karolka_1 04.09.03, 14:16 Dziewczyny, czy ktoras z Was wie moze gdzie w Poznaniu mozna zrobic cesarskie ciecie na zyczenie i ile to kosztuje.... Karolka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamusiaolusia1 Re: cesarka na życzenie 07.09.03, 22:18 Sprawdz w Korwicie. Sama miałam cesarkę ze wzgl okulistycznych...to nie jest wizyta u kosmetyczki tylko po prostu operacja i to w dodatku bardzo brutalna! To że jest w znieczuleniu to nie znaczy, że nic nie czujesz! Czujesz wszystko! A dzieciątko muszą z Ciebie po prostu wydusić, nie zachodzi parcie, grawitacja itd...Na sali pooperacyjnej na której leżałam z 3 innymi kobitkami wszystkie poza mną miały urazy nerwów barkowych- wynik szarpania... Nie zniechecam, rozumiem dlaczego chcesz cesarkę..., tylko się dobrze zastanów Odpowiedz Link Zgłoś
kiruna1 Re: cesarka na życzenie 08.09.03, 16:54 Cześć Nie wnikam dlaczego chcesz to zrobić, ale wiem że specjalistą od tego (i od wielu innych spraw) jest dr Puacz. Jest drogi, jest podobno bardzo dobrym specjalistą, a na porody przychodzi tylko na wyznaczony termin (wywoływanie porodu, lub cesarka). Porody przyjmuje na Polnej, a gabinet ma gdzieś niedaleko. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aniak9 Re: cesarka na życzenie 10.09.03, 09:40 a z jakich dokladnie wzgledow okulistycznych zalecana jest cesarka? pytam bo mam krotkowzrocznosc -4,75 i tak sie zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiaolusia1 Re: cesarka na życzenie 11.09.03, 22:20 Ja mam -14 na oba oczy i wysokie prawdopodobieństwo odklejenia siatkówki przy nadmiernym wysiłku... Odpowiedz Link Zgłoś
yetka1 Re: cesarka na życzenie 06.10.03, 23:14 dr Puacz przyjmuje na Szamarzewskiego. Numeru nie pamietam, ale to jest przy skrzyzowaniu z Polna w pobliżu sklepu Pati iMaks. Yetka Odpowiedz Link Zgłoś
amania Re: cesarka na życzenie 07.10.03, 09:16 A ja tym razem muszę mieć cesarkę. I tak się boję. Wszystko oddałabym za naturalny poród (mimo, że pierwszą córkę rodziłam ponad 12 godzin i lekko nie było). Cesarka to jednak operacja. Zastanów się jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
ania30poz Re: cesarka na życzenie 12.10.03, 00:11 Witajcie! Jesli chodzi o dr Puacza to prowadzi moja ciąże ( 19 tydzień) jest rewelacyjnym ginekologiem..nawet przystojny) a tak na serio, jeśli nie ma przeciwwskazań sam proponuje poród naturalny, ale fakt jak słyszałam..jest bardzo dobrym specjalistą równiez w cesarce. Jego gabinet znajduje sie na Szamarzewskiego 44d/2 , przyjmuje w pon, wt, czw 15:00- 20:00..i dłużej wcześniej rejestracja telefoniczna 843-73-33. Pozdrawiam Ania i maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś