kasiulina.g 07.11.11, 09:54 Jaki zapach na ten dzień wybrać? Załozyłam podobny temat na innym forum - www.slubglamour.pl/forum/topic/18/jakie-perfumy-dla-panny-mlodej/ więc nie chcę się powtarzać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klawiatura_zablokowana Re: Zapach dla panny młodej - co wybrać 07.11.11, 12:05 Swój ulubiony. Odpowiedz Link Zgłoś
brzuchaczek Re: Zapach dla panny młodej - co wybrać 07.11.11, 14:40 najlepiej sprawdzony , a jeśli chcesz jakiś nowy zapach wybierz się na zakupy z narzeczonym ,żeby zaakceptował w przeciwnym razie można nie trafić w gust PM i na ślubie przyprawiać go o mdłości Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: Zapach dla panny młodej - co wybrać 07.11.11, 19:20 Zapachy to sprawa bardzo indywidualna, tak wiec ciezko cokolwiek doradzic..to ze komus cos sie podoba i na nim dobrze sie rozwija, nie znaczy ze na tobie tez bedzie..ale uwazam ze powinien to byc zapach sprawdzony, ewentualnie przetestowany kilka dni przed, zeby sie nie okaząło ze meczy nasz nos .. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Zapach dla panny młodej - co wybrać 07.11.11, 22:00 potwierdzam ze sprawdzony, ja mialam dkny be delicious Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulina.g Re: Zapach dla panny młodej - co wybrać 08.11.11, 16:21 Dziękuje za odpowiedzi, bardziej liczyłam na konkretne marki, które polecacie. Chciałabym iść do sklepu i wiedzieć co warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: Zapach dla panny młodej - co wybrać 08.11.11, 20:06 chyba celniejsze byłoby takie pytanie na forum "uroda". Po prostu. Parę osób napisało już, że ich zdaniem NIE MA perfum specjalnie ślubnych. Są ślubne stroje, są weselne dania i zwyczaje, ale ślubnych perfum niente Nie wyobrażam sobie by mi Narzeczony wyskoczył z jakimś nieakceptowalnym dla mnie a nawet uwielbianym przez niego zapachem. Zepsułby mi TEN dzień jak diabli. Ja też tego nie zrobię i nie wyskoczę jak filip z konopi z czymś nieznanym. Na forum urodowym multum wątków zapachowych. Tylko że to co jednemu pachnie (mi np. Burbery w większości wersji pachnie) to innemu wręcz cuchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowabeza Re: Zapach dla panny młodej - co wybrać 13.11.11, 12:09 Zupełnie nie rozumiem pytania. Jakich perfum używasz na co dzień? To ma być Twój zapach, dlaczego chcesz go zmieniać na ślub? Polecić to mogę Diora, albo Muglera, ale tak naprawdę to polecam znaleźć własny zapach i trzymać się go. Jeśli już ma być z okazji ślubu, to może perfumy komponowane specjalnie dla Ciebie, które będą Ci później towarzyszyły przez lata? Odpowiedz Link Zgłoś
kati792 Re: Zapach dla panny młodej - co wybrać 08.11.11, 19:16 Sprawdzony!Ja pachniałam swoim ulubionym Hugo Boss'em Woman... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua.0 Re: Zapach dla panny młodej - co wybrać 10.11.11, 09:08 No i tak sie właśnie nakręca branża ślubna. Skoro jest popyt na ślubne perfumy, to lada chwila pojawi się linia nowych perfum tylko na ślub, 3 x droższych niż normalnie. Poza poduszkami na obrączki, księga gości i innymi slubnymi zbędnymi dyrdymałami (nie moge sobie przypomnieć innych bzdurek), czekamy na perfumy. Uzycie nie-slubnych perfum bedzie obciachem porównywalnym z koronkowymi kozaczkami Odpowiedz Link Zgłoś
violetlake Re: Zapach dla panny młodej - co wybrać 10.11.11, 09:42 Tez jestem zdania ze nie ma typowo slubnych zapachow, tak samo dla kazdej kobiety ''wyjatkowy" jest inny zapach. Musisz wiedziec co lubisz najbardziej, w czym sie czujesz najlepiej i byc moze taki zapach tez przywoluje wspomnienia. Ja postawilam na mj ukochany j'adore, ktory nosze najczesciej i poza tym ze bardzo do mnie pasuje, kojarzy mi sie z wieloma wspanialymi chwilami w moim zyciu. I coz z tego, ze czesto go nosze- nie chcialam na slubie cudowac z czyms co mi sie mniej podoba- chcialam czuc sie jak najbardziej soba. Jesli swietnie sie czujesz w Eternity jak piszesz w tamtym poscie, to dlaczego nie? A jak juz uparcie chcesz czegos zupelnie innego, to pozostaje posiedziec troche w perfumerii ... aha, teraz mi sie przypomnialo ze vera wang i estee lauder maja pare zapachy ktore reklamuja jako typowo slubne (co oczyiscie jest bzdura ) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_groszek Re: Zapach dla panny młodej - co wybrać 13.11.11, 12:41 Jak lubisz eternity to wypróbuj Eternity moment, na ten moment Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulina.g Re: Zapach dla panny młodej - co wybrać 13.11.11, 17:25 Moim zamysłem nie byłtworzenie nowego trendu ślubnego - perfumy ślubne hihihi. To coś dla cool hunterów Sprawdzę perfumy polecane przez was, zwłaszcza mam ochotę na Hugo Bossa oraz Ethernity moment Nie chcę eksperymentu, który może wybuchnąć, raczej czegoś nowego na ten dzień, co jak piosenka na pirwszy taniec będzie na zawsze pachniał wspomnieniem naszego ślubu... Odpowiedz Link Zgłoś