w gościncu Oycowizna 02.06.10, 12:22 tylko, ze Wielka Lipa daleko...od W-wy i wlasciwie doliczajac koszty dojazdu, w moim przypadku autokar, wyszloby pewnie na to samo. my dostalismy jedno menu z mozliwoscia ewentualnych zmian. mlyn jest, ale tam sa drzwi oddzielajace sale, wiec moze nie byc tak zle... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: wesele w gościncu Oycowizna 02.06.10, 21:40 ja sie obawialam kwestii wydajnosci kuchni i kelnerow. no ale opinie maja dobre wiec pewnie dają radę a kołomyja? w konstancinie Odpowiedz Link Zgłoś
paj80 Re: wesele w gościncu Oycowizna 07.06.10, 10:00 w kolomyji chca b.duzo pieniedzy. a siwy dym klimat bardziej goralski. a czy ktos byl na weselu w oycowiznie? Odpowiedz Link Zgłoś
adynka Re: wesele w gościncu Oycowizna 07.06.10, 10:15 Paj80 nie rozumiem po co Ci opinie innych jeśli Ty jesteś przekonana do tej sali. Ktos pisze, że jest niezbyt bo to i tamto, bo młyn, bo otwarta dla innych a Ty że wcale nie jest tak źle... i ze wystrój ładny. Wiec jeśli wystroj ładny to bierz. Odpowiedz Link Zgłoś
dierra Re: wesele w gościncu Oycowizna 07.06.10, 12:12 podobny klimat ma dom weselny Ostoja, który moge polecić w 100 %. Oycowizna u nas odpadła bo było drogo Odpowiedz Link Zgłoś
paj80 Re: wesele w gościncu Oycowizna 07.06.10, 13:50 a gdzie znajduje sie ostoja? a co do decyzji, to wlasnie chodzi o to, ze sie waham, bo cena dosc wysoka itp. boje sie podjac decyzje, zeby z torbami nie pojsc dlatego tak dopytuje...i usprawiedliwaima wybor Odpowiedz Link Zgłoś
dierra Re: wesele w gościncu Oycowizna 08.06.10, 08:15 Ostoja jest z drugiej strony Warszawy - tuż przed Jabłonną - jak wpiszesz w google - dom weselny ostoja - to możesz sobie zobaczyć gdzie, co i jak. Galeria zdjęć nie oddaje jak fajne to miejsce. Jakby co pisz na gazetowego - opowiem o wszelkich wadach o zaletach Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: wesele w gościncu Oycowizna 08.06.10, 15:03 dierra napisała: > Ostoja jest z drugiej strony Warszawy - tuż przed Jabłonną - jak wpiszesz w > google - dom weselny ostoja - to możesz sobie zobaczyć gdzie, co i jak. Galeri > wszelkich wadach o zaletach oj tak,sala super, wystrój piękny, przestronna i najważniejsze: w miejscu do tańca są deski! . Na filmie bardzo ładnie wyszła owa sala. Odpowiedz Link Zgłoś
zozumba proszę o opinię 07.03.14, 13:44 Hej, podbijam temat. Rozwazam organizację wesela w Oycowiznie niedaleko Warszawy. Wychodzę za mąż za rok Proszę o rzetelne opinie na temat tego miejsca. Jak jedzenie, cena, klimat na weselu? Czy obsługa dawała radę? Po prostu jakie macie wrażenia. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mammi82 Re: proszę o opinię 11.03.14, 12:16 Hej, jedzenie jest bardzo dobre! Sami wędzą i pieką swoje wyroby, naprawdę są przepyszne . Jeżeli chodzi o obsługę, to wszystko było okej. Byliśmy tam w zeszłym roku na weselu brata i bawiliśmy się baaaaaaardzo dobrze zozumba napisał(a): > Hej, podbijam temat. Rozwazam organizację wesela w Oycowiznie niedaleko Warszaw > y. Wychodzę za mąż za rok Proszę o rzetelne opinie na temat tego miejsca. Ja > k jedzenie, cena, klimat na weselu? Czy obsługa dawała radę? Po prostu jakie > macie wrażenia. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynal27 Re: proszę o opinię 19.11.14, 12:39 Witam, czy ktoś może wypowiedzieć się o weselu w Domu Weselnym Ostoja? Mam wstępnie zarezerwowany termin na wrzesień 2015, ale w sieci brak jest jakichkolwiek informacji na temat tego miejsca, żadnych opinii. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś