wojtow 14.05.04, 14:30 Jakie miałyście lub będziecie miały buciki ? Jak sądzicie, czy mogą być w lipcu z odkrytą piętą, czy lepiej z zakrytymi palcami i piętą ? ----------------------------------- stronakobiet.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: buty na ślub IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.05.04, 14:38 Ja mialam z zakrytymi palcami i pieta, palce zakryte obowiazkowo- ze wzgledu na przesad)), a piety byly zakryte ze wzgledu na tren- balam sie, ze buciki z samym paseczkiem beda "klapaly" i bede sobie przydeptywac tren. Ale poza tym na lipiec sa jak najbardziej w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: buty na ślub IP: *.myslenice.net.pl / 80.48.244.* 14.05.04, 14:42 moja kolezanka miala slub w lipcu i buty z zakrytymi palcami i odkryta pieta i odradzala, suknie miala bez trenu i brzeg wchodzil jej miedzy piete i buty, wg. mnie najladniej wygladaja zakryte palce i pieta i zapiecie na paseczki a co to za przesad z tymi palcami, bo nie slyszalam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: buty na ślub IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.05.04, 14:50 Jesli chodzi o przesad to podobno buciki z odkrytymi palcami przyniosa "dziurawe zycie" , moga nie trzymac sie nas pieniazki)) Na wszelki wypadek wolalam nie ryzykowac)) Ale tych przesadow jest tak strasznie duzo, smiac mi sie chce jak wspominam moj slub ( rok temu ) i tyle roznych drobiazgow, ktore musialam miec, i o tylu rzaczach pamietac)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: best5 Re: buty na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 14:57 A ja (slub w sierpniu) będę miała buciki z zakrytymi palcami i pięta i koniecznie z paseczkiem wokół kostki. takie buty najlepiej trzymają się nogi i właśnie w takich najlepiej mi się tańczy. No i koniecznie musząbyć z mięciutkiej skórki, bo muszą spełnić swoją rolę do końca wesela Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: buty na ślub 14.05.04, 15:03 Chyba buciki kupię wcześniej, jest teraz duży wybór w sklepach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: buty na ślub IP: *.icpnet.pl 14.05.04, 21:43 Kupilam już buty chociaz ślub we wrześniu bo chcę je mieć podczas szycia sukienki by całość wypadła ładnie Kupiłam buty z zakrytymi palcami i piętą z paskiem wokól kostki bo w takich czuję się najlepiej Piękne atłasowe z wstawką koronkową (firmy Growikar)... Są bardzo wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: buty na ślub 15.05.04, 10:05 Widziałam fajne buty, kolor ecru ze złotym obcasikiem w kształcie "grzybka" to jak na razie dla mnie nr 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: buty na ślub IP: *.icpnet.pl 15.05.04, 17:44 a ja mam problem! nie moge miec butow tylko z zakryta pieta i palcami, bo mam niewielka deformacje kosci na boku stopy i wlasnie w takich butach bardzo to widac, po prostu wystaje mi stopa z boku. a w sklepach dominuje tylko taki fason, wlasciwie nie moge dostac klasycznych, zabudowanych bialych butow (bez czarnej podeszwy itp.). O niskim obcasie juz nie wspomne, a moj luby nie grzeszy wzrostem... Macie moze jakies namiary (sklepy,producenci)? Pomozcie! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ma-ja Re: buty na ślub 17.05.04, 12:45 Dziewczyny a jak wogóle kształtują się ceny butów ślubnych. Będę miała suknię w kolorze budyniu śmietankowego i na razie jeszcze nie szukałam butów. Czy ceny są wyższe od takich normalnych na co dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
kruszt Re: buty na ślub 18.05.04, 10:30 buty widzialam w cenie 180-360zl.osobiscie kupilam sobie rylko za 195zl oraz jakiejs innej firmy za 280zl(w tych przetanczylam prawie cala noc pomimo tego ze byly waskie i na bardzo wysokim obcasie).pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: buty na ślub 18.05.04, 07:48 To muszą być butki z miękkiej skórki.... tak aby ci było wygodnie, ale konkretnych namiarów nie mam. Moja znajoma która miała ten sam problem nosiła szmaciaczki, były drogie i tak wykonane że nie wyglądały na szmaciaki,ale do ślubu odpada chyba raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
becia_be Re: buty na ślub 18.05.04, 11:55 wiec prosze tu cos jest pełnego jeszcze gdzes widzialm sliczne jak znajde to ci podesle linka szukam, nie martw sie te ktore mam na mysli sa piekne Odpowiedz Link Zgłoś
becia_be Re: buty na ślub 18.05.04, 11:55 www.buty-slubne.com.pl/oferta_slubne.htm ale z emnei gapa a gdzie link prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: buty na ślub IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 12:11 Misia, nie martw się, ładne niskie buty produkuje firma La Marka i Growikar- na niskiej 2-4 cm szpileczce- są ładne i niedrogie do 200 zł. U mnie na dodatek doszedł problem z rozmiarem-40, ale u nich jest wszystko. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
k.chojecka Re: buty na ślub 17.05.04, 16:07 Dziewczyny, śłub w sierpniu, jakie buty ??? Podobno całe zakryte sa najwygodniejsze ?? Ale jak tu w temp letniej wytrzymac ? Preciez stopy max napuchną?? Można w połowie weselicha zmienić na jakieś odkryte sandałki ? Powiedzcie równiez gdzie można kupić buty do śluby w Wawie ??? Gdzie jest duży wybór ? Pomocy !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: buty na ślub IP: *.myslenice.net.pl / 80.48.244.* 17.05.04, 18:51 też mi się wydawało, że całe zakryte najwygodniejsze i na inne nawet nie patrzyłam, ale mój mąż mnie namówił na zakryte palce i pięty i to był super wybór, dużo wygodniejsze od całkowicie zakrytych, dobre i na lekki chłodek i na upał, jakiś czas przed moim ślubem rozglądałam się za butami w W-wie, wprawdzie tylko przez jeden dzień, ale przeraził mnie całkowity brak wyboru, jak coś było fajnego to nie ten rozmiar, wróciłam do Krakowa i wybrałam się z przerażeniem na poszukiwanie butów, już pierwszego dnia znalazłam takie, które bym mogła kupić (chociaż kupiłam inne trochę później), wybór jest duży, ceny nie, polecam wycieczkę do Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka buty na ślub - szukam szewca szyjacego na miare IP: *.krakow.pol.pl 18.05.04, 09:44 Szukam szewca szyjacego buty na miare w Krakowie i w okolicach. mam bardzo maly rozmiar i niestety nie moge znalezc w sklepie numeru 34-35. Gdybyscie cos slyszaly na ten temat - dajcie prosze znac Anka Odpowiedz Link Zgłoś
ataglu Re: buty na ślub - szukam szewca szyjacego na mia 15.06.04, 12:20 Poszukaj dobrze. Ja bez większych problemów (nie w Krakowie wprawdzie, ale w znacznie mniejszym mieście) kupiłam eleganckie i na wysokim obcasie. Rozmiar 35. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: buty na ślub IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.04, 14:32 W Warszawie jest fajny sklep ze ślicznymi butami ślubnymi na ul. Chmielnej 7, tylko ceny wysokie (od 400 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow buty do pomalowania 19.05.04, 07:38 Słyszałyście o czymś takim ? Słyszałam o tym od koleżanki, podobno można kupić buty do pomalowania, jeśli komuś zależy np. na jakimś nietypowym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: buty na ślub IP: 217.153.178.* 19.05.04, 14:40 W W-wie polecam sklep Cymbeline na Świętokrzyskiej, kupiłam tam super wygodne i bardzo ładne buty. Ceny od 350 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryyba Re: buty na ślub IP: 195.85.249.* 22.05.04, 15:02 wazne zeby z przodu byly zabudowane- z tylu moga byc odkryte-w koncu to lato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: buty na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 18:49 Ja miałam całe zakryte - ale to była już jesień. Kupiłam razem z suknią, więc od razu można było sprawdzić czy pasują. Były z materiału, więc b. wygodne. A na zmianę miałam białe sandałki na obcasie - też ładnie wyglądały. Odpowiedz Link Zgłoś
nisiabu Re: buty na ślub 28.05.04, 15:16 Ja na swoj czerwcowy slub mialam rylki na wysokim obcasie, z zakrytymi palcami i pieta i paseczkiem, przesliczne, ecru 179pln, kupione na Chmielnej w Warszawie. Bardzo miekka skorka, polecem, przetanczylam w nich cala noc. Rylko produkuje tez (z tej samej skorki) nizsze obcasy (o ile pamietam dwie inne wysokosci), ale u nas roznica wzrostu jest 30cm. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: buty na ślub IP: 81.210.119.* 15.06.04, 11:36 kupilam w cymbeline na świętokrzyskiej - całkiem nice.. generalnie buty na ślub raczej mi sie nie podobają w ogole, ale udało się jakies normalne wybrać.. eleganckie i nie prostackie.. polecam, to byl pierwszy sklep do ktorego weszlam (raczej nie cierpie kupowac butów, a juz szlak mnie trafia ze te buty sa tylko na kilka godzin) Więc jesli wejdziesz z nastawieniem , że nie wyjdziesz bez butów - to coś można wybrać.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: buty na ślub IP: 81.210.119.* 15.06.04, 12:19 ja zaplacilam 350 zł. sa ze skóry ze wstawką koronkową - i przez to inne od tych wszystkich .. i oczywiscie nie wielki obcas, dosc wygodny.. bez piety, na dwie gumki ceny są różne... były inne , fajniejsze i tańsze, ale nie bylo mojego rozmiaru...(( Odpowiedz Link Zgłoś
mimina Re: buty na ślub 15.06.04, 18:03 Ja mam slub 14 sirpnia i buciki z zakrytymi palcami i pięta i z paseczkiem wokół kostki....białe z atłasu, pokryte malutkimi kuleczkami i gdzieniegdzie przeźroczystymi cekinami...ślicznie się mienią w świetle dziennym...a koraliki nie ocieraja skóry wokół stopu, bo mają lamówkę z satyne....no są lekko do szpica (bo ogromniaste czuby mi sie nie podobają) i na średnio grubej szpilce.....mojemu lubemu bardzo sie podobają.... Zamówiłam tylko nowa prae bo te co mierzyąłm to była oststania i troszke przybrudzona...w sobotę odbiór...aha zapłaciłam 150 zł....i myslę że jak na buty weselna to nawet ujdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mimina do wojtow!!! 18.06.04, 19:20 JA kupiłam te buty w Olkuszu (małopolska)w salonie "paola" na ul. Mickiewicza 8. pozdrawiam. Aha...a kiedy masz ślub i gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna czy to bardzo niestosowne odsprzedać buty? IP: *.icpnet.pl 16.06.04, 18:44 Buty ślubne często są tylko na ten jeden raz.Trudno mówić o ich wielkim zniszczeniu. Wiem,że to nie higieniczne ale przecież każda panna młoda jest najczyściejszą osobą na świecie. Czy to naprawdę takie nie na miejscu, że myślę o sprzedaniu butów po weselu? Nie krytykujcie za bardzo . Ja się dopiero zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: czy to bardzo niestosowne odsprzedać buty? 17.06.04, 07:20 Widziałam oferty sprzedaży na Allegro i w komisach, nie uważam tego za niestosowne, czsami te buciki są tak "ślubne", że trudno by je było założyć do innego stroju, więc lepiej sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: buty na ślub 18.06.04, 08:07 Jestem podłamana poszukiwaniem butów ! Wydawało mi się że tyle ich jest a tu okazuje się, że miałyście rację. Wszędzie czuby, brrrrrr...... A gdy już znalazłam sensowne buty to albo miały ciemno-brązowy obcas albo czarne fleki ! Jak oni robią te buty. Odpowiedz Link Zgłoś