Dodaj do ulubionych

prezent dla rodziców

09.08.11, 21:42
Cześć

chcielibyśmy zrobić rodzicom krótką prezentację w ramach podziękowania ( opócz tego chcemy podarować rodzicom karafki z grawerem oraz nasze zdjęcie w większym formacie z sesji narzeczeńskiej).

Czy mogłybyście podpowiedzieć tytuły piosenek,które można byłoby wykorzystać w takiej prezentacji? Będę wdzięczna. Nie chodzi tylko o tytuły piosenek, gdzie jest mowa o rodzicach tylko również takie, które po prostu by się nadawały. Ważne,żeby były to polskie piosenki.

p.s Proszę nie piszcie,że po co coś takiego czy że lepiej podziękować rodzicom osobiście...

Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • wrzesniowa.panna Re: prezent dla rodziców 09.08.11, 22:00
      "Radość najpiękniejszych lat" Anny Jantar. Piękna także w wykonaniu jej równie znanej córki.
      • koliberek15 Re: prezent dla rodziców 29.08.11, 22:17
        to zalezy czy chcesz wzniośle czy na wesoło. wg mnuie na wesoło lepiej bo nie wszystkich gości wzrusza takie klimaty a posmiac sie w takim dniu warto. my rodzicom wreczaliśmy oskary z napisaem za rolę cudwomnych rodziców. mamy miała piosenke majki jezowskiej A JA WOLĘ MOJA MAMĘ a tatusiowe Kasy JA JESTEM MACHO smile. rewelacja
    • delta_of_venus Re: prezent dla rodziców 30.08.11, 07:45
      U nas na weselu piosenką ze specjalna dedykacją dla rodziców będzie "Kolor nieba z moich stron" Czerwonych Gitar wink Piękna a bez całej tej sztucznej pompy jak w przypadku "Cudownych rodziców mam" Przynajmniej takie mam odczucia wink Przesłuchaj może Tobie też się spodoba wink
    • stworzenje Re: prezent dla rodziców 30.08.11, 07:52
      a może to:

Przeżyłam z Tobą tyle lat-Krystyna Giżowska
    • agu-lap Re: prezent dla rodziców 30.08.11, 09:52
      My wybralismy "Nie ma jak u mamy".
      Napisz, prosze w jakim programie będziesz robic tą prezentację, bo gdzieś widziałam takie przybliżające się zdjęcia i będę chciała stworzyć cos podobnego, ale póki o zbieram dane.
    • zia86 Re: prezent dla rodziców 30.08.11, 10:13
      Zose już po ślubie. smile
      A co do piosenki, to u nas był kawałek Santany, na specjalne zamówienie naszych ojców i też bardzo miło i ładnie wyszło. smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka