Dodaj do ulubionych

"Sweterkowe" Panny Młode :)

05.09.12, 10:16
Dziewczyny czy są wśród Was takie, które z racji jesienno-zimowej aury na swoim ślubie zdecydowały się na sweterek? Bolerka mi się nie podobają, szale są niewygodne a wszelkie etole mnie przytłoczą. Zastanawiam się nad sweterkiem, jak myślicie?
Zaczęłam się już nawet rozglądać, ale jeszcze nie znalazłam takiego, który by mi się podobał i współgrał z sukienką.
Macie namiary na jakieś strony w sieci albo może widziałyście gdzieś w sklepach dobre gatunkowo, raczej jasne i krótkie sweterki?
Obserwuj wątek
    • 5th_element Re: "Sweterkowe" Panny Młode :) 05.09.12, 11:15
      bylo niedawno w ktoryms z watkow na pewno na tej stronie, poszukaj, chyba pani z nl w nicku ma taki pomysl
      • looona Re: "Sweterkowe" Panny Młode :) 05.09.12, 11:20
        Acha, dziękuję! Zaraz poszperam smile
    • arbuzunia Re: "Sweterkowe" Panny Młode :) 05.09.12, 14:40
      Poszukaj bolerka ale właśnie sweterkowego, krótszy sweterek będzie lepiej wyglądać z suknią ślubną.

Najłatwiej je znaleźć przez allegro, wybierz sobie kategorię bolerka, zaznacz długi rękaw i zaznacz kolor, który Cię interesuje (np. taki który będzie w bukiecie). Zamęczysz się szukając odpowiedniego koloru w sklepach a tak wyskoczy Ci wiele opcji, sprawdziłam i polecam smile
    • sushi_girl Re: "Sweterkowe" Panny Młode :) 05.09.12, 15:15
      too też miała swterek, wygrzeb sobie jej wątek. Bo tam było kilka tych sweterków rozważanych.
      Ja chciałam, ale w końcu stanęło na szalu zrobionym na drutach przez moją babcię i też było super smile
    • miss_porcelain Re: "Sweterkowe" Panny Młode :) 05.09.12, 15:39
      Ja też za bolerkami nie przepadam i zastanawiam się nad sweterkiem. Zerknij pod poniższy link - może coś Cię zainspiruje smile
      www.trendybride.net/blog/sweaterscardigans-for-the-fall-bride/
      Zastanawiam się tez nad taką kurteczką, tzw spencer jacket - ale chyba tylko szycie wchodzi w grę, a ślub już 29.09, coś czuję, że zacznę niedługo ostro panikować wink
      https://2.bp.blogspot.com/-bCfEz1LneYU/T_RpExqGluI/AAAAAAAACls/gmuBFCkZ6-I/s1600/aspe.jpg
    • mariolkawalczywkisielu Re: "Sweterkowe" Panny Młode :) 05.09.12, 15:44
      miałam sweterek, choć nie z racji jesienno-zimowej a wiosennej aury. kupiony w oysho, z fajnej bawełny, jasnoróżowy. drugi w podobnym kolorze, krótki z krótkim koronkowym rękawkiem w kappahl, ale to zeszłoroczne kolekcje, nie wiem, gdzie w tym roku mogą być takie sweterki, powodzenia w szukaniu wink
    • too Re: "Sweterkowe" Panny Młode :) 05.09.12, 18:55
      no, ja byłam megafanką sweterków odkąd zobaczyłam taki artykuł na slubclick, nazywał się "panny młode w kolorowych sweterkach", możesz sobie wyszperać;
      ja kupiłam sobie koralowy sweterek w tatuum, nie założyłam go bo było w dzień mojego ślubu chyba z 28 stopni, ale w nim teraz codziennie chodzę ;D
      teraz jest dużo cardiganów, bo wchodzą jesienne kolekcje, ostatnio widziałam w promodzie fajny, kolor kawa z mlekiem, cały koronkowy (ale to też zależy jaką masz sukienkę, ten był raczej do prostej)
      no, polecam podróż do centrum handlowego, albo przeglądanie stron sieciówek, na pewno coś znajdziesz.
      ja na poszukiwanie sweterka ubrałam białą spódnicę i białą bluzkę które imitowały moją suknię ;D
    • natkajezewska [...] 06.09.12, 13:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka