Gość: joi IP: 212.191.7.* 23.06.04, 15:59 łodzianki i co teraz - zabraknie forum "niebieskiego"... pomocy! proszę... oferuję serdeczne podziękowania za namiary na dobrą krawcową ślub we wrezśniu, a ja nic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maedel Re: Łodzianki... 23.06.04, 16:49 Joi, o jakim niebieskim forum piszesz? Chodzi Ci o łódzkie forum weselne? Bądźmy dobrej myśli, że to tylko przerwa kilkudniowa. Mam postawy, żeby tak przypuszczać. Chyba, że piszesz o innym forum... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saralee Re: Łodzianki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 11:18 Polecam! Salon Wenus na Piotrkowskiej (róg czerwonej). Ja właśnie dziś odbieram sukienkę-jestem b.b.b.b.b zadowolona. Ceny nie są zawrotne, a Panie naprawdę ślicznie szyją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saralee Re: Łodzianki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 11:19 A co do forum to też mi go brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: Łodzianki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 13:41 saralee powiedz czy w tym salonie uszyją mi np.podróbke Demetriosa. pytam gdyż ja tez niedługa będę potrzebować takiej sukni,ach a jak jest mniej więcej cena takiej usługi? dzieki serdeczne za odp pozdrawiam p.s a co z łódzkim forum - coś ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Łódzkie forum IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.04, 13:54 Nie dostałyście e-maila od administratora? Łódzkie forum powinno ruszyć w ciągu tygodnia. Takie mam przynajmniej wieści od admina. Trzymajcie kciuki, żeby udało się szybkie przeniesienie forum na inny serwer! Pozdrawiam! Asiek Odpowiedz Link Zgłoś
saralee Re: Łodzianki... 25.06.04, 15:48 Wiesz, ja juz odebrałam suknię, więc nie mam już z nimi styczności... ale to jest ich numer - Venus tel. 684 06 41 ul. Piotrkowska 287 - zadzwoń, albo najlepiej idz osobiście. babeczki są bardzo fajne, jeśli pójdziesz ze zdjęciem, myslę, ze nie będzie problemu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maedel Forum 06.07.04, 21:31 Forum znów funkcjonuje pod tymczasowym adresem : 217.113.230.223/ Pozdrawiam i zapraszam (nie tylko łodzianki)! Odpowiedz Link Zgłoś