Gość: angela IP: *.crowley.pl 11.08.04, 13:12 Proszę o prozpozycje na pierwszą pisoenkę na weselu- gra kapela. Piosenka powinna być po polsku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małgorzata Kulczyk Re: PIERWSZA PIOSENKA IP: *.robbo.pl 11.08.04, 13:40 Najładniejszym pierwszym utworem na wesele tańczonym przez młodych jest walc wiedeński z Nocy i dni ("Od nocy do nocy" - Halina Kunicka), są też inne "Nad pięknym modrym dunajem" Straussa, "Zabiorę Cię" - Kancelaria Prowadzę szkołę tańca i najwięcej par przychodzących do mnie wybiera te utwory. Walc jest tradycyjnie tańczonym pierwszym tańcem. Sama na własnym weselu 3 lata temy tańczyłam do Nocy i dni (walc nie jest trudny i bardzo ładnie wygląda para wirując po parkiecie) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania.de Re: PIERWSZA PIOSENKA 11.08.04, 14:16 MY WYBIERAMY PIOSENKĘ K.KRAWCZYKA "BO JESTEŚ TY" , MYSLĘ, ŻE POWINNIŚCIE WYBRAC PIOSENKĘ TZW WASZĄ, TAKĄ KTÓRA WAM SIE KOJAŻY Z MIŁYMI CHWILAMI. POZDAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
anuteczek Re: PIERWSZA PIOSENKA 11.08.04, 14:47 My mieliśmy "Moje jedyna marzenie" Anny Jantar w rytmie walca angielskiego. Dobrze się tańczy andzia Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: PIERWSZA PIOSENKA 11.08.04, 18:42 U mnie będzie nietypowo. Piosenka z musicalu "Metro", pt. "Chcę być kopciuszkiem:. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: PIERWSZA PIOSENKA IP: *.chello.pl 11.08.04, 18:45 Polecam walc angielski "Oczarowanie" Zbigniewa Wodeckiego Slowa mniej wiecej tak: Czy to tylko chwila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: PIERWSZA PIOSENKA IP: 212.14.48.* 23.08.04, 13:44 Co prawda my wybralismy inna piosenke (SDM), ale ta piosenka o kopciuszku bardzo mi sie podoba. Jest śliczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: PIERWSZA PIOSENKA IP: 81.15.254.* 23.08.04, 15:49 Ja proponuję: Farba Chcę tu zostać Krawczyk O tobie albo Bo jesteś ty Kancelaria Zabiorę Cię Borysewicz Kukiz Jeśli tylko chcesz Kukulska Im więcej ciebie Żółtko Kochaj mnie i dotykaj Sumptuastic Kołysanka Ziyo Magiczne słowa Jest bardzo dużo ładnych polskich piosenek nadających się na pierwszą piosenkę. Odpowiedz Link Zgłoś