freelancer83 18.06.10, 12:15 Witam, Poszukuje sali w okolicach radomska, czy możecie coś polecić? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantazzja Re: sala w okolicach Radomska 18.06.10, 18:31 A okolice w którą stronę od Radomska Cię interesują? W grudniu zwiedziłam kilka sal między Radomskiem a Bełchatowem i byłam na kilku weselach, więc mogę opisać swoje spostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer83 Re: sala w okolicach Radomska 19.06.10, 06:38 jak najbliżej Radomska, ale jeśli np. będzie sala fajna i po dobrej cenie jakieś 30 km od Radomska to też ok. kierunek jest nieważny, także będę wdzieczny jeśli coś napiszesz o tym gdzie byłaś i co uważasz... Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: sala w okolicach Radomska 20.06.10, 12:10 hotel agat w piotrkowie tryb. Odpowiedz Link Zgłoś
fantazzja Re: sala w okolicach Radomska 20.06.10, 21:55 To po kolei: 1. Jola w Gorzkowicach- sala ładna, nowa, w zasadzie nie wymaga dodatkowego dekorowania, ceny przyjazne, ale słyszałam różne opinie o tej sali, więc się na nią nie zdecydowałam. 2. Góra Kamieńsk- fajne widoki i to w sumie tyle fajnych rzeczy. Obsługa słabo zorientowana w ofercie, mimo wcześniejszego umówienia. W porównaniu z innymi salami w okolicy dość drogo. I trzeba się liczyć z obecnością postronnych osób na stoku i w małej restauracji na dole. 3. Dom weselny w Grabostowie k. Kamieńska- straszna dziura , poza tym sala z zewnątrz nie wygląda oszałamiająco. Ale właściciele są bardzo sympatyczni i elastyczni, w cenie talerzyka jest np. ciasto, tort, ciasto "na wynos" dla gości, wiejski stół, dekoracje. Poza tym serwują bardzo smaczne jedzenie i słyszałam o tym miejscu same pozytywne opinie. 4. Stara Szkoła w Bełchatowie- świetne jedzenie i obsługa, ciekawy wystrój, ale terminy trzeba rezerwować duuuuużo wcześniej. 5. Laura w Bełchatowie- sala ładna, ale właściciele bardzo niesympatyczni. Gdybyś potrzebował więcej informacji, pisz na priva. A może znasz jakieś fajne fryzjerki i makijażystki? Już od paru lat nie mieszkam w R-sku i nie mam pojęcia, kto może mnie fajnie uczesać i umalować. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszfurman Re: sala w okolicach Radomska 21.06.10, 20:02 niestety nie jestem z Radomska moja gorsza połowa też raczej nie będzie nic takiego znać ponieważ też od dawna tam nie mieszka... a wiesz coś o motelu Joko? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_o Re: sala w okolicach Radomska 21.06.10, 20:12 Polecam salon fryzjerski w centrum Radomska - Salon Alicja ul. Krakowska, po przeciwnej stronie Straży Pożarnej. Salon znajduje się na piętrze. Jest oznakowany, więc łatwo trafić. Przy fryzjerce działa też kosmetyczka i wiem, że zazwyczaj, gdy ktoś się czesze na wesele u Alicji to korzysta też z makijażystki. Odpowiedz Link Zgłoś
fantazzja Re: sala w okolicach Radomska 22.06.10, 10:28 lenka_o napisała: > Polecam salon fryzjerski w centrum Radomska - Salon Alicja ul. Krakowska, po > przeciwnej stronie Straży Pożarnej. Salon znajduje się na piętrze. Jest > oznakowany, więc łatwo trafić. Przy fryzjerce działa też kosmetyczka i wiem, że > zazwyczaj, gdy ktoś się czesze na wesele u Alicji to korzysta też z makijażystk > i. A czy wiesz coś więcej o tej makijażystce? Jakich używa kosmetyków, jakie ma ceny i czy klientki są zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś