aeye 09.11.11, 13:40 kto i dlaczego usunął wątek o kocie btw. doceniam pełnie gracji ignorowanie moich pytań. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: pytanie do admina 09.11.11, 15:33 wątek o kocie sama usunęłam trochę niechcący - wszystko mi się pomyliło, chciałam naprawić, ale nabałaganiło się jeszcze bardziej, więc założylam w końcu nowy wątek w którym każdy post z rzeczonego wątku został umieszczony. /nie ignorowanie, a obawa dotycząca wdawania się w rozmowę z Tobą. kończy się to tak, że dostaję w łeb i nawet nie rozumiem za co. zatem pasuję./ Odpowiedz Link
nihilyst Re: pytanie do admina 09.11.11, 20:27 trochę niechcący dwa razy - ok. zdarza się. > /nie ignorowanie, a obawa dotycząca wdawania się w rozmowę z Tobą. każdy ma prawo nie tylko do obaw, ale nawet do niechęci więc uszanowania Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: pytanie do admina 09.11.11, 22:54 o niechęci już wiem z wątku Nietoperza. nie moja to niechęć. i oczywiście praw do niej odmawiać nie można. ani mnie praw do bycia przykro zaskoczoną. trudno. mówi się cóż. Odpowiedz Link