Dodaj do ulubionych

Moja relacja ze ślubu !

14.09.10, 23:44
Drogie Forumki,

chwilka już minęła od mojego ślubu...dostałam zdjęcia...wszystko się udało i wspominam ten dzień jak najpiękniejszą chwilę mojego życia. Na prawdę większośc przeszła tak jak się tego spodziewałam, oczywiscie zawsze są jakies małe niuanse, które możnaby było zmienic, ale tak na prawdę chyba to nie to jest najważniejsze.

Od dwóch miesiecy jestem szczęśliwą żoną mojego wspaniałego męża smile i wszystkim Wam tego życzę smile

Pozdrowienia i dziękuję za wszystkie rady i inspiracje, które od Was dostałam w czasie przygotowań ...dla chętnych linki do zjęc - oczywiście miło będize mi poczytac Wasze komentarze.
Tekst linka
Tekst linka
Obserwuj wątek
    • anoussshka Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 00:15
      Gratulacje!
      Bardzo ladne zdjecia.
      Podoba mi sie najbardziej Twoja fryzura, bukiet i buty!
      Wygladacie na sympatyczna pare smile
      • anoussshka Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 00:17
        i jeszcze kwiat we wlosach twoj i caly stroj Sznownego Malzonka!
    • borsuborsu Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 01:50
      pogratulowac!wink piekne zdjecia,musze przyznac,ze wszystko mi sie podoba,najbardziej chyba ty w kiecywink naprawde masz sie czym chwalic dziewczyno,to musial byc wspanialy slub!
      aha-otwieraj oczy na zdjeciach!wink)
      • milen-a7770 Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 07:31
        Ślicznie smile Jak nie jestem zwolenniczką tego typu sukien to Tobie w niej pięknie, w ogóle jesteś bardzooooo ładna. Bardzo ładna fryzura i w ogóle wszystko fajnie ze sobą pasuje smile
    • super_konwalia Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 08:03
      Świetne zdjęcia, świetna Para Młoda. Super wyglądałaś choć ja też nie jestem zwolenniczką takich sukien, to Ty w niej wyglądałaś zjawiskowo.
      Gratuluję Wam! smile smile
    • adynka Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 09:00
      Slicznie, naprawde wszystko mi sie podoba. Piekna suknia, makijaz, bukiet, Ty oszalamiajaco piekna a maz przystojny. Wszystko na plus smile GRATULUJE!!!
      https://www.przewodnikmp.pl/img-250920100560.png
    • asiu-la83 Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 09:33
      Sliczna z Was parasmile Suknia tez bardzo mi sie podoba i wygladasz w niej super. Fryzurka tez bardzo w moim guscie i podbna chce sobie sama zrobicsmile. Mam pytanie co do kwiata we wlosach: to jest zywy czy sztuczny? Jak sztuczny to zdradz mi gdzie go kupilassmile Gratulacje serdecznesmile
    • joanka-r Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 09:53
      Jaka Ty podobna do Halinki Młynkowej, szok!!!!
      • mama_vinca Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 11:12
        Boska suknia! Bukiet tez piekny i wszystko bardzo na plus!!!!
        Gratulacje!
    • aqua.0 Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 11:30
      Przepiękny bukiet! To piwonie?
      W sukni wyglądasz znakomicie, delikatny makijaż - podobały mi sie zdjęcia smile
      • sajolina Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 11:45
        Gratulacjesmile bardzo pięknie Wam wszystko wyszło.
    • justynaaaa2 Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 12:05
      Pięknie wyglądałaś, z klasą i elegancko smile
      ale mieliście upalną pogodę 10.07 - zwróciłam na nią uwagę bo to była jedna z naszych wybranych dat wink
      no i widzę że u was też pofrunęły lampiony - świetna sprawa smile
      Gratulacje i wszystkiego najlepszego smile
      • zoselin1987 Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 12:23
        Gratulacje!
        suknia nie w moim stylu,ale muszę przyznać,że Ty wyglądałaś w niej pięknie.
        Bukiet cudo!!!! właśnie. To są piwonie?? Jeśli tak to jak z ich trwałością?
        Bardzo ładna fryzurka. Zdradź proszę jakiej masz długości włosy?
        Ogólnie bardzo mi się podoba całość smile
        Pozdrawiam
    • ambrozja08 Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 12:27
      Od dwóch miesiecy jestem szczęśliwą żoną mojego wspaniałego męża smile i wszystkim
      > Wam tego życzę smile dziękujemy ale wszystkim życzysz żeby były żonami Twojego mężasmile hihismile
      Wiem wiem czepiam się;p;p gratulacje! idę oglądać zdjęciasmile
      • ambrozja08 Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 12:31
        cudowne zdjęcia! prześlicznie wygladaliście! idealnie zgrani i dobranismile
    • szosty.bieg Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 12:42
      serdeczne gratulacje! pięknie wyglądaliście, cudowna suknia!!
    • lillyth Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 13:21
      piękne zdjęcia, zrobione z dużym smakiem i wy na nich pięknie wyglądacie ^^ nie podobają mi się tego typu suknie, ale ty wyglądasz w niej zjawiskowo i na tobie mi się ona podoba^^
    • aneta-skarpeta Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 13:59
      co tu duzo mowic, wyglądałas ślicznie, zdjecia super, Ty szczęśliwa. Nic tylko gatulowaćsmile

podoba mi sie sukienka- tzn ja nie przepadam za takim modelem, ale TObie jest w niej super
      • sylvcia_d Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 16:06
        Gratulacje!
        Zdjęcia świetne.
        Wyglądałaś super. Całokształt bardzo mi się podoba, chociaż welon najbardziej przykuł moją uwagę smile
    • marenka.w Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 16:14
      Gratulacje olia82. Wprawdzie Wasza stylizacja jest odrobinę nie w moim guście, ale trzeba przyznać, że jest urocza i pasuje do Was smile Pięknie wyglądaliście smile
    • olia82 Re: Moja relacja ze ślubu ! 15.09.10, 19:39
      kochane,

serdecznie dziękuję za Wasze komentarze - miło było mi przeczytac wszystkie Wasze uwagi smile

Odpowiadając na pytania:

- jezeli chodiz o kwiatki to były to piwonie - na włosach w tym upale trzymały się słabo
      - bukiet też piwonie trzymał się bardzo dobrze, chociaż był bardzo ciężki
      - co do fryzury - naturalnie mam długie włosy i było to hiszpańskie upięcie na bok.

Jeszcze raz wszystkim życzę miłych przygotowań i wspaniałych przeżyc...pozdrawiam
      olga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka