16.06.15, 13:33
Dziewczyny,

mam do ślubu cywilnego krótką sukienkę ecru, czerwone buty, czerwone paznokcie i czerwone usta (nie krwisto czerwone tylko dosc delikatnie). Czy bukiet do tego wybrać róże ecru czy czerwone? Do tej pory planowałam ecru, teraz jak przymierzam sukienkę to bardziej widzi mi się czerwony ale nie będzie za dużo tej czerwieni?
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: bukiet:) 17.06.15, 11:47
      Będzie i tak dodatek zieleni. Ale bukiet może być przecież z róż w obydwu kolorach, wtedy tę czerwień nieco rozbijesz - nie będzie walić po oczach.

Istnieją też róże dwubarwne, tylko trzeba trafić na pożądane kolory. Zetknęłam się kiedyś z różą o płatkach wewnątrz czerwonych, na zewnątrz beżowych (ecru). Są też czerwone popstrzone żółtawym, czy o płatkach jasnych, a na obrzeżach ciemniejszych.
      • pina_july Re: bukiet:) 18.06.15, 11:05
        mam dokładnie takie samo zdanie jak horpyna4 smile Pomysł z dwukolorymi rózami jak najbardziej trafny!

Nawet jeśli w bukiecie będzie przewaga czerwieni, to nie wydaje mi się aby wyglądało to źle. Gdybyś do sukienki miała jeszcze czerwone- to by było za dużo

Mój blog handmade
        www.scrapina-handmade.blogspot.com
    • kryspina007 Re: bukiet:) 17.07.15, 00:17
      Róże ecru przewiązane czerwoną wstążkąwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka