kochammacka
25.11.10, 15:04
Witajcie,
są tu różne wątki o przygotowaniach, więc postanowiłam założyć i mój. Nasz ślub odbędzie się w czerwcu 2011. Miałam już multum koncepcji i wątpliwości, ale pomału z chaosu wyłoniła mi się koncepcja.
Ślub (cywilny) odbędzie się w tym samym miejscu co wesele. Ślub w plenerze pod lipami, przy lekkiej muzyce klasycznej. Potem wesele w budynkach starego folwarku, miejsce piękne, z duszą i atmosferą. Wybrałam suknię, będzie w kolorze cappuccino hiszpańskiej firmy Villais z hiszpańskim welonem również w kolorze cappucino. To ciepły kolor, zdecydowanie nie do pomylenia z białym. Mój N będzie miał garnitur w kolorze czekolady z kamizelką szytą pod kolor sukni. Zamiast winietek chcemy mieć małe buteleczki z likierem czekoladowym, z tyłu będzie nasza etykietka z przodu imię i nazwisko gościa. Zaproszenia to czekolady a ich opakowanie będzie stanowiło nośnik i treść zaproszenia. Bukiet to raczej jedna prosta róża z koralikami identycznymi jak na sukni i ozdobami np. małymi serduszkami w kolorze czekolady. Podobne do bukietu będą stroiki na stoły i na okna, czyli róże z koralikami i małymi serduszkami. Myślimy też o jakimś gustownym "save the date". Nie mam jeszcze zdjęć, to znaczy suknię mam ale z innego forum zdjęcie dziewczyny więc raczej nie do wklejenia....