aggusia69 17.01.11, 12:25 Zakładam nowy wątek gdyż boję się, że moja prośba o pomoc zginęłaby wśród "bardziej rozbudowanych" wątków innych forumek Proszę o pomoc w sprawie dodatków do mojej sukni. Przypominam, suknia wygląda tak: A aplikacja z bliska wygląda tak: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aggusia69 biżuteria? 17.01.11, 12:32 Znalazłam w necie parę kompletów, które chyab by pasowały. Co myślicie? 1 - (trzy różne bransoletki do wyboru) 2 3 Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: pomocy z dodatkami 17.01.11, 12:35 Ja bym poszła raczej w stare srebro niż w perły. Jak znajdę to wrzucę co mam na myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
aggusia69 bukiet 17.01.11, 12:37 Jeśli chodzi o bukiet to wiem że ma być z czerwonych róż. Który Wam się najbardziej podoba? 1 2 3 -w formie bukietu Odpowiedz Link Zgłoś
aggusia69 fryzura i makijaż 17.01.11, 12:41 tu nie mam zielonego pojęcia Mam długie blond włosy i wolałabym je spiąć. Mam jedno swoje zdjęcie z imprezy na której byłam ciekawie uczesana i pomalowana - zastanawiam się nad takim właśnie zestawieniem na ślub. Jednak jest to moje prywatne zdjęcia i nie chciałabym go wrzucać na forum. Gdyby któraś z Was zechciała na nie zerknąć i ocenić to bardzo chętnie wyślę je na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
maddalena81 Re: fryzura i makijaż 17.01.11, 14:21 Ja chetnie zobacze, mozesz na gazetowy e-mail mi wyslac. Jesli chodzi o bizuterie to srednio mi sie te perly podobaja, ktos zasugerowal strare srebro... moze lepiej z ta ozdoba na pasku komponowaloby sie cos bardziej klasycznego niz nowoczenego... Jesli chodzi o bukiet, to najbardzie podoba mi sie ten pierwszy, kulki przekonuja mnie tak srednio. Ja tez zastanawiam sie nad bukietem z roz, tylko, ze z bialych i chce odgapic bukiet do dorothy kilk Odpowiedz Link Zgłoś
aggusia69 Re: fryzura i makijaż 17.01.11, 14:43 Nad bukietem dorothy tez się zastanawiałam. Nie wiem czy stare srebro dobrze by się komponowało z tą suknią. (maddalena81, wysłałam Ci swoje zdjęcia) Odpowiedz Link Zgłoś
maddalena81 Re: fryzura i makijaż 17.01.11, 14:50 Tak, dostałam, odpisała Ci już nawet. Co do srebra to racja, sunai jest przeciez ecruu. Troche masz utrudnione wybieranie bizuterii, bo sie musi zgrac z ta zodoba na sukni..... moze mi sie jeszcze cos rzuci w oczy to podrzuce.... Odpowiedz Link Zgłoś
mohito86 Re: fryzura i makijaż 17.01.11, 20:33 Ja bym do tej sukni widziała jakiś prosty kok - a może kok z boku głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
aggusia69 Re: fryzura i makijaż 18.01.11, 10:54 Nie chciałabym mieć fryzury tzw. "ulizanej". Odpowiedz Link Zgłoś
maddalena81 Re: fryzura i makijaż 18.01.11, 11:42 Mnie osobiscie podobaja sie bardziej ulizane koki, ale jak nie chcesz ulizanej, to taka, ktora widzialam na zdjeicu jest bardzo ladna i Ci pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aggusia69 buty - wątpliwości ;( - POMOCY 21.01.11, 13:07 Dziewczyny pomóżcie. Kupiłam jakiś czas temu takie buty: Jednak zaczynam znowu zastanawiać się nad wersją z czerwonymi, np takimi: Które byście wybrały? Odpowiedz Link Zgłoś
marenka.w Re: buty - wątpliwości ;( - POMOCY 21.01.11, 19:03 Do tej sukienki, ja wybrałabym te białe Odpowiedz Link Zgłoś
super_konwalia Re: buty - wątpliwości ;( - POMOCY 21.01.11, 19:22 Zakładam, że skoro kupiłaś te jasne buty to Ci się podobały, więc może nie skupiaj się zbytnio na butach, bo już je masz Rozumiem Cię, że masz wątpliwości, bo ja też kupiłam dużo wcześniej buty (jeszcze przed wyborem sukni), ale walczę ze sobą i staram się nie oglądać innych, bo zawsze może coś mi jeszcze wpaść w oko i będę mieć dylemat Jasne buty do tej sukni (ślicznej zresztą ) jak najbardziej na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: buty - wątpliwości ;( - POMOCY 21.01.11, 20:02 Mnie też te buciki się podobają. I uważam, że będą pasować do tej sukni. Moda na kolorowe buty minęła, więc jeśli po prostu nie spodobają ci się na zabój żadne kolorowe to moim zdaniem nie ma sensu kombinować, zwłaszcza, że twoje są słodkie i śliczne. A w ogóle to bardzo ładnie wyglądasz w tej sukni! Odpowiedz Link Zgłoś