Dodaj do ulubionych

sala w okolicach Radomska

18.06.10, 12:15
Witam,

Poszukuje sali w okolicach radomska, czy możecie coś polecić?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • fantazzja Re: sala w okolicach Radomska 18.06.10, 18:31
      A okolice w którą stronę od Radomska Cię interesują? W grudniu zwiedziłam kilka sal między Radomskiem a Bełchatowem i byłam na kilku weselach, więc mogę opisać swoje spostrzeżenia.
      • freelancer83 Re: sala w okolicach Radomska 19.06.10, 06:38
        jak najbliżej Radomska, ale jeśli np. będzie sala fajna i po dobrej cenie jakieś
        30 km od Radomska to też ok. kierunek jest nieważny, także będę wdzieczny jeśli
        coś napiszesz o tym gdzie byłaś i co uważasz...
        • derenka Re: sala w okolicach Radomska 20.06.10, 12:10
          hotel agat w piotrkowie tryb.
        • fantazzja Re: sala w okolicach Radomska 20.06.10, 21:55
          To po kolei:
          1. Jola w Gorzkowicach- sala ładna, nowa, w zasadzie nie wymaga dodatkowego
          dekorowania, ceny przyjazne, ale słyszałam różne opinie o tej sali, więc się na
          nią nie zdecydowałam.
          2. Góra Kamieńsk- fajne widoki i to w sumie tyle fajnych rzeczy. Obsługa słabo
          zorientowana w ofercie, mimo wcześniejszego umówienia. W porównaniu z innymi
          salami w okolicy dość drogo. I trzeba się liczyć z obecnością postronnych osób
          na stoku i w małej restauracji na dole.
          3. Dom weselny w Grabostowie k. Kamieńska- straszna dziura wink, poza tym sala z
          zewnątrz nie wygląda oszałamiająco. Ale właściciele są bardzo sympatyczni i
          elastyczni, w cenie talerzyka jest np. ciasto, tort, ciasto "na wynos" dla
          gości, wiejski stół, dekoracje. Poza tym serwują bardzo smaczne jedzenie i
          słyszałam o tym miejscu same pozytywne opinie.
          4. Stara Szkoła w Bełchatowie- świetne jedzenie i obsługa, ciekawy wystrój, ale
          terminy trzeba rezerwować duuuuużo wcześniej.
          5. Laura w Bełchatowie- sala ładna, ale właściciele bardzo niesympatyczni.
          Gdybyś potrzebował więcej informacji, pisz na priva.
          A może znasz jakieś fajne fryzjerki i makijażystki? Już od paru lat nie mieszkam
          w R-sku i nie mam pojęcia, kto może mnie fajnie uczesać i umalować.
          • tomaszfurman Re: sala w okolicach Radomska 21.06.10, 20:02
            niestety nie jestem z Radomska smile
            moja gorsza połowa też raczej nie będzie nic takiego znać ponieważ też od dawna
            tam nie mieszka...

a wiesz coś o motelu Joko?
          • lenka_o Re: sala w okolicach Radomska 21.06.10, 20:12
            Polecam salon fryzjerski w centrum Radomska - Salon Alicja ul. Krakowska, po
            przeciwnej stronie Straży Pożarnej. Salon znajduje się na piętrze. Jest
            oznakowany, więc łatwo trafić. Przy fryzjerce działa też kosmetyczka i wiem, że
            zazwyczaj, gdy ktoś się czesze na wesele u Alicji to korzysta też z makijażystki.
            • fantazzja Re: sala w okolicach Radomska 22.06.10, 10:28
              lenka_o napisała:

> Polecam salon fryzjerski w centrum Radomska - Salon Alicja ul. Krakowska, po
              > przeciwnej stronie Straży Pożarnej. Salon znajduje się na piętrze. Jest
              > oznakowany, więc łatwo trafić. Przy fryzjerce działa też kosmetyczka i wiem, że
              > zazwyczaj, gdy ktoś się czesze na wesele u Alicji to korzysta też z makijażystk
              > i.
              A czy wiesz coś więcej o tej makijażystce? Jakich używa kosmetyków, jakie ma ceny i czy klientki są zadowolone?
    • weselna26 Re: sala w okolicach Radomska 17.01.14, 11:08
      Zdecydowanie Finezja smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka