Dodaj do ulubionych

JESTEM JUŻ PO :)

02.08.04, 14:49
Jestem już po i wszystkim dziękuję za wszelkie rady i porady ! Po jest o
wiele lepiej niż przed smile
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: JESTEM JUŻ PO :) IP: 81.210.119.* 02.08.04, 14:52
      no właśnie, to opowiadaj !!! jaka jest róznica ?
      • Gość: asia_22 Gratulacje n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 14:53
    • Gość: MIMI Re: JESTEM JUŻ PO :) IP: *.crowley.pl 02.08.04, 15:28
      GRATULUJĘ !!!
      • Gość: Aneta Re: JESTEM JUŻ PO :) IP: 81.15.254.* 02.08.04, 15:37
        Gratuluję i życzę dużo szczęścia. Ja jestem po już ponad miesiąc i po swoim
        weselu pomyślałam, że szkoda, że jest już po i dużo dałabym aby to wszystko
        przeżyć jeszcze raz.
    • wojtow opis wrażeń 02.08.04, 15:49
      Słuchajcie.... nie polecam plenerów przed ślubem. Upał jak cholera, a my 1,5
      godz biegaliśmy po trawniczkach i uśmiechaliśmy się promieniście, a potem
      poprawiałyśmy makijaż z świadkową.

A potem kościół poszło pięknie i wesele super, super, super. Goście bawili się
      wspaniale.

A ja jestem szczęśliwa.

• Gość: aga Re: JESTEM JUŻ PO :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 10:15
      Ja też jestem już po smile))
      Ślub był piękny, trafiliśmy na wyjątkowego księdza, pogoda cudowna, wesele
      super, podróż poślubna fantastyczna a teraz jest fenomenalnie. To niesamowite
      uczucie, gdy mąż wychodząc do pracy całuje mnie w czółko. Zawsze się wtedy
      budzę smile
      • Gość: monias1 Re: JESTEM JUŻ PO :) IP: 217.97.133.* 03.08.04, 12:31
        a gdzie bylas w podrozy??
        • Gość: aga Re: JESTEM JUŻ PO :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 13:56
          Tydzień w Bieszczadach. Może nie egzotycznie, ale za to cudownie smile
          Wszystkim życzę takiego ślubu, takiego wesela, takich wrażeń i takiego męża jak
          ja mam smile))))
          • Gość: Aneta Re: JESTEM JUŻ PO :) IP: 81.15.254.* 03.08.04, 15:32
            A co to jak się nie pojedzie w podróż poślubną na Majorkę albo Wyspy
            Kanaryjskie to już źle? Moja podróż poślubna przez weekend i była to Łeba i
            wcale nie żałuję. Było super. Wierzę, że Ty rówież dobrze bawiłaś się w
            Bieszczadach. Pozdrawiam.
    • wojtow Re: JESTEM JUŻ PO :) 03.08.04, 17:23
      My remontowaliśmy mieszkanie, jeśli wszystko wypadnie pomyślnie wyjedziemy we
      wrześniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka