Dodaj do ulubionych

salon sukien slubnych w Łodzi

12.07.11, 14:55
Hej, mozecie polecic jakis dobry salon sukien slubnych w Łodzi? Chcialabym kupic prosta w kroju, ale jednoczesnie elegancka suknie, i bede potrzebowac kilku porad, a nie tylko pani ktora powie mi ze we wszystkim wygladam super byle tylko sprzedac towar..
Obserwuj wątek
    • klawiatura_zablokowana Re: salon sukien slubnych w Łodzi 12.07.11, 17:18
      Fajne salony są na Sienkiewicza - osobiście polecam Poezję.

Słyszałam też dobre opinie o Sławie (na Piłsudskiego) i Nainie (Jaracza 6).
      Swoją suknię kupiłam w "Alinie" na Sienkiewicza 15 (koło kwiaciarni, naprzeciwko ŁDK). Niedrogo i mają oryginalne modele.

Tutaj masz spis salonów i komentarze forumowiczek:
      www.forum.wesele-lodz.pl/viewtopic.php?t=5694
    • mechantloup Re: salon sukien slubnych w Łodzi 16.07.11, 11:57
      Zdecydowanie polecam Esterę Novias na Sienkiewicza 34 i Sławę na Piłsudskiego przy Kilińskiego (nikt mi nie robił wymówek, że mierzę suknie rok przed ślubem).
      Najna na Jaracza nie jest zła, jesli nie trafisz na taka jedna babke, która będzie skakać wokół Ciebie i piać, że we wszystkim tak cudnie wyglądasz.
      Na Piotrkowskiej przy Czerwonej jest salon Venus, suknie może nie z pierwszych stron żurnali, ale cenowo całkiem, całkiem. Mają juz wyprzedaż, widziałam na szybie reklamę.

ODRADZAM salon Romantica, róg Piłsudkiego i Kilińskiego, chyba, że robisz reportaż z ukrycia na temat chamstwa i niekomepetencji sprzedawcy.
      Nie polecam też salonów przy Zachodniej, tam gdzie było kiedyś kino kapitol. Trochę mają tandetne kiecki w rodzaju Urszuli Matei.
      • klawiatura_zablokowana Re: salon sukien slubnych w Łodzi 16.07.11, 14:34
        O tak, salon Venus przy Czerwonej ma specjalne miejsce w moim sercu, bo tam dorwałam ładne białe buty rozmiar 41 smile))) A cenowo też normalnie. Droższe są salony przy Jaracza, taniej jest na Sienkiewicza i Piłsudskiego. Romantica to łódzka legenda, jeśli chodzi o obsługę, dziewczyny tam chadzają głownie po to, żeby przekonać się, czy naprawdę jest tak beznadziejnie i póki co salon podtrzymuje swoją sławę suspicious
        • jazzygirl Re: salon sukien slubnych w Łodzi 16.08.11, 02:30
          myślałam, że coś się zmieniło w Romantice, ale widzę że wiernie trwa na pozycji "lidera beznadziejnej obsługi" wink

polecam www.suknieslubnelodz.com/
          to dawny salon Pronuptia przy Kościuszki, teraz zmienili lokalizację
          mnie obsługiwała właścicielka, byłam bardzo zadowolona, polecam!
    • agnieszka071122 Re: salon sukien slubnych w Łodzi Romnantica 09.04.13, 15:33
      Hej Witacie wszystkie Panny Młode smile
      Chciałabym was ostrzec przed weiściem do salonu Romantica w Łodzi na Piłsudskiego -Kilińskiego.W piękny kwietniowy poranek wybrałam sie z siostą mamą oraz przyjaciólka na wybór sukni tej jedynej smile .Weszłam do pierwszego salonu (Romantica) z zewnątrz salon widać żę wysokiej klasy suknie piękne i drogie a w środku ....Pani sprzedająca???????? i tu zaczyna się moja opowieść, nie pozwoliła doktknąć ani przymierzyc żadnej sukienki, powiedziała że przychodze na przeszpiegi cała 4 zostałm wyzwana cytuje jebana ździra, pie...na gó...ara, jebany gó...arz.Takie epitety usłayszałam jako potencjalna klientka która chciała przymierzyć suknie ślubną .Dziewczyny omijajcie ten salon z daleka.Polecam salon LA Mariee
    • sciopka Venus 25.09.13, 10:20
      Polecam salon sukni ślubnych Venus, kupiłam tam piękną, ale bardzo skromną sukienke, sprzedawczynie są bardzo uprzejme i pomocne, także moja świadkowa kupiłam tam sukienke wieczorową.
    • aramgadkas venus&loris 10.12.13, 23:15
      Polecam salon Loris na Jaracza 15, to filia Venus z piotrkowskiej, mają tam piękne księżniczki i to w bardzo atrakcyjnej cenie... znalazłam tam swoje cudo piękną i połyskującą cherry
      Polecam
    • atenaaneta1980 Re: salon sukien slubnych w Łodzi 28.05.15, 16:47
      Witam ja polecam jak najbardziej salon "ITALIA" ul. NAWROT 32 mila atmosfera ceny zaczynaja sie juz od 500 zł suknie sa koncowkami kolekcji sprowadzonych z wloch i przedewszystkim to jedyny salon w jakim sie znalazlam i nie probowano mi na sile wcisnac suknii mimo wszystko znalazlam tam dla siebie ta wymarzoną POLECAM I POZDRAWIAM smile
    • paleo90 Re: salon sukien slubnych w Łodzi 13.08.15, 09:34
      Ja polecam justineotto.eu/ - pani Justyna zaprojektowała i uszyła mi dokładnie taką suknię, jaką chciałam i wszystko wyglądało pięknie smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka