Dodaj do ulubionych

strona ślubna

18.10.10, 11:36
mam do was pytanie. Czy któraś ma lub miała stronkę ślubna? Z jakich serwisów korzystacie?
Widziałam jak do tej pory stronę Zia (ładna ładna po poprawkach), ale ciekawa jestem jeszcze innych doświadczeń.
Czy strony ślubne w serwisach do tego przeznaczonych są płatne?
I to co mnie najbardziej interesuje to opcja listy prezentów on-line, żeby goście mogli kliknąć na 'rezerwuj' i w ten sposób dany prezent i w ten sposób go rezerwować, bez wydzwaniania do świadków, rodziców pm itp.
Ktoś może coś polecić?
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • pszczzola Re: strona ślubna 18.10.10, 14:10
      my mielismy stronke na www.pobieramysie.pl - jest bezplatna.
      Ja nie kozystalam z opcji listy prezentów ale z tego co pamiętam była tam taka możliwość
      • brytf-anna Re: strona ślubna 06.04.11, 20:55
        Nie no ratunku.
        Miałam nie zakładać strony ślubnej, ale pomyślałam, że to jednak praktyczne. No i teraz szukam. Znalazłam śliczny szablon na theknot.com, ale niestety, z polskimi znakami trzeba się namęczyć, nie ma interaktywnej listy prezentów i potwierdzenia przybycia gości (chociaż to niekoniecznie musi być)... Na pobieramysie.pl niby wszystko jest, ale szablony paskudne i nawet nie można ich edytować.
        Dziewczyyyynyyyy, wy na pewno znajdziecie jakieś cudo, prawda?
        • brytf-anna Re: strona ślubna 06.04.11, 21:00
          o ten o ten mi się podoba:

szablon

jesienny taki suspicious
        • mariolkawalczywkisielu Re: strona ślubna 06.04.11, 21:06
          weddingwire.com - szablony od WeddingPaperDivas, flashowe intro, można nawet muzyczkę na stronie ustawić, czad!wink

-
          • brytf-anna Re: strona ślubna 06.04.11, 21:22
            > weddingwire.com - szablony od WeddingPaperDivas, flashowe intro, można nawet mu
            > zyczkę na stronie ustawić, czad!wink

Zniosłam jajko. Jest nawet szablon z moimi ptaszkami zaproszeniowymi! Tzn, nie do końca, ale są ptaszki na gałązce smile Mariolka jesteś boska smile
            • zia86 Re: strona ślubna 06.04.11, 22:02
              Weddingwire jest na razie najlepsze. smile My jeszcze wcześniej mieliśmy na projectwedding, też bardzo fajny serwis i ładne szablony. smile
          • maddalena81 Re: strona ślubna 06.04.11, 22:28
            mi o weddingwire.com nikt nie powiedzial jak szukalam sad uzylismy wedingproject, wyszlo ladnie. Wprawdzie ni dalo sie on line prezentow rezerwowac, ale inaczej to rozwiazalismy.
            • kati_p Re: strona ślubna 06.04.11, 22:29
              Pierwsze słyszę teraz o weddingwire smile
              • maddalena81 Re: strona ślubna 06.04.11, 22:40
                Zrobilas sie juz czerwona Pani Moiderator! dawaj te stronke na priva ja Ci pokaze moja (wymiana jak w przedszkolu co big_grin )
                • brytf-anna Re: strona ślubna 06.04.11, 23:22
                  Dziewczyny to mi tez prześlijcie stronki, ja pewnie jutro ogarnę swoją to też Wam pokażę wink
                • kati_p Re: strona ślubna 06.04.11, 23:28
                  maddalena81 napisała:

> Zrobilas sie juz czerwona Pani Moiderator!

To przez przypadek- ciągle zapominam kliknąć, żeby pisało pod moim czarnym nickiem wink No nic- przyuczam się.

>dawaj te stronke na priva ja Ci pokaze moja (wymiana jak w przedszkolu co big_grin )

Najważniejsze, że to pokazywanie bez ściągania majtek wink
    • kati_p Re: strona ślubna 06.04.11, 22:22
      Ja mam stronę, zrobiłam sama na wordpressie. Mogę przesłać na priv adres jak ktoś chce.
      Listy prezentów nie planujemy, więc nie mam takiej aplikacji czy też podstrony.
      • ewul100 Re: strona ślubna 07.04.11, 08:00
        My mamy na pobieramysie.pl Szablony faktycznie nie są powalające, ale nam zależało głównie na charakterze informacyjnym. Jest tam zakładka z listą prezentów, zabezpieczona hasłem i opcją "Rezerwuj!"
        • krulovaarletka Re: strona ślubna 10.04.11, 12:18
          Dokładnie jak wyżej smile
          Ale za to na pobieramysie.pl jest dużo fajnych funkcji, usadzanie gości, 'przypominacz' itd, itd
          arletkarafal.pobieramysie.pl

https://slub-wesele.com/liczniki/4581,plik12.png
    • mellona Re: strona ślubna 10.04.11, 14:20
      wedsite.com.
      na razie najladniejsza z wszystkich jakie ogladalam.
    • papermache Re: strona ślubna 15.04.11, 22:09
      Ja strony nie mialam, skorzystalam tylko z takich zapowiedzi www.planowaniewesela.pl/zapowiedzi-przedslubne

i jak dostałam adres www, to wysłałam informację o ślubie do kilkorga znajomych
    • koralik_niebieski Re: strona ślubna 07.12.11, 16:13
      Ja miałam stronę ślubna z obecnym już mężem na zankyou. Mąż jest włochem, więc prowadziliśmy ją w języku włoskim i angielskim, ale teraz jest juz polska wersja jezykowa. Mogę z czystym sumieniem polecić. Strona jest estetyczna, darmowa i co dla mnie najważniejsze- bez reklam.
      www.zankyou.com/pl

Mają też listę prezentów ślubnych, ale osobiście nie korzystaliśmy z tego, więc się nie wypowiem. Pozdrawiam
      • martina.15 Re: strona ślubna 07.12.11, 20:11
        my mamy na theknot, ale ciekawa jestem Waszych opinii, bo jeszcze sporo czasu na zmiany mamy smile
        • sposobuzycia Re: strona ślubna 08.12.11, 08:43
          My mamy na pobieramysie.pl ale nie korzystają z niej goście jak zauważyliśmy.
          • alicjucha Re: strona ślubna 08.12.11, 13:35
            My 3 dni temu zalożyliśmy stronę na Zankyou i jestesmy bardzo zadowoleni, mają fajne umilacze i faktycznie jak ktoś powiedział, nie ma reklam, co denerwowalo nas na innych stronach (tak, załozyliśmy już 3, ale z 2 w tym także na PoznajmySie, alenie korzystamy, bo nam się nie podobaly).

Pokazałabym Wam chętnie, ale zablokowaliśmy ją, udostepniając tylko dla gości.
    • bukfa Re: strona ślubna 08.12.11, 16:56
      Nasza (darmowa) stronka (anglojezyczna, bo mieszkamy w USA i maz jest Amerykaninem, jako tez wiekszosc gosci) z The Knot:
      magdaandjared.ourwedding.com/
      • cz.malgosia Re: strona ślubna 02.01.12, 00:12
        To nasza swiezutenka strona slubna. Na razie uboga wersja - bedzie sukcesywnie uzupelniana (do poprawy rowniez polskie znaki - na razie technicznie niemozliwe). Wybralam portal eslub.pl i ich wersje darmowa strony "przedslubnej" bo wydala mi sie najbardziej przejrzysta i zawiera to, co jest dla nas najbardziej istotne. Nie mam czasu na pisanie bloga, jak to bywa na innych stronach - nie mam zamiaru informowac wszem i wobec, ze kupilismy obraczki, suknie itp., bo to po prostu zabiera zbyt duzo czasu. Tutaj mamy zebrane najwazniejsze informacje: co, kiedy i gdzie oraz lista przezentow (a raczej alternatywy dla kwiatow).

strony.eslub.com/malgosiamichal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka