nat777 27.12.12, 19:40 od najmłodszych lat marzę o ślubie na plaży. tylko najblizsza rodzina i przyjaciele. szkoda, ze nad polskim morzem sa takie nieprzewidywalne warunki co innego boskie Miami... a jakie sa wasze najskrytsze wizje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojemieszkanie24 Re: wymarzone miejsce na ślub 04.01.13, 19:27 ja zawsze chciałam mieć w jakimś pałacyku, bo remizy strażackie mnie przerażają.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmt820 [...] 06.01.13, 15:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pina_july Re: wymarzone miejsce na ślub 07.01.13, 14:03 Ja nie mam jakiś wygorowanych pomysłów. Jedyne co mi sie od zawsze marzyło to ślub na świerzym powietrzu w kapliczce do której podjadę pięknym odrestaurowanym garbusem Jestem bardzo szczęsliwa bo oba te marzenia się spełnia Odpowiedz Link Zgłoś
tasieks [...] 07.01.13, 16:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
izu21 Re: wymarzone miejsce na ślub 12.01.13, 22:20 Kosciol Dominikanow na Sluzewie w Warszawie. Bo to moja parafia, tam zawsze chodzilam i mialam poprzednie sakramenty. I jest duzy, dzieki czemu bedziemy isc, isc, isc... Dlugo isc Odpowiedz Link Zgłoś
nana550 [...] 14.01.13, 14:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
slupikk Re: wymarzone miejsce na ślub 20.01.13, 14:10 mi się podobało wesele mojej koleżanki w Holandii (statek na kanale). Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_monia82 [...] 26.02.13, 18:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_90 Re: wymarzone miejsce na ślub 26.02.13, 19:08 Ja zawsze marzyłam o Dolinie Chochołowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
lan83luc Re: wymarzone miejsce na ślub 27.02.13, 21:53 Moje sie spełniło prawie całkowicie. Miałam swoj wymarzony kosciół- powiedziałam sobie przed X latami , ze w nim bede brala ślub. (sentyment). Na slubie chciałam aby mi grała cała orkiestra- niestety to było mało realne, z orkiestry możliwe były jedynie trabki. Dlatego myslę, że mój sen się spelnił. Tak się zlożylo, ze 30 lat przed nami moi rodzice brali slub w tym samym kościele i w tym samym miejscu bawili się na weselu Odpowiedz Link Zgłoś
mkonowol13 [...] 21.03.13, 22:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka230 Re: wymarzone miejsce na ślub 05.04.13, 01:29 Planuję wesele w restauracji Villa Nuova, obok jest uroczy ogród, w którym można zorganizować sesję. Jednak najważniejszy jest romantyczny Park wilanowski ... i to tam będzie sesja Odpowiedz Link Zgłoś
billyjack09 Re: wymarzone miejsce na ślub 29.01.14, 12:52 Sala Bursztynowa w Niagarze w Białymstoku. Mam nadzieję, że uda nam się w przyszłym roku złapać tam termin. Odpowiedz Link Zgłoś
olbratowski Re: wymarzone miejsce na ślub 10.12.13, 14:58 Gdynia tez jest piekna Odpowiedz Link Zgłoś
maliczka5 Re: wymarzone miejsce na ślub 21.01.14, 13:49 Zastanawiamy się nad Zamkiem Dobra pod Wrocławiem. Robi wrażenie, a że chcemy kameralne wesele to wydaje mi się, że to odpowiednie miejsce. Klasycznie i elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś