aniczkamk 06.07.10, 10:22 Witajcie, czy kupowałyście lub macie zamiar kupić zabawną figurkę na tort? Gdzie coś takiego można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzikiszka Re: figurki na tort 06.07.10, 12:18 aniczkamk napisała: > Witajcie, > czy kupowałyście lub macie zamiar kupić zabawną figurkę na tort? Gdzie coś > takiego można kupić? A na czym ma polegać jej zabawność? Ja widziałam ostatnio figurki w sklepie z belgijką czekoladą. Nie wiem, jak się nazywa, ale to jest jakaś sieć, mają punkty w różnych centrach handlowych. W necie widziałam też figurki drewniane, takie rustykalne, bardzo ładne. Pasowałyby do tradycyjnego tortu. Odpowiedz Link Zgłoś
chococino Re: figurki na tort 06.07.10, 13:36 Nie, kojarzą mi się z tandetą i kiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
na_szpilkach Re: figurki na tort 06.07.10, 15:36 Ja kupowałam. Wpisz sobie w google Doye - mają właśnie takie zabawne figurki, które można dostosować. Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: figurki na tort 06.07.10, 18:18 na allegro pełno tego - wrzuciłam jakiś link ale mi skasowali hehe Odpowiedz Link Zgłoś
tabebuja87 Re: figurki na tort 07.07.10, 09:24 Figurki powoli wracają do łask, ale w nieco innej, mniej kiczowatej postaci niż kiedyś. Już nie są to gołąbki, serduszka czy sztywno stojąca para. Jak już wspomniała koleżanka wyżej, jest tego pełno na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: figurki na tort 07.07.10, 10:30 Jak wrzucisz w google figurki na tort to wyskoczą ci odnośniki do paru polskich sklepów gdzie można je zamówić. Mnie się podobają figurki takie inne i zabawne, dobrze wykonane, nie te co były kiedyś jednak do naszego tortu nie pasują. Może w drugim dniu. Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperekeb Re: figurki na tort 07.07.10, 12:43 My mieliśmy taką figurkę, jak już ktoś wspomniał z firmy doye... Bardzo fajna i szybka realizacja - miałam robioną figurkę na zamówienie personalizowaną, wysyłałam też miniaturkę naszego motoru i wyszło super a wszystko było robione na ostatnią chwile, figurkę udało się odebrać o 22 wieczorem przeddzień wesela.. polecam Odpowiedz Link Zgłoś