beberebe 15.02.11, 13:21 będziecie miały czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zia86 Re: a co z kamerą? 15.02.11, 13:24 Ja uważam, że film jest tak samo ważny jak zdjęcia, to w końcu na nim usłyszymy przysięgę, poczujemy te wszystkie emocje itd. My wolimy nie za długi(około godziny) ale za to dynamiczny film. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.z.pasja Re: a co z kamerą? 15.02.11, 13:25 zdecydowanie nie. zdjęcia, zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: a co z kamerą? 16.02.11, 01:42 www.joemonster.org/art/16320/Wesole_wesela Nie mogłam tego nie wrzucić pod tym postem . Odpowiedz Link Zgłoś
super_konwalia Re: a co z kamerą? 15.02.11, 13:35 raczej nie będziemy mieli - ewentualnie znajomy uchwyci tylko kilka najważniejszych momentów miałam takie same rozterki: forum.gazeta.pl/forum/w,619,113197150,113197150,Czy_bedziecie_mieli_kamerzyste_.html Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: a co z kamerą? 15.02.11, 14:01 Bo są filmy i filmy. Niestety większości PM film ślubny wciąż kojarzy się z 4godziny filmu o jedzeniu kotleta. Tutaj jest fajny artykuł o "nowych" filmach ślubnych - Klik Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.z.pasja Re: a co z kamerą? 15.02.11, 14:09 Tu nie chodzi o kwestię wykonania filmu. Nie wszyscy lubią się oglądać na filmikach i tyle. Poza tym z kilku płyt jakie posiadam z wesel, oglądałam tylko jedną (pomijając ten raz zaraz po) i to tylko po to, żeby zobaczyć kiedy klękać w kościele Odpowiedz Link Zgłoś
super_konwalia Re: a co z kamerą? 15.02.11, 14:09 wiem, że są różne filmy, ale nie stać nas na taki z górnej półki, który by się nam podobał, więc wolę nie mieć niż wydać 2-3tys zł za jak to napisałaś "4godziny filmu o jedzeniu kotleta." Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: a co z kamerą? 15.02.11, 17:19 super_konwalia napisała: > wiem, że są różne filmy, ale nie stać nas na taki z górnej półki, który by się > nam podobał, więc wolę nie mieć niż wydać 2-3tys zł za jak to napisałaś "4go > dziny filmu o jedzeniu kotleta." eee o kotlecie w 4h to za 1000zeta się już robi taki film hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: a co z kamerą? 15.02.11, 20:48 Co Ty za taki film to jest koszt max 1500 w duzym miescie. Teraz to sie robi klip za 4 tys i 20-30 min filmu za 8 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
karenek Re: a co z kamerą? 15.02.11, 13:52 Tak. Generalnie jestem przeciwna ale w wypadku mojej zmienności zdań, bałabym się, że po wszystkim będę żałować Odpowiedz Link Zgłoś
szosty.bieg Re: a co z kamerą? 15.02.11, 17:32 nie będziemy mieć. Oboje uważamy, że wystarczą nam zdjęcia. Nie mamy ochoty wydawać kilku tys. na godzinny film, bo przede wszystkim nie jest on tego warty. Nawet, jak to wyżej napisano, te wszystkie nowoczesne filmy czy teledyski ślubne to współczesny kicz, który będzie wyśmiewany za kilka lat. Poza tym niezmiennie śmieszy mnie widok duetu kamerzysty i fotografa skaczących dookoła pary młodej w kościele i cały czas później Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: a co z kamerą? 15.02.11, 20:49 Jestem zdania, ze dobra produkcja nigdy nie bedzie kiczem nawet za 20 lat. Cos tandetnego bedzie takie zawsze, cos na dobrym poziomie tez bedzie takie zawsze, tylko zmieni sie mozliwosc sprzetowa wykonywania pewnych rzeczy. Predzej bedzie to "o rany film w 2D" anizeli " o rany jaka zenada". Odpowiedz Link Zgłoś
krulovaarletka Re: a co z kamerą? 15.02.11, 20:54 erillzw napisała: > Jestem zdania, ze dobra produkcja nigdy nie bedzie kiczem nawet za 20 lat. > Cos tandetnego bedzie takie zawsze, cos na dobrym poziomie tez bedzie takie zaw > sze, tylko zmieni sie mozliwosc sprzetowa wykonywania pewnych rzeczy. Predzej b > edzie to "o rany film w 2D" anizeli " o rany jaka zenada". I zgadzam się z Tobą w 100%, odpowiadając na pytanie. Tak my będziemy mięli , i nie Pana który kręci filmy 4 godzinne Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: a co z kamerą? 15.02.11, 23:10 krulovaarletka napisała: > erillzw napisała: > > > Jestem zdania, ze dobra produkcja nigdy nie bedzie kiczem nawet za 20 lat > . > > Cos tandetnego bedzie takie zawsze, cos na dobrym poziomie tez bedzie tak > ie zaw > > sze, tylko zmieni sie mozliwosc sprzetowa wykonywania pewnych rzeczy. Pre > dzej b no jak teraz: łaaaa HD,a kiedyś VHS . Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: a co z kamerą? 15.02.11, 23:07 szosty.bieg napisała: > nie będziemy mieć. Oboje uważamy, że wystarczą nam zdjęcia. Nie mamy ochoty wyd > awać kilku tys. na godzinny film, bo przede wszystkim nie jest on tego warty. N > j w kościele i cały czas później nie to,że film uważam za coś naj, ale uwierz mi fotografii kiczowatych np. z lat 90 to się też już naoglądałam brrr.także nie tylko kicz jest domeną filmów . Odpowiedz Link Zgłoś
evana Re: a co z kamerą? 15.02.11, 21:20 Nie. Oboje uwazamy ze zdjecia nam wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś