Dodaj do ulubionych

cesarka na życzenie

04.09.03, 14:16
Dziewczyny,
czy ktoras z Was wie moze gdzie w Poznaniu mozna zrobic cesarskie ciecie na
zyczenie i ile to kosztuje....
Karolka
Obserwuj wątek
    • mamusiaolusia1 Re: cesarka na życzenie 07.09.03, 22:18
      Sprawdz w Korwicie. Sama miałam cesarkę ze wzgl okulistycznych...to nie jest
      wizyta u kosmetyczki tylko po prostu operacja i to w dodatku bardzo brutalna!
      To że jest w znieczuleniu to nie znaczy, że nic nie czujesz! Czujesz wszystko!
      A dzieciątko muszą z Ciebie po prostu wydusić, nie zachodzi parcie, grawitacja
      itd...Na sali pooperacyjnej na której leżałam z 3 innymi kobitkami wszystkie
      poza mną miały urazy nerwów barkowych- wynik szarpania... sad
      Nie zniechecam, rozumiem dlaczego chcesz cesarkę..., tylko się dobrze zastanów
      • kiruna1 Re: cesarka na życzenie 08.09.03, 16:54
        Cześć
        Nie wnikam dlaczego chcesz to zrobić, ale wiem że specjalistą od tego (i od
        wielu innych spraw) jest dr Puacz. Jest drogi, jest podobno bardzo dobrym
        specjalistą, a na porody przychodzi tylko na wyznaczony termin (wywoływanie
        porodu, lub cesarka). Porody przyjmuje na Polnej, a gabinet ma gdzieś niedaleko.
        Powodzenia
      • aniak9 Re: cesarka na życzenie 10.09.03, 09:40
        a z jakich dokladnie wzgledow okulistycznych zalecana jest cesarka? pytam bo
        mam krotkowzrocznosc -4,75 i tak sie zastanawiam...
    • mamusiaolusia1 Re: cesarka na życzenie 11.09.03, 22:20
      Ja mam -14 na oba oczy i wysokie prawdopodobieństwo odklejenia siatkówki przy
      nadmiernym wysiłku...
    • yetka1 Re: cesarka na życzenie 06.10.03, 23:14
      dr Puacz przyjmuje na Szamarzewskiego. Numeru nie pamietam, ale to jest przy
      skrzyzowaniu z Polna w pobliżu sklepu Pati iMaks. Yetka
      • amania Re: cesarka na życzenie 07.10.03, 09:16
        A ja tym razem muszę mieć cesarkę. I tak się boję. Wszystko oddałabym za
        naturalny poród (mimo, że pierwszą córkę rodziłam ponad 12 godzin i lekko nie
        było). Cesarka to jednak operacja. Zastanów się jeszcze.
        • ania30poz Re: cesarka na życzenie 12.10.03, 00:11
          Witajcie!
          Jesli chodzi o dr Puacza to prowadzi moja ciąże ( 19 tydzień) jest
          rewelacyjnym ginekologiem..nawet przystojnywink) a tak na serio, jeśli nie
          ma przeciwwskazań sam proponuje poród naturalny, ale fakt jak
          słyszałam..jest bardzo dobrym specjalistą równiez w cesarce. Jego gabinet
          znajduje sie na Szamarzewskiego 44d/2 , przyjmuje w pon, wt, czw 15:00-
          20:00..i dłużej wcześniej rejestracja telefoniczna 843-73-33.

Pozdrawiam

Ania i maleństwo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka