Dodaj do ulubionych

"Oczarowanie"-Wodecki

IP: *.lodowa101.media4u.net.pl 11.08.04, 09:53
Mam pytanie/prośbę, czy ktoś wie,skąd można ściągnąć z netu
piosenkę "Oczarowanie" śpiewaną przez Wodeckiego.Jak na razie udało mi się
ściągną tylko fragment,bo na tyle pozwala stona stereo.pl.Dzieki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: "Oczarowanie"-Wodecki IP: *.chello.pl 11.08.04, 19:21
      Podaj e-mail. Sprobuje przeslac.
      • Gość: Małgorzata Kulczyk Re: "Oczarowanie"-Wodecki IP: *.robbo.pl 12.08.04, 09:21
        Czy ja też mogę prosić o przesłanie szkolatanca@wp.pl
        • Gość: Małgorzata Kulczyk Re: "Oczarowanie"-Wodecki IP: *.robbo.pl 13.08.04, 10:05
          Dardzo dziękuję Pozdrawiam smile))
          • Gość: Wojtek Re: "Oczarowanie"-Wodecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 01:04
            Ponieważ to wątek lekko archiwalny ... to i Ciebie Małgosiu poproszę
            o "Oczarowanie" Wodeckiego.
            Z góry dziękuję
            Wojtek
            amck@wp.pl
      • Gość: Wojtek Re: "Oczarowanie"-Wodecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 00:48
        Jeśli mogę Cię prosić .... to i u nas na weselu zabrzmi "Oczarowanie" smile
        Z góry bardzo dziękuję.
        amck@wp.pl
    • Gość: ka Re: "Oczarowanie"-Wodecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 22:31
      mozesz sciagnac z kaazy lub innego programu tego typu, ale trudno znalezc, sama
      szukalam dlugosmile
      • Gość: gosia Re: "Oczarowanie"-Wodecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 20:17
        ja bez problemu sciagnełam to kazą jakies 2 mce temu -rewelacja na 1wszy taniec polecam
    • Gość: martyna123 Re: "Oczarowanie"-Wodecki IP: *.lodowa101.media4u.net.pl 12.08.04, 09:14
      Hej Kama,podaje moj adres mailowy: martynakos@poczta.fm.Z góry wielkie
      dzieki,pozdrawiam
    • Gość: Ewa Re: "Oczarowanie"-Wodecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 10:30
      Ja też poproszę, bo nasz dzień się zbliża a my nie wiemy co zatańczyć.
      Dziękuję

ewaolejnik@poczta.onet.pl
    • Gość: martyna123 Re: "Oczarowanie"-Wodecki IP: *.lodowa101.media4u.net.pl 13.08.04, 15:15
      Kama,dzieki z przesłanie piosenki,jeszcze nie słuchałam,bo obecnie nie mam
      takiej możliwości.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka