Dodaj do ulubionych

e uroczystość s

16.10.12, 02:26
ej, niedawno zostałam szczęśliwą przyszłą panną młodą i mimo, że uroczystość szykujemy dopiero w przyszłym roku, to myślę, że już czas zastanawiać się nad wyborem sali. Poszukujemy czegoś w okolicach Warszawy - dużej ładnej sali, miejsca gdzie będziemy mogli pomieścić wszystkich gości, czyli również liczą się noclegi. Na razie mam do wyboru Oycowiznę lub dom weselny Ostoja. Wszystko w sumie z tego wąt
Obserwuj wątek
    • boginiwbikini86 Re: e uroczystość s 16.10.12, 09:10
      lancelotel napisał(a):

> ej, niedawno zostałam szczęśliwą przyszłą panną młodą

"ej?" Może zanim zostaniesz panną młodą, pomyśl o nauce. Na gimnazjum świat się nie kończy, przydałoby się uzupełnić wykształcenie.
      • ruscello Re: e uroczystość s 16.10.12, 10:32
        To chyba miało być "hej". Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mógł zaczyna zdanie od "ej"smile
        • duchess85 Re: e uroczystość s 16.10.12, 12:33
          > To chyba miało być "hej". Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mógł zaczyna zdanie od
          > "ej"smile

O, zdziwiłabyś się (powiedziała ta, co pracuje z młodzieżą i tzw. studentami) smile
      • 5th_element Re: e uroczystość s 17.10.12, 13:37
        coraz trudniej ludziom formułować myśli. Patrząc po tytułach wątków na forum mozna wysnuć hipotezę, że niedługo ludzkość przejdzie drogę antyewolucji i zacznie banany prostować pohukując na siebie pojedynczymi głoskami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka