fpzg 19.10.08, 17:59 Pytanie jak najbardziej życiowe: Gdzie w Zielonej Górze kupić odkurzacz i jaki polecacie? Głownie liczą się gabaryty (im mniejszy tym lepszy). P.S. Jestem facetem i nie znam się :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Odkurzacz :) IP: *.ztpnet.pl 19.10.08, 19:51 My mamy zelmera kupilismy w centrum na dole w takim malym sklepiku.Nie kupuj bezworkowego to porazka, zawsze smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Odkurzacz :) IP: *.backiel.com.pl 19.10.08, 19:57 fpzg napisał: > Gdzie w Zielonej Górze kupić odkurzacz niech zgadnę ---> prawidłowa odpowiedź powinna brzmieć w focus park zielona góra (fpzg)?? Odpowiedz Link Zgłoś
fpzg Re: Odkurzacz :) 19.10.08, 22:59 fpzg - fajnie pachnie zielona góra Dziękuje aga za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Odkurzacz :) IP: *.ztpnet.pl 20.10.08, 20:05 www.roomba.pl ten odkurzacz to czad.....mam go 8 msc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melasa Re: Odkurzacz :) IP: 195.24.77.* 23.10.08, 11:37 a co myślicie o bezworkowych odkurzaczach? takich co już kosztują porządnie ale wydają się być inwestycją. Bez kosztów długie okresy gwarancji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiedlowicz Re: Odkurzacz :) IP: 85.17.145.* 19.10.08, 21:31 > Pytanie jak najbardziej życiowe: > Gdzie w Zielonej Górze kupić odkurzacz [...]? nigdzie w ZG za to wszędzie wwww internecie :) > [...] i jaki polecaci? Głownie liczą się > gabaryty (im mniejszy tym lepszy). skoro jak widać internet działa to miłej lektury :) tinyurl.com/63bhfy > P.S. Jestem facetem i nie znam się :) to znaczy, że co? że kobiety się znają ? pozdr O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zelmer Re: Odkurzacz :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.08, 14:10 ja kupiłam odkurzacz zelmera workowy z filtrem hepa, polecili mi go w mix elektronics w carrefourze i jestem z niego bardzo zadowolona, z obsługi tez wszystko cierpliwie tłumaczyli i ni enaciskali z wyborem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Odkurzacz :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 14:34 a ja polecam jakąś mądrą, śliczną dziewuszkę do siebie przygarnąć, poradzi sobie i z zakupem i z odkurzaniem:) a tak serio ja mam zelmera najprostszego na świecie, świetnie się sprawdza,a kupiłam go w nieistniejącym sklepie niestety na ul. sulechowskiej, więc za wiele nie pomogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
katka.p Re: Odkurzacz :) 20.10.08, 19:43 electrolux ultrasilencer, cichy, mocny - kupiony przez neta, dużo kasy w kieszeni zostało. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Odkurzacz :) IP: *.bag.pppool.de 23.10.08, 21:04 AirMAX AEG/Elektrolux 2200 W ze szczotka do zbierania siersci lub 2400 W bez niej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliks E. Re: Odkurzacz :) IP: *.ztpnet.pl 23.10.08, 21:55 A opłaca się piorący kupić? Przymierzam się do takiego, ale nie jestem przekonany. Odpowiedz Link Zgłoś
fpzg Re: Odkurzacz :) 23.10.08, 22:29 Electrolux UltraSilencer - który model polecasz dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek Re: Odkurzacz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 13:57 Poelcam bezworkowy, np Dysona. Nie wiem jak niby może śmierdzieć, skoro ma filtr HEPa i oczyszcza powietrze:) niskie koszty eksploatacji, duża siła, wymienne końcówki - warto zainwestowac, choć to ok. 1000 pln. W Zielonej nie wiem czy znajdziesz, ale w necie na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
histora Re: Odkurzacz :) 24.10.08, 21:21 LECHIA - JAROTA, sobota godzina 14.30, ul. Sulechowska. NIE BĄDŹCIE TACY - PRZYJDŹCIE NA TEN MECZ - BŁAGAM!!! miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35162,5844990,Wezwanie_dla_kibicow_na_ostatni_mecz_jesieni_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Odkurzacz :) IP: *.c46-01-01.dyn.perspektivbredband.net 06.11.08, 08:28 czy ten dyson na prawdę jest taki cudny jak go malują? zastanawiam się nad kupnem nowego odkurzacza i z tego co się do tej pory zdążyłam zorientować to nie znalazłam żadnej negatywnej opinii na jego temat. Ale wolę się upewnić bo wiadomo taki tysiąc piechotą nie chodzi. więc proszę o opinie na temat dysonów i z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Odkurzacz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 14:12 W sumie jest cudny, o ile odkurzacz może być cudny :) Bardzo mocny, ma filtr powietrza, dzieki czemu zostawia świeże powietrze. Nie ma worków, więc odliczyc trzeba ich koszt. Gwarancja 5 lat. Trochę głośny jedynie. Ale za to jak kosmicznie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
walkirina Re: Odkurzacz :) 07.11.08, 17:47 TOP MARKET.pl wszystkie rzeczy tańsze minimum 20% od tych w sklepach w Zielonej Górze. Dostawa w 48 godz. Możliwość rat, z gwarancją nie ma problemu. Kupiłam u nich prawie cały sprzęt i jest OK! Odkurzacz też :Zelmer Jupiter. Bardzo jestem zadowolona ,cichy, duża moc ssania, możliwość zastosowania elektro i turbo szczotki ( uzywam do wykładzin bardzo się sprawdza ściąga włosy sierść itd.) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Re: Odkurzacz :) IP: *.eranet.pl 17.11.08, 17:06 Dyson to klasa sama w sobie, uwielbiam ich produkty i polecam wszystkim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annania Re: Odkurzacz :) IP: 211.157.109.* 10.12.08, 02:59 miałam ostatnio okazję przekonać się o sile działania jednego z modeli dysona. muszę przyznać że byłam pod wrażeniem, są kosmiczne jeżeli chodzi o wygląd, zręcznie się nimi porusza, wejdą w prawie każdą dziurę, mają spory zestaw szczotek. Aż sama zaczęłam się zastanawiać czy nie zrobić sobie takiego prezentu pod choinkę Odpowiedz Link Zgłoś