wojtow 02.08.04, 14:49 Jestem już po i wszystkim dziękuję za wszelkie rady i porady ! Po jest o wiele lepiej niż przed Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: JESTEM JUŻ PO :) IP: 81.210.119.* 02.08.04, 14:52 no właśnie, to opowiadaj !!! jaka jest róznica ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: JESTEM JUŻ PO :) IP: 81.15.254.* 02.08.04, 15:37 Gratuluję i życzę dużo szczęścia. Ja jestem po już ponad miesiąc i po swoim weselu pomyślałam, że szkoda, że jest już po i dużo dałabym aby to wszystko przeżyć jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow opis wrażeń 02.08.04, 15:49 Słuchajcie.... nie polecam plenerów przed ślubem. Upał jak cholera, a my 1,5 godz biegaliśmy po trawniczkach i uśmiechaliśmy się promieniście, a potem poprawiałyśmy makijaż z świadkową. A potem kościół poszło pięknie i wesele super, super, super. Goście bawili się wspaniale. A ja jestem szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: JESTEM JUŻ PO :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 10:15 Ja też jestem już po )) Ślub był piękny, trafiliśmy na wyjątkowego księdza, pogoda cudowna, wesele super, podróż poślubna fantastyczna a teraz jest fenomenalnie. To niesamowite uczucie, gdy mąż wychodząc do pracy całuje mnie w czółko. Zawsze się wtedy budzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: JESTEM JUŻ PO :) IP: 217.97.133.* 03.08.04, 12:31 a gdzie bylas w podrozy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: JESTEM JUŻ PO :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 13:56 Tydzień w Bieszczadach. Może nie egzotycznie, ale za to cudownie Wszystkim życzę takiego ślubu, takiego wesela, takich wrażeń i takiego męża jak ja mam )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: JESTEM JUŻ PO :) IP: 81.15.254.* 03.08.04, 15:32 A co to jak się nie pojedzie w podróż poślubną na Majorkę albo Wyspy Kanaryjskie to już źle? Moja podróż poślubna przez weekend i była to Łeba i wcale nie żałuję. Było super. Wierzę, że Ty rówież dobrze bawiłaś się w Bieszczadach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: JESTEM JUŻ PO :) 03.08.04, 17:23 My remontowaliśmy mieszkanie, jeśli wszystko wypadnie pomyślnie wyjedziemy we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś