kaja_z 01.06.10, 20:19 Dziewczyny w jakiej formie powinny być winietki przy stole Mlodych: Pani Mloda, Pan Mlody, mama Pani Młodej, tata Pana Mlodego, etc.? Czy po prostu imie nazwizko. Jak bedzie u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolkawalczywkisielu Re: Winietki 01.06.10, 20:26 powinny być w takiej formie jaka podoba się Młodym u nas będzie jakoś luźno, w stylu Mama, Tata, Ciocia Zosia, Wujek Władek, etc - Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Winietki 01.06.10, 20:35 u nas też były luźniejsze formy - przyjaciele i kuzynostwo po imieniu, a starszyzna tytułowana: Wujek Atanazy, Ciocia Hermenegilda, Mama Scholastyka Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Winietki 01.06.10, 22:45 u mojego brata bylo z imienia i nazwiska i tyle nie wiem czy mlodzi mieli winietki tym bardziej ze bratowa sama robila, ale jak sobie wypisywala xxx yyyy zamiast panienskiego xxx xxx to musiala sobie sama zrobic fajna pamiatke- pierwszy raz jako zona z nowym nazwiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Winietki 01.06.10, 22:49 my nie mamy winietek- ufff nie cierpie ich Odpowiedz Link Zgłoś
milen-a7770 Re: Winietki 02.06.10, 08:51 Na weselu, na którym byłam w zeszłą sobotę były winietki pisane z imienia i nazwiska dla każdego. Wiem, że ogólnie jest różny do nich stosunek, ale przy ilości gości 140 obyło się dzięki właśnie winietkom bez zbędnego zmaieszania i przepychania. Odpowiedz Link Zgłoś